Operatør til kantbukning

Teknik Bureauet ApS søger for Ollerup Maskinfabrik A/S

 

Virksomheden

Ollerup Maskinfabrik A/S er en virksomhed primært inden for området stålkonstruktioner, virksomheden har specialiseret sig som underleverandør inden for områderne:

Laserskæring, plasmaskæring, bukning, slibning, svejsning primært i konstruktionsstål, rustfrit stål og aluminium.

 

Kvalifikationer

Vi ønsker:

• Du har kendskab til bukning
• Du har erfaring med betjening af maskinen, opstilling, justering og programmering

Vi forventer:

• Du kan tage fra og sikrer kvaliteten af produkterne
• Du får ansvar for egne opgaver
• Du har erfaring med bukning
• Du er faglært eller har god erfaring
• Du er kvalitetsbevidst
• Du er møde stabil
• Du er initiativrig
• Du kan tale, læse og forstå dansk eller engelsk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330046549Phoenix-e8dd86a212019-06-21T00:00:00Operatør til kantbukning

Teknik Bureauet ApS søger for Ollerup Maskinfabrik A/S

 

Virksomheden

Ollerup Maskinfabrik A/S er en virksomhed primært inden for området stålkonstruktioner, virksomheden har specialiseret sig som underleverandør inden for områderne:

Laserskæring, plasmaskæring, bukning, slibning, svejsning primært i konstruktionsstål, rustfrit stål og aluminium.

 

Kvalifikationer

Vi ønsker:

• Du har kendskab til bukning
• Du har erfaring med betjening af maskinen, opstilling, justering og programmering

Vi forventer:

• Du kan tage fra og sikrer kvaliteten af produkterne
• Du får ansvar for egne opgaver
• Du har erfaring med bukning
• Du er faglært eller har god erfaring
• Du er kvalitetsbevidst
• Du er møde stabil
• Du er initiativrig
• Du kan tale, læse og forstå dansk eller engelsk

Teknik Bureauet ApS søger for Ollerup Maskinfabrik A S Virksomheden Ollerup Maskinfabrik A S er en virksomhed primært inden for området stålkonstruktioner, virksomheden har specialiseret sig som underleverandør inden for områderne: Laserskæring, plasmaskæring, bukning, slibning, svejsning primært i konstruktionsstål, rustfrit stål og aluminium. Kvalifikationer Vi ønsker: Du har kendskab til bukning Du har erfaring med betjening af maskinen, opstilling, justering og programmering Vi forventer: Du kan tage fra og sikrer kvaliteten af produkterne Du får ansvar for egne opgaver Du har erfaring med bukning Du er faglært eller har god erfaring Du er kvalitetsbevidst Du er møde stabil Du er initiativrig Du kan tale, læse og forstå dansk eller engelsk11jobnete8dd86a2100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-14T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRudersdalEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofteEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxeEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3550074TEKNIK BUREAUET ApS11Klampenborgvej 237, 44200SlagelseDKDanmark0bill@teknikbureauet.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent781146JobNet5007344500734410019-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8dd86a2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8dd86a2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8dd86a2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8dd86a2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgEr du den nye Smed i TEKNIK BUREAUET ApS?12008561Dansk3Læse/ tale722106Smed28Industri362110604bill@teknikbureauet.dkbill@teknikbureauet.dkDKDanmarkDKDanmark330047080ByggepladsmedarbejderRobot Vi mangler en dygtig medarbejder med hænderne skruet rigtigt på. Hvis du kan sige ja til noget af følgende, er du måske den vi skal bruge: Har noget praktisk erfaring fra en byggeplads Erfaring indenfor tømrer, snedker eller murer faget Erfaring indenfor maler, smed, svejser, beton, lager, montage Det kan også være fra lager, mekaniker eller rengøring Hvis du har gennemgået nogle kurser f.eks. sikkerhed osv. må du meget gerne skrive dette til os. Arbejdstiden er mandag til fredag mellem 7.00 - 19.00 og der kan forekomme weekend arbejde, alt efter opgaverne på pladsen. Så hvis du har Ja hatten på, elsker hyggen på en byggeplads med altid godt humør, er det måske dig vi skal bruge. Ansættelses samtaler finder sted Industriholmen 80 2650 Hvidovre.

