Operations Supportere til WIA i Aarhus


Som Operations Supporter i Willis Insurance Agency (WIA) i Aarhus, kan du blive del af et stærkt team af fagligt kompetente kollegaer med speciale i Affinity forsikringsløsninger.

WIA Affinity beskæftiger sig med udvikling af koncepter samt salg og drift af forsikringsløsninger. Vores hovedmålsætning er at hjælpe vores kunder til at styrke deres forretning, igennem blandt andet øget kundeloyalitet.

Affinity forsikringsløsninger er et relativt uopdyrket forretningsområde på det danske marked. I løbet af ganske få år er det lykkedes WIA at opnå stor succes og vi udgør i dag et team på 20 medarbejdere. WIA er en del af Willis Towers Watson med globalt 40.000 medarbejdere, hvoraf de 450 medarbejdere er placeret i Danmark fordelt på 5 lokale kontorer. Stillingen som Operations Supporter er placeret på Willis Towers Watson’ kontor i Aarhus.

Vi ønsker at styrke vores team med yderligere 2 medarbejdere til at udføre supportopgaver til vores kunder.

Funktionsområde:

Stillingerne indeholder følgende primære arbejdsopgaver:

 • Police administration
 • Yde professionel kundeservice telefonisk og skriftligt
 • Gennemgang af kundeforhold
 • Indtegning og salg til nye kunder
 • Dialog med samarbejdspartnere og interessenter

 • Personprofil

  Vi forestiller os, at du måske er nyuddannet kontorassistent, er færdig med din bachelor, har et sabbatår eller blot har brug for at prøve noget nyt samt bestrider følgende kompetencer:
 • Detaljeorienteret, pligtopfyldende og kvalitetsbevidst
 • Serviceminded holdspiller med respekt for andre – samt et godt humør
 • Procesorienteret og i stand til at komme med løbende forbedringer
 • Brugerniveau i Word/Excel
 • Engelsk i skrift og tale

 • Vi tilbyder

  Vi tilbyder et spændende dynamisk arbejdsmiljø, præget af humor og en uformel omgangstone. Du vil møde en entusiastisk kultur, hvor der er kort fra idé til handling.

  Løn efter kompetencer og erfaring, samt attraktiv pensionsordning.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Dygtige og engagerede kontorfunktionærer søges til sagsbehandling

  Udlændingestyrelsen

  Furesø
  Udlændingestyrelsen søger et antal dygtige og serviceorienterede kontorfunktionærer til Center for Asyl. Stillingerne er på 37 timer ugentligt og som udgangspunkt midlertidige, men der kan også være tale om fastansættelser. Om stillingen Vi søger pr...
  Indrykket:16. april 2018
  Udløbsdato:30. april 2018

  Kontorassistent søges til Aktivitets- og forebyggelsescentret Skovgården

  Genoptræningscenter Skovgården

  Gladsaxe
  Spændende og alsidig udfordring! Vi søger et struktureret og fleksibelt menneske med overblik, som vil være del af det administrative fællesskab på 3 personer for to institutioner.Vi søger en erfaren medarbejder med relevant uddannelse 28 timer ugen...
  Indrykket:18. april 2018
  Udløbsdato:6. maj 2018