Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operationel Indkøber


Operationel Indkøber som kan skabe resultater

Vil du være en del af en vækstvirksomhed, hvor intet er umuligt? Og brænder du for operationelt indkøb i et dynamisk miljø? Så er du den medarbejder, vi søger hos Universal Robots.Vi har ændret spillereglerne inden for automation – og det bliver bemærket
Universal Robots er den førende globale markedsleder inden for samarbejdende robotter. Vores robotarme hjælper vore kunder med at forbedre produktivitet, rentabilitet og skaber et mere sikkert arbejdsmiljø.

Universal Robots søger medarbejdere, som er i stand til at påtage sig udfordringerne ved at skabe banebrydende robotter og bringe disse frem på markedet. Vi er ved at opbygge vores globale organisation og en stærk markedsposition. Udviklingen går stærkt, og vores læringskurve er stejl.

For at lære mere om vores banebrydende produkter, besøg http://www.universal-robots.comPassioneret Operationel Indkøber
Med reference til Logistics Manager får du sammen med et stærkt indkøbsteam ansvaret for disponering af komponenter til Universal Robots produktion. Du vil desuden have ansvar for disponering af komponenter til specifikke projekter.

Et væsentligt succesparameter er at sikre, at vores leverandører leverer til tiden, at lageromsætningshastigheden er høj, og at disponeringsbilledet altid er retvisende. Jobbet indebærer bl.a.:


 • Ordrehåndtering og opfølgning

 • Reklamationsbehandling

 • Vedligeholdelse af stamdata

 • Opdatering af leverandørmålinger

 • Stor kontaktflade internt i organisation

 • Daglig kontakt til leverandører inkl. deltagelse i leverandørmøder • Resultatorienteret Operationel Indkøber
  Du har formentligt en kort videregående uddannelse med min. 5 års dokumenteret praktisk erfaring som operationel indkøber. Jobbet kræver, at du har kendskab til et ERP system – med fordel AX Dynamics 2012. Vi leder efter en operationel indkøber, som trives med skarpe deadlines og kan bevare overblikket. Den ideelle kandidat er:

 • Forretnings-og resultatorienteret

 • Ansvarsbevidst og ordentlig med et godt overblik

 • Har en systematisk og struktureret tilgang til sine opgaver

 • Stærke samarbejdsevner – en teamplayer

 • Udadvendt med gode kommunikationsevner • Om os:
  Universal Robots er en innovativ virksomhed med store ambitioner. Hos os vil du blive en del at et dynamisk team, som ønsker at yde sit bedste dagligt. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en international atmosfære, hvor du får mulighed for at komme med på en spændende rejse. Vi lægger vægt på et uformelt og godt arbejdsmiljø, hvor du får rig mulighed for at få indflydelse og være med til at gøre en forskel.

  Du vil være en del af Universal Robots succes. Du vil få ansvar og skal være i stand til at tage ansvar. Vi stoler på, at vores medarbejdere kan træffe kvalificerede beslutninger, som er til gavn for virksomheden.  Søg jobbet:
  Søg stillingen på vores website under ”Karriere” ved at klikke på ”Søg jobbet”. Noter venligst at det er den eneste måde, hvorpå vi ønsker at modtage ansøgninger.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her