Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operationssygeplejerske med souscheffunktion til operationsgangen, Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus


Som led i Regions Sjællands tilpasning af regionens sygehusstruktur, udvider Slagelse Sygehus med endnu en nybygning, der efter planen bliver taget i brug medio maj 2018. Den nye bygning er planlagt til at rumme følgende afdelinger, en børneafdeling, derunder neonatalogi, en gynækologisk / obstetrisk afdeling samt afdelinger med medicinske specialer.

Denne tilgang af nye specialer vil medføre en udvidelse af sygehusets aktivitet, med en øget tilgang af behandlingstilbud til vores elektive samt akutte patienter. For tiden behandles patienter under specialerne ortopædkirurgi, mave/tarmkirurgi, karkirurgi samt psykiatri (ETC-behandling).

For at varetage den nuværende operationskapacitet på Slagelse sygehus, arbejder operationsafsnittet i tæt samarbejde med anæstesiafdelingen og opvågningsafsnittet. Den daglige ledelse består af en afdelingsledelse, to afdelingssygeplejersker på henholdsvis operationsgangen og anæstesiafdelingen, samt fire souschefer tilknyttet de eksisterende specialer.

På selve operationsgangen er der for tiden ansat 53 operationssygeplejersker – tre klinisk ansvarlige specialesygeplejersker samt en sygehjælper.

I forbindelse med den forventede tilgang af patienter, planlægges der et øget behandlingstilbud af især ambulante patientforløb. Til varetagelse af dette får afdelingen brug for yderligere personale, herunder en souschef, hvis hovedfokus bliver afvikling af de ambulante patientforløb.

Vi søger derfor en souschef, der i samarbejde med afdelingssygeplejersken samt souschefer fra anæstesi og opvågning/ambulant kirurgi har lyst til at

 • Udvikle og sikre implementering af sygeplejefaglige tiltag som fremmer kvalitet, patientflow og et sammenhængende patientforløb for de ambulante patienter – i overensstemmelse med sygehusets vision og mission
 • Fortsætte og fastholde den gode kommunikation og det tætte samarbejde både med patienter, internt og i forhold til vores tværfaglige kollegaer

 • Hvis det er noget for dig forventer vi, at du er
 • Erfaren operationssygeplejerske
 • Har erfaring, uddannelse eller lyst til at have indflydelse på udviklings-, kvalitets-, drift- og ledelsesopgaver i afsnittet
 • Evner at bevare ro, overblik og en kontrolleret adfærd i pressede situationer
 • Er aktiv medspiller og gerne bringer nye idéer og tiltag på banen inden for ledelse, klinik og udvikling
 • Har en positiv og engageret tilgang til medarbejdere, opgaver og tiltag
 • Sætter patienten i centrum
 • Kan sætte dit præg på fællesskabet i afdelingen
 • Have primær fokus på afvikling af den ambulante kirurgi
 • Kan arbejde tværfagligt

 • Stillingen er på 37 timer om ugen

  Vi tilbyder en afdeling med et godt socialt og fagligt arbejdsmiljø hvor den enkeltes behov i videst mulig omfang forsøges imødekommet. Det være sig faglig udvikling, efteruddannelse, samt indflydelse på vagtplanlægningen.

  Hvis ovenstående har din interesse er du velkommen til at kontakte, afdelingssygeplejerske Rie Larsen, operationsgangen, Slagelse Sygehus, 24 95 10 74.

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
  Vi har viljen til at blive bedre hver dag

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
  Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
  På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

  Dit behov – vores fælles opgave


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her