Vi mangler en dygtig medarbejder med hænderne skruet rigtigt på.

Hvis du kan sige ja til noget af følgende, er du måske den vi skal bruge:

Har noget praktisk erfaring fra en byggeplads 

Erfaring indenfor tømrer, snedker eller murer faget

Erfaring indenfor maler, smed, svejser, beton, lager, montage

Det kan også være fra lager, mekaniker eller rengøring

Hvis du har gennemgået nogle kurser f.eks. sikkerhed osv. må du meget gerne skrive dette til os.

Arbejdstiden er mandag til fredag mellem 7.00 - 19.00                                                       og der kan forekomme weekend arbejde, alt efter opgaverne på pladsen.  

Så hvis du har Ja hatten på, elsker hyggen på en byggeplads med altid godt humør, er det måske dig vi skal bruge.

Ansættelses samtaler finder sted Industriholmen 80 2650 Hvidovre. 

Dit Vikarbureau ApSKøbenhavn SV2019-06-23T00:00:002019-08-15T00:00:00
330050046Deltidsmedarbejder, GlostrupBasic Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab! Harald Nyborg søger deltidsmedarbejder til vores butik i Glostrup, Ejby Industrivej. Du bliver ansat i en dynamisk butik som består af dygtige medarbejdere. VI TILBYDER... Et spændende og udfordrende job i en dynamisk butik, samt en høj butiksstandard et team af gode kolleger frihed under ansvar fleksible og gode arbejdsforhold fordelagtige personalegoder samt helbredsforsikring løn efter kvalifikationer VI FORVENTER DU... er en moden person, som har erfaring med kundebetjening og dagligvarehandel er god til at samarbejde, men også kan arbejde selvstændigt trives med godt humør og en fri tone er stabil, glad, serviceorienteret og har gå-på-mod yder den bedst mulige service overfor kunderne er ansvarsbevidst med et godt overblik kan holde hovedet koldt, når der er travlt Stillingen forventes besat hurtigst muligt. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Butikschef Richard Karlberg, på telefon 63959714. Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning senest den 31 juli 2019.
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!
 
Harald Nyborg søger deltidsmedarbejder til vores butik i Glostrup, Ejby Industrivej.
 
Du bliver ansat i en dynamisk butik som består af dygtige medarbejdere.
 
VI TILBYDER... 
 
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk butik, samt 
 • en høj butiksstandard 
 • et team af gode kolleger 
 • frihed under ansvar 
 • fleksible og gode arbejdsforhold 
 • fordelagtige personalegoder samt helbredsforsikring 
 • løn efter kvalifikationer  
 
VI FORVENTER DU... 
 • er en moden person, som har erfaring med kundebetjening og dagligvarehandel 
 • er god til at samarbejde, men også kan arbejde selvstændigt 
 • trives med godt humør og en fri tone 
 • er stabil, glad, serviceorienteret og har gå-på-mod 
 • yder den bedst mulige service overfor kunderne 
 • er ansvarsbevidst med et godt overblik 
 • kan holde hovedet koldt, når der er travlt
Stillingen forventes besat hurtigst muligt.
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: 
Butikschef Richard Karlberg, på telefon 63959714. 
 
Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning senest den 31 juli 2019.
 
