Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operatør til kantpresser

Har du teknisk flair, hænderne skruet rigtigt på og har du masser af gåpåmod? Og kunne du tænke dig at blive en del af en fremadstormende virksomhed, der er i gang med at erobre markedsandele i både Danmark og Europa, så er denne stilling lige noget for dig! 

Hos Sjørring har vi en målrettet strategi om, at forstærke vores position som Europas største og førende virksomhed inden for fremstilling af læsse- og graveskovle til entreprenørmaskiner. Vi arbejder med en stærk kombination af håndværk, robot- og CNC-teknologi for at sikre korte leveringstider og fleksibilitet til specialfremstillede løsninger. 

Derfor søger vi nu en kantbukkeroperatør med teknisk flair og forståelse for produktion. 

Jobbet:

- Bukning af højstyrkestål

- Opmåling, opstilling og programmering

- Håndtering af enkeltstyksproduktion

- Kvalitetskontrol 

Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med erfarne kolleger for at sikre skræddersyede, værdiskabende kvalitetsprodukter inden for stålbearbejdning. 

Erfaring og kvalifikationer:

Din uddannelse er ikke afgørende. Vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende industri, og er god til tegningslæsning og pladeudformning. Det kunne være, at du er industrioperatør, klejnsmed, mekaniker eller lign., men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har teknisk forståelse og hænderne skruet rigtig på. 

Vi forestiller os, at du som person er nysgerrig og opsat på at lære nyt, kan bevare overblik og navigere mellem forskellige opgaver. Dertil er du struktureret og systematisk, ansvarsbevidst og selvstændig. 

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning mærket ”KANTBUKKER” til

ak@sjorring.com. Vi indkalder løbende kandidater og fjerner opslaget igen, når vi har fundet den rette.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Supervisor Allan Kold på +45 96 18 72 40 eller ak@sjorring.com 

Om os

Sjørring A/S er en internationalt orienteret virksomhed, der producerer, optimerer og leverer produkter til entreprenørmaskiner, mineindustri m.m. Kunderne er nogle af verdens førende internationale koncerner. Vi har klart fokus på, at være den mest fleksible leverandør, kombineret med høje krav til kvalitet og arbejdsmiljø. Vi er en af de største maskinfabrikker i Danmark med godt 200 ansatte.

Yderligere information kan findes på www.sjorring.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.