Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operationssygeplejersker søges til Operationsgangen, Sygehus Lillebælt, Kolding

Har du lyst til at skabe patientforløb med kvalitet og nærvær? 
Skal du være en aktiv del af et stærkt tværfagligt samarbejde på operationsstuen med patienten i centrum? 
 
Operationsgangen på Kolding Sygehus søger sygeplejersker til faste stillinger og vikariat med ansættelse 1. april, eller efter aftale. I oplæringsforløbet 37 timer og derefter efter aftale. 
Kolding Sygehus er et af regionens akutsygehuse med specialisering indenfor benign kirurgi, og sygehuset er fra 2018 landets første besøgscenter for robotassisteret benign kirurgi. Dette åbner muligheder for udvikling og specialisering funderet i et tæt tværfagligt samarbejde, med fokus på høj kvalitet, faglighed og god ressourceudnyttelse til gavn for vores patienter. 
Vi er en central operationsgang med planlagte og akutte patientforløb indenfor specialerne Organkirurgi, Gynækologi/Obstetrik, Ortopædkirurgi og Karkirurgi. Du vil primært få tilknytning til Organkirurgi og Gynækologi/Obstetrik og indgå i det fleksible akutte beredskab på Operationsgangen inden for alle fire specialer. 
Operationssygepleje er specialistsygepleje, der forudsætter specialeviden og specielle kundskaber. Personalegruppen på Operationsgangen er kendetegnet ved høj faglighed, bred erfaring og gode kompetencer indenfor udvikling. På Operationsgangen arbejder vi med afsæt i Sygehus Lillebælt værdigrundlag; Resultater, Ordentlighed, Samarbejde og Excellence. Vi tror på en Operationsgang med ordentlighed og samarbejde mellem ledelse og medarbejder, og værdierne danner også grundlaget i partnerskabet med vores tværfaglige samarbejdspartnere. Vi prioriterer Excellence i form af høj klinisk faglighed og man har som sygeplejerske på Operationsgangen gode muligheder for udvikling, da vi er organiseret i kliniske teams og prioriterer rum til nøgleområder.  
Vi er en afdeling af 23 engagerede operationssygeplejersker med stor aldersspredning, og derfor siger vi i denne tid tillykke og på gensyn til to unge kolleger, som går på barselsorlov, og tager afsked med gamle kolleger som, efter et langt arbejdsliv på operationsgangen, skal nyde deres seniortilværelse. Og når nogle døre lukkes, åbnes andre. 
 
Du har: 

  • Særlig interesse i at fordybe dig og dygtiggøre dig i den tekniske og instrumentelle del af sygeplejen.  
  • Lyst og evne til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde, hvor det ofte vil være operationssygeplejersken, der har den koordinerende rolle, med patienten i fokus. 
  • Lysten til at engagerer dig i at udvikle og optimere operationssygeplejen og være en del af den løbende kompetenceudvikling, med fokus på patientsikkerhed og den patientoplevede kvalitet. 
  • Evnen til at se muligheder og indgå konstruktivt i en omskiftelig arbejdsdag og tage ansvar for flowet på Operationsgangen. 
  • Bevidsthed om eget ansvars- og kompetenceområde og reflekterer over egne handlinger, og sætter det i spil til læring for dine kolleger. 
Vi står for og kan tilbyde: 
  • Et spændende speciale i udvikling, med højt specialiserede funktioner, kliniske teams og tradition for gode tværfaglige samarbejdsrelationer. 
  • En kollegagruppe med et stærkt sammenhold, høje faglige kompetencer og visioner for operationssygeplejen, med fokus på kontinuerlig kompetence udvikling og kompetence vedligehold. 
  • Et gennemarbejdet introduktions program på 4-6 måneder, som tager udgangspunkt i dine kompetencer. 
  • Et arbejdsmiljø som rummer det gode kollegaskab, tillid og omsorg for hinanden, respekt og rummelighed. 
  • En afdeling hvor fejl og utilsigtede hændelser altid betragtes som en mulighed for læring.  
 
Har du uddybende spørgsmål eller brug for mere information, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Lotte Duelund Kragh på mail lotte.duelund.kragh@rsyd.dk eller telefon 7636 2664.  
Ansøgningsfrist søndag d. 18. februar 
Ansættelsessamtaler afholdes d. 21. februar mellem kl. 08.30 og kl. 14.00. 
Du kan læse mere om Sygehus Lillebælts virksomhedsgrundlag, Ledelsesgrundlag og Arbejdsmiljøpolitik på sygehusets hjemmeside. 
 
For, at vi kan give din ansøgning den bedste behandling, bedes du benytte "søg linket" nedenfor.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her