Operationssygeplejerske søges til Capio Aarhus

Operationssygeplejerske

Vi har travlt og søger derfor en operationssygeplejerske til vores afdeling i Aarhus.

Capio tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling som operationssygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø og dejlige omgivelser. Vi forestiller os, at du ansættes på 32-37 timer pr. uge. Vagterne er fortrinsvist placeret mandag til fredag med en vagtlængde på 8-12 timer.

I Capio har vi altid patienten i centrum, og alle, der gæster os, behandles med omsorg og interesse. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med gode, søde og fleksible kolleger samt et godt, tværfagligt samarbejde.

Capio søger

Vi søger en operationssygeplejerske, gerne med erfaring inden for urologi, ortopædkirurgi eller mave-tarmkirurgi. Har du desuden erfaring med rygkirurgi og plastikkirurgi, vil det være et ekstra plus, ligesom erfaring med opgaver i sterilcentral vil være en fordel.

Det er vigtigt, at du har minimum 2 års erfaring inden for dit speciale.

Motiveres du af en høj faglig standard, en effektiv og afvekslende dagligdag, medindflydelse samt at være tæt på patienterne, er stillingen måske noget for dig.

Vi lægger vægt på at finde den helt rigtige profil til vores team. Vi ønsker os en ny kollega, der med ildhu og drive vil tage sin plads i teamet og bidrage med et højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du er fleksibel, serviceorienteret, god til at prioritere dine opgaver og evner at skabe overblik – også i pressede situationer – samt har et godt humør.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Ansøgningsfrist

Mandag den 25. januar 2021. Der indkaldes løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Yderligere information

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hospitalschef Merete Hoffmann Andersen på mha@capio.dk.

 

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har fem hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Odense, Skørping, Viborg og Århus.

 
Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

Læs mere om os på www.capio.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.