Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operatør til Formulering

Jobbet

Du kan se frem til en hverdag med mange og varierede arbejdsopgaver, men hovedvægten i jobbet ligger på planlægning på linien, formulering af produkter, godkendelse af batchdokumentation, samt årsagsafklaring af evt. afvigelser fra normal produktion , d.v.s. sikring af, at de enkelte formuleringsbatche afvikles rigtigt og til tiden.

Du får i høj grad selvstændigt ansvar for at løse dine arbejdsopgaver, men indgår selvfølgelig i at sikre, at vi får brugt teamets ressourcer på den bedst mulige måde.

I afdelingen har vi meget fokus på kvalitet. Derfor arbejder vi hele tiden med at sikre et højt kvalitetsniveau og udfører således løbende dokumentation af vores arbejde. Det bliver også din opgave at sørge for, at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav, herunder GMP, som er en forudsætning for vores arbejde.

Vi arbejder i lige nu på fast dag 5 dage om ugen (mandag – fredag kl. 7-15). Enkelte dage kan der som følge af tekniske problemer

I takt med at fabrikken ramper op, kan det dog forventes, at der er behov for skiftehold (dag/eftermiddag) for at levere til produktionsplanen. Dette kan imødeses indenfor ca. 1 års tid.

Der er ingen faste week-endvagter, men der vil i enkelte tilfælde – f.eks. ved opklassificering af fabrikken efter NEDLUK være behov for, at der skal arbejdes week-end.

Kvalifikationer

Du er uddannet industrioperatør eller har en anden relevant uddannelse som f.eks. laborant, farmakonom, procesteknolog eller lignende. Desuden har du erfaring fra arbejde i medicinal- eller fødevareindustrien, hvorfra du gerne har kendskab til GMP og produktion i renrum.

Det er også vigtigt, at du tager ansvar og er meget bevidst om kvaliteten i dit arbejde. Du er handlingsorienteret og viser initiativ ved selv at byde ind og drive opgaver. Samtidig er du omhyggelig og har lyst til at arbejde i et miljø, hvor der kræves en stor del dokumentation.

Du skal være klar til løbende at tilegne dig nye færdigheder og håndtere de udfordringer og forandringer, som ligger foran dig. Dit bidrag til teamet er både fagligt og i kraft af dit gode humør og optimisme, som gør, at du medvirker til et godt samarbejde.

For at kunne begå dig i vores produktion, skal du have teknisk flair og være fortrolig med brug af IT.

Når du søger stillingen som operatør hos Novo Nordisk A/S, er det et krav, at vi kan se eksamenskarakterer i dansk, matematik og engelsk på minimum 9. klasses niveau. Det er derfor helt afgørende, at du sammen med dit CV og ansøgning uploader denne dokumentation (eksamensbevis med karakterudskrift). Har vi ikke modtaget det, vil du desværre ikke blive taget i betragtning til stillingen.

Har du taget en anden videre uddannelse, opfordrer vi ligeledes til, at du uploader dette (fx industrioperatør, procesoperatør, håndværker eller lignende)

Om Novo Nordisk

Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes og andre kroniske sygdomme. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.