Operatør til kantpresser (fast aftenhold eller nathold)

Operatør til kantpresser søges, stillingen kan besættes på enten 4 dages aften, eller 4 / 5 dages nathold.  

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vore afløbsløsninger i rustfrit stål, derfor søger vi en ny medarbejder der vil med på holdet der betjener vores kantpressere.

Arbejdsopgaver.

Betjening af kantpressere af mærkerne FINNPOWER - TRUMPH og ADIRA, emnerne der produceres i afdelingen består primært af pladedele til vores afløbsrender i 1,5 - 2 mm rustfrie plader, du skal i forbindelse med arbejdet kontrollerer kvaliteten af eget arbejde i forhold til arbejdsinstruktioner - procedure og sikkerhedsinstruktioner *, der vil finde en grundig oplæring sted i afdelingen, oplæring vil forgå med dine kolleger på dagholdet

* du skal kunne læse og tale Dansