Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operationssygeplejerske til Abdominalcenter K

Operationssygeplejersker til 
Abdominalcenter K  
Bispebjerg Hospital  
 
 
Operationsafsnit KOA i Abdominalcenter K søger 1 ny kollega snarest muligt, fuldtid eller efter aftale.   
Vi har primært dagvagter kl. 07.30- 15.30 samt enkelte vagter til kl. 18.00 på hverdage.   
Kun weekendvagt hver 4. weekend samt deltagelse i aftenvagt med efterfølgende rådighed fra vagtværelse efter end oplæring.   
 
Du vil indgå i en åben og engageret personalegruppe med lyst til faglig udvikling. Vi kan tilbyde et velfungerende afsnit med fokus på den gode trivsel, høj faglig standard og godt tværfagligt samarbejde.   
Du vil få en grundig introduktion til afdelingen og specialet samt blive tilknyttet faste kontaktsygeplejersker i introduktionsperioden.   
 
KOA består af 6 operationsstuer, hvor vi udfører både elektive og akutte abdominalkirurgiske indgreb.   
Hovedvægten ligger på kolo-rektal cancerkirurgi, herniotomier, kolecystektomier, endoskopiske behandlinger samt avanceret analkirurgi. Vi modtager akutte patienter hele døgnet som fx opereres for akut abdomen, blødninger og abscesser.   
 
Vi forventer, at du vil være en aktiv medspiller i operationsteamet og interesseret i det tværfaglige samarbejde med anæstesi, kirurg og portør.   
Du har muligvis operationserfaring samt lyst til at indgå i et teknologisk miljø, hvor også de ikke-tekniske færdigheder vægtes højt og tillægges stor betydning for patienternes ophold i afsnittet.   
 
PÅ KOA er vi 30 ansatte; 26 sygeplejersker, 1 social-og sundhedsassistent, 1 sygeplejerske med specialfunktion, 1 assisterende afdelingssygeplejerske og 1 afdelingssygeplejerske.  
 
Ansøgningsfrist: Fredag den 09.02.18 kl. 12.00.   
Ansættelsessamtaler vil finde sted snarest derefter. 
 
Vil du vide mere om stillingen kan sygeplejerske med specialfunktion Anja Winther kontaktes på telefon 3091 3945.   
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her