Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operationsgangen, Regionshospitalet Horsens, søger erfaren Anæstesisygeplejerske

Regionshospitalet Horsens er at af 5 akuthospitaler i Region Midt. Operationgangen er organisatorisk en del af afdelingen for bedøvelse, operation og  intensiv, bestående af Palliativ team, lægebil, dagkirurgisk center, Intensiv/opvågning, sterilcentralen og operationsgangen.
 
Brænder du for at yde anæstesiologisk sygepleje i en afdeling med mange specialer, på et akuthospital? og er du innovation og  kan selvstændig varetage opgaver i forhold til at sikre kvaliteten samt den faglige udvikling? Så er det netop dig vi søger som anæstesisygeplejerske.
 
Stillingen er på 37 timer/uge til besættelse pr. 1. april 2018 og vil være vagtbærende efter oplæringsperioden.
 
Vi forventer at du:

  • Er uddannet anæstesisygeplejerske.
  • Har ajourført viden indenfor anæstesiologisk sygepleje.
  • Besidder gode kommunikations- og samarbejdsfærdigheder.
  • Har en positiv, reflekterende og problemløsende tilgang til arbejdet samt bidrag til et godt tværfagligt arbejdsmiljø i en fusioneret afdeling.
  • Har lyst til at deltage i udvikling af sygeplejen.
  • Er stabil , samt udviser fleksibilitet i pressede situationer, i og udenfor afdelingen.
Vi tilbyder:
  • Et afvekslende og udfordrende job med bredde og dybde i de sygeplejefagligt kerneopgaver, i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab.
  • Et struktureret introduktionsforløb, tilpasset netop dine kompetencer.
  • Simulationstræning som en naturlig del af vores mono- og tværfaglige læringsmiljø.
  • At arbejde struktureret med Innovation
Lidt om bedøveteamet på operationsgangen:
Vi  har netop gennemgået en fusion, hvor  OP og Bedøvelse er kommet under én ledelsen, med fokus på hvordan vi kan bruge hinandens ressourcer, samt hente inspiration fra hinanden i fælles opgaver omkring patienten.
 
Anæstesien på Operationsgangen yder anæstesiologisk sygeplejer indenfor specialerne Organkirurgi, Gynækologi/obstetrik og ortopædkirurgi. Desuden fører anæstesisygeplejerskerne præanæstesiologisk tilsyn i det anæstesiologiske ambulatorium.
 
Vi varetager herudover hjertestopfunktionen på hele hospitalet og yder anæstesiologisk assistance til akut dårlige patienter, samt til traumekald hele døgnet.
 
Vi tilbyder en afdeling, hvor simulationstræning har en central plads i vores læringsmiljø - Regionshospitalet Horsens har et stort velfungerende Simulations- og Innovationscenter (SIC) som vi i afsnittet gør brug af.
Afsnittet uddanner både læger, anæstesisygeplejersker, sygeplejersker, reddere og paramediciner.
 
Referencer ønskes fra en eller flere ansættelser.
 
Aflønning sker efter overenskomstens regler. Forhandling af decentral løn sker med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
 
Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Betina Oster Christoffersen tlf. 78425321 eller Tina Fortuna tlf. 78425325.
 
Der afholdes samtaler:
Mandag den 26. februar 2018

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her