Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operatør til kantbukker søges - Djursland

På vegne af virksomhed på Djursland søger HR-Industries en person til kantbukning. Der er tale om en stilling på daghold, hvor der gives oplæring til jobbet. Har du ikke erfaring med kantbukning, men gerne vil arbejde med dette, høre vi også gerne fra dig.

Faglige kvalifikationer:  
Du har evt. flere års erfaring som operatør, og du har en stor interesse i at fortsætte samt udvikle dig indenfor dette. Vi er på udkig efter en selvkørende person, som kan tage initiativ og som kan arbejde målrettet med opgaverne.

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan være faglært smed, industritekniker eller noget helt tredje. I denne stilling starter du som vikar med henblik på fast stilling. Alt efter dit niveau, vil der blive givet en god oplæring.

Der tilbydes:
Løn efter kvalifikationer m.m.
Et selvstændigt job, hvor du selv er med til at præge dine arbejdsopgaver
Gode og engagerede kollegaer
Pension ordning
God kantineordning

Send din ansøgning med det samme.  
Vores kunde ønsker stillingen besat omkring februar. Vi gennemfører derfor løbende interviews og ansættelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Mail CV til job@hr-industries.dk – skriv ”Operatør ved kantbukker i mailens emnefelt.
Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-Konsulent Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries A/S på tlf.: 86 42 35 40 – hverdage imellem 08.00 til 16.00
Se evt. mere på www.hr-industries.dk
Vores speciale er Smede-, maskinarbejdere og produktionsteknologer. Elektrikere, montagearbejdere og lagermedarbejdere. Tekniske designere, ingeniører/maskinmestre og ledere.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her