Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operationssygeplejerske til operationsafsnit 0133

Optageområdet for elektiv ortopædkirurgiske patienter er ændret - det betyder, at vi har mulighed for at udvide med nye kollegaer.
 
Grib muligheden – bliv en del af en afdeling hvor vi prioriterer din faglige og personlige udvikling. Vores fokus er kompetenceudvikling, vi arbejder målrettet med kompetencekort som en del af vores faglige udvikling. 
 
Du er operationssygeplejerske eller du er sygeplejerske med lyst til operationsspecialet. Du har lyst til at være med til at videreudvikle og styrke operationssygeplejen. Du ser en positiv udfordring i at arbejde med udvikling og optimering af arbejdsgange - og vægter teamsamarbejdet i vores afdeling. 
Vi er gode kollegaer med en bred erfaring, forskellige kompetencer og et godt tværfagligt samarbejde. Vi har fokus på mange spændende udviklingsopgaver, og deltager gerne i projekter og forskning til fordel for det optimale patientforløb. 
  
Operationsafsnit 0133 er en del af Anæstesiologisk Afdeling, vi modtager elektive og akutte patienter inden for specialerne:     
Ortopædi, herunder børnekirurgi, alloplastikkirurgi, håndkirurgi og traumekirurgi fra Region Nord   
Gynækologi/obstetrik, fortrinsvis laparaskopisk og nedre gynækologi. Vi er det eneste fødested i Region Nord, og afvikler elektive sectioer to faste dage om ugen. Gastroenterologi, med fokus på udvikling af laparaskopisk kirurgi.      
Vi assisterer ved anlæggelse af porte og tunnelerede katetre på patienter der i kemo- eller dialyse behandling.      
  
Introduktion og oplæring bliver naturligvis tilpasset dine kompetencer. Vores afsnit har synlig daglig ledelse og vi har en kultur for tæt kollegial faglig sparring.
 
Ansættelsesvilkår    
Stillingen er til besættelse 01.04.18 eller efter aftale. Fuldtid eller efter aftale, blandede vagter.    
Afsnittet er døgndækket alle ugens dage. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.  
 
Ansøgningsprocedure    
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kirsten Lund tlf. 4829 6231 eller afdelingssygeplejerske Bente Jarsskov tlf. 4829 5587.  
 
Ansøgningsfrist: 14.02.18 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler den 20.02.18.    
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.     
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her