 
 
ORS/Small/731bef49_logo.pngGlostrup, Harald NyborgGlostrup2019-06-27T17:00:38.3802019-07-31T00:00:00
330055853Driftstekniker til vedligehold af vekslerstationerRobot Som vores nye driftstekniker bliver du en del af sektion Forsyningsanlæg, som består af 3 teams. Du vil indgå i teamet Veksler & Spidslast, hvor vi varetager drift og vedligehold af fjernvarme spidslastcentraler, vekslerstationer og pumpestationer fordelt over hele København. Dine arbejdsopgaver bliver: Forebyggende og afhjælpende vedligehold på vekslerstationer og spidslastcentraler Tværgående samarbejde med driftens to andre sektioner på ledningsnettet. Samarbejde og koordinering med eksterne leverandører Efter grundig oplæring indtræder du i Drift Fjernvarmes smedevagt Du kommer til at indgå i et godt arbejdsmiljø med vægt på faglig sparring og en uformel omgangstone. Vi sørger for alt, hvad du skal bruge i hverdagen, fx en fuldt udstyret servicevogn, gode kolleger og grundig oplæring. Driftstekniker med faglig stolthed og lyst til at lære mere Vi forventer, at du er faglært inden for metalfagene eller lignende. Du er fagligt nysgerrig og vil gerne lære mere. Da vores vedligeholdelsesprogram er IT-baseret, forventer vi at du har IT-færdigheder på brugerniveau. Du har lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives med dagligt at have kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Generelt går du til opgaverne med en positiv indstilling og medvirker aktivt til at skabe et godt arbejdsmiljø. Det er desuden et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B. Bliv en del af en større udvikling I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, og vi opfører vindmøller. Vi skaber bæredygtige byer derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling. Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på www.hofor.dk baeredygtige-byer Klar til at ansøge? Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Grinde på telefon 2795 2881 i uge 27 og 31, inden for tidsrummet mandag-torsdag 07:00-15:00 og fredag 07:00-14:30. Ansøgningsfristen er den 4. august 2019. Vi forventer, at samtalerne er afsluttet den 31. august 2019. Arbejdssted: Brydes Allé 2, 2300 København S Ansøgninger modtages gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Klik på søg stillingen .Som vores nye driftstekniker bliver du en del af sektion Forsyningsanlæg, som består af 3 teams. Du vil indgå i teamet Veksler & Spidslast, hvor vi varetager drift og vedligehold af fjernvarme spidslastcentraler, vekslerstationer og pumpestationer fordelt over hele København.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Forebyggende og afhjælpende vedligehold på vekslerstationer og spidslastcentraler
 • Tværgående samarbejde med driftens to andre sektioner på ledningsnettet.
 • Samarbejde og koordinering med eksterne leverandører
 • Efter grundig oplæring indtræder du i Drift Fjernvarmes smedevagt
Du kommer til at indgå i et godt arbejdsmiljø med vægt på faglig sparring og en uformel omgangstone.

Vi sørger for alt, hvad du skal bruge i hverdagen, fx en fuldt udstyret servicevogn, gode kolleger og grundig oplæring.

Driftstekniker med faglig stolthed og lyst til at lære mere

Vi forventer, at du er faglært inden for metalfagene eller lignende. Du er fagligt nysgerrig og vil gerne lære mere.

Da vores vedligeholdelsesprogram er IT-baseret, forventer vi at du har IT-færdigheder på brugerniveau.

Du har lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives med dagligt at have kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Generelt går du til opgaverne med en positiv indstilling og medvirker aktivt til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Det er desuden et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, og vi opfører vindmøller.

Vi skaber bæredygtige byer – derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på www.hofor.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Grinde på telefon 2795 2881 i uge 27 og 31, inden for tidsrummet mandag-torsdag 07:00-15:00 og fredag 07:00-14:30.

Ansøgningsfristen er den 4. august 2019. Vi forventer, at samtalerne er afsluttet den 31. august 2019.

Arbejdssted: Brydes Allé 2, 2300 København S

Ansøgninger modtages gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen”.Hofor A/SKøbenhavn S2019-07-06T00:00:002019-08-04T00:00:00
330047298Smed til Rustfrit arbejde søgesRobot Vikargården søger for kunde en dygtig smed med erfaring i rustfrit stål - til vikariat i 3 måneder med henblik på fastansættelse Om Virksomheden En solid virksomhed med afdelinger i flere byer. Dine kompetencer: Du er uddannet klejnsmed eller tilsvarende Du er kvalitetsbevidst Du er er en dygtig svejser, indenfor rustfrit stål Du kan lide at gribe og løse opgaver selvstændigt såvel som i teams Du går op i at strukturere og planlægge arbejde. Smed med erfaring inden for svejsning af rustfrit samt arbejdet inden for medicinal eller fødevare branchen Certifikat: Rustfri brugt inden for de sidste 6 måneder Virksomheden tilbyder Gode kollegaer Et godt arbejdsmiljø i et stærkt team Spændende og varierende opgaver Gode arbejdsforhold Løn efter kvalifikationer Opstart start juli, i Københavnsområdet området. Svejseprøve kan kræves, varighed ca. 1 times varighed. Henvendelse: Har du kvalifikationerne og motivationen for stillingen, så send en ansøgnng til info@vikargaarden.dk. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte Jette på 29781126. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Vikargården søger for kunde en dygtig smed med erfaring i rustfrit stål

-  til vikariat i 3 måneder med henblik på fastansættelse

 

Om Virksomheden

En solid virksomhed med afdelinger i flere byer.

 

Dine kompetencer:

 • Du er uddannet klejnsmed eller tilsvarende
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du er er en dygtig svejser, indenfor rustfrit stål
 • Du kan lide at gribe og løse opgaver selvstændigt såvel som i teams
 • Du går op i at strukturere og planlægge arbejde.
 • Smed med erfaring inden for svejsning af rustfrit samt arbejdet inden for medicinal eller fødevare branchen
 • Certifikat: Rustfri brugt inden for de sidste 6 måneder

 

Virksomheden tilbyder 

 • Gode kollegaer
 • Et godt arbejdsmiljø i et stærkt team
 • Spændende og varierende opgaver
 • Gode arbejdsforhold
 • Løn efter kvalifikationer

Opstart start juli,  i Københavnsområdet området.  Svejseprøve kan kræves, varighed ca. 1 times varighed. 

Henvendelse:  Har du kvalifikationerne og motivationen for stillingen, så send en ansøgnng til info@vikargaarden.dk. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte Jette på 29781126.  Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Vikargården IVSAsnæs2019-06-23T00:00:002019-08-15T00:00:00
330046527Teknisk projektsælger med erfaring fra bl.a. fødevare- og medicinalindustrienRobot Teknik Bureauet ApS søger for AGJ A S i Stenlille en teknisk projektsælger, der skal have fokus på udførende projektsalg og ledelse af projekter hos selskabets kunder fra fødevare- og medicinalindustri til kraftværker og energianlæg. Der er tale om et spændende og udfordrende job med en alsidig hverdag, hvor du bliver en aktiv del af ledergruppen, med fokus på fortsat udvikling af AGJ A S. Du vil få ansvaret for projektsalg og tilbudsgivning med fokus på udførende salg og projektledelse. Virksomheden AGJ er et 100 danskejet smede- ingeniør- og maskinfirma med hovedsæde i Stenlille og afdeling i Kalundborg. P.t. beskæftiger selskabet mere ned 75 dygtige og kompetente medarbejdere, hvoraf ca. 40 mand er beskæftiget i selskabets rustfrie afdeling i Nordvestsjælland. Siden 1963 har virksomheden leveret smede- og konstruktionsarbejde til medicinal- og fødevareindustrien, kraftværker, raffinaderier, Forsvaret og petrokemiske industrier i Europa. Arbejdsopgaver: • Ansvaret for teknisk projektsalg hos nuværende og potentielle kunder i fødevare, Pharma, kraftværks- og medicinalindustrien • Udarbejdelse og økonomisk opfølgning på projekterne i samarbejde med økonomichefen, herunder kalkulation fra start til slut • Gennemgang af udbudsmaterialer, sikre korrekt information fra kunderne, og med udgangspunkt i dette stå for udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse • Du vil have et tværfagligt samarbejde med AGJ´s øvrige mellemledere, når specifikke kundekrav kræver teknisk assistance, ofte på site hos kunderne • Ansvarlig for at fastsatte terminer for aflevering af projekter overholdes, herunder ansvarlig for at fokus på de forskellige discipliner som konstruktionsarbejde, teamledelse m.v. går op i en højere enhed for succesfuld gennemførelse og aflevering Kvalifikationer: • Du har en videregående uddannelse som ingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller tekniker, kombineret med en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder, smed eller lignende. Håndværksmæssig baggrund alene suppleret med massiv salgserfaring kan også være tilstrækkeligt for succes! • Du har indgående kendskab til branchen særligt rørteknik under PED og svejsning af tyndvæggede mejerirør, svejseteknik jf. krav under PED samt ISO 3834-2 og lignende standarder gældende specificerede industrier. • Du har erfaring med projektsalg, tilbudsgivning, afholdelse af kundemøder og med økonomisk styring • Du behersker Word og Excel på brugerniveau • Du behersker dansk i skrift og tale herunder at kommunikere stort set fejlfrit på skrift Personlige kvalifikationer: • Praktisk anlagt med godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer • Dygtig og fleksibel med en høj grad af kvalitetsbevidsthed og selvstændighed • Ambitiøs, engageret og stabil med en god gennemslagskraft • Drive, energi og indstillet på at jobbet som teknisk projektsælger ikke altid er et 7-16 job • Ledelses- og eller salgserfaring fra lignende stilling vurderes til at være nødvendigt for opnåelse af succes! Ansættelsesforhold Der er tale om en fast stilling med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt i en spændende alsidig og dynamisk virksomhed. Gage efter kvalifikationer og mulighed for relevant efteruddannelse. Skulle du have spørgsmål eller ønske yderligere information, er du velkommen til at kontakte Bill René Hansen på tlf. 2026 0225 også udenfor alm. arbejdstid.

Teknik Bureauet ApS søger for AGJ A/S i Stenlille en teknisk projektsælger, der skal have fokus på udførende projektsalg og ledelse af projekter hos selskabets kunder fra fødevare- og medicinalindustri til kraftværker og energianlæg.

Der er tale om et spændende og udfordrende job med en alsidig hverdag, hvor du bliver en aktiv del af ledergruppen, med fokus på fortsat udvikling af AGJ A/S.

Du vil få ansvaret for projektsalg og tilbudsgivning med fokus på udførende salg og projektledelse.

Virksomheden

AGJ er et 100% danskejet smede- ingeniør- og maskinfirma med hovedsæde i Stenlille og afdeling i Kalundborg. P.t. beskæftiger selskabet mere ned 75 dygtige og kompetente medarbejdere, hvoraf ca. 40 mand er beskæftiget i selskabets rustfrie afdeling i Nordvestsjælland.
Siden 1963 har virksomheden leveret smede- og konstruktionsarbejde til medicinal- og fødevareindustrien, kraftværker, raffinaderier, Forsvaret og petrokemiske industrier i Europa.

Arbejdsopgaver:

• Ansvaret for teknisk projektsalg hos nuværende og potentielle kunder i fødevare, Pharma, kraftværks- og medicinalindustrien
• Udarbejdelse og økonomisk opfølgning på projekterne i samarbejde med økonomichefen, herunder kalkulation fra start til slut
• Gennemgang af udbudsmaterialer, sikre korrekt information fra kunderne, og med udgangspunkt i dette stå for udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse
• Du vil have et tværfagligt samarbejde med AGJ´s øvrige mellemledere, når specifikke kundekrav kræver teknisk assistance, ofte på site hos kunderne
• Ansvarlig for at fastsatte terminer for aflevering af projekter overholdes, herunder ansvarlig for at fokus på de forskellige discipliner som konstruktionsarbejde, teamledelse m.v. går op i en højere enhed for succesfuld gennemførelse og aflevering

Kvalifikationer:

• Du har en videregående uddannelse som ingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller tekniker, kombineret med en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder, smed eller lignende. Håndværksmæssig baggrund alene suppleret med massiv salgserfaring kan også være tilstrækkeligt for succes!
• Du har indgående kendskab til branchen – særligt rørteknik under PED og svejsning af tyndvæggede mejerirør, svejseteknik jf. krav under PED samt ISO 3834-2 og lignende standarder gældende specificerede industrier.
• Du har erfaring med projektsalg, tilbudsgivning, afholdelse af kundemøder og med økonomisk styring
• Du behersker Word og Excel på brugerniveau
• Du behersker dansk i skrift og tale – herunder at kommunikere stort set fejlfrit på skrift
Personlige kvalifikationer:

• Praktisk anlagt med godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer
• Dygtig og fleksibel med en høj grad af kvalitetsbevidsthed og selvstændighed
• Ambitiøs, engageret og stabil med en god gennemslagskraft
• Drive, energi og indstillet på at jobbet som teknisk projektsælger ikke altid er et 7-16 job
• Ledelses- og eller salgserfaring fra lignende stilling vurderes til at være nødvendigt for opnåelse af succes!

Ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt i en spændende alsidig og dynamisk virksomhed. Gage efter kvalifikationer og mulighed for relevant efteruddannelse.

Skulle du have spørgsmål eller ønske yderligere information, er du velkommen til at kontakte Bill René Hansen på tlf. 2026 0225 også udenfor alm. arbejdstid.

TEKNIK BUREAUET ApSStenlille2019-06-21T00:00:002019-08-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Byggepladsmedarbejder

Dit Vikarbureau ApS

København SV
Vi mangler en dygtig medarbejder med hænderne skruet rigtigt på. Hvis du kan sige ja til noget af følgende, er du måske den vi skal bruge: Har noget praktisk erfaring fra en byggeplads Erfaring indenfor tømrer, snedker eller murer faget Erfaring ind...
Indrykket:23. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019

Deltidsmedarbejder, Glostrup

Glostrup, Harald Nyborg

Glostrup
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab! Harald Nyborg søger deltidsmedarbejder til vores butik i Glostrup, Ejby Industrivej. Du bliver ansat i en dynamisk butik som består af dygtige medarbejdere. VI TILBYDER... Et spænden...
Indrykket:27. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Driftstekniker til vedligehold af vekslerstationer

Hofor A/S

København S
Som vores nye driftstekniker bliver du en del af sektion Forsyningsanlæg, som består af 3 teams. Du vil indgå i teamet Veksler & Spidslast, hvor vi varetager drift og vedligehold af fjernvarme spidslastcentraler, vekslerstationer og pumpestationer f...
Indrykket:6. juli 2019
Udløbsdato:4. august 2019

Smed til Rustfrit arbejde søges

Vikargården IVS

Asnæs
Vikargården søger for kunde en dygtig smed med erfaring i rustfrit stål - til vikariat i 3 måneder med henblik på fastansættelse Om Virksomheden En solid virksomhed med afdelinger i flere byer. Dine kompetencer: Du er uddannet klejnsmed eller tilsva...
Indrykket:23. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019

Teknisk projektsælger med erfaring fra bl.a. fødevare- og medicinalindustrien

TEKNIK BUREAUET ApS

Stenlille
Teknik Bureauet ApS søger for AGJ A S i Stenlille en teknisk projektsælger, der skal have fokus på udførende projektsalg og ledelse af projekter hos selskabets kunder fra fødevare- og medicinalindustri til kraftværker og energianlæg. Der er tale om ...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:14. august 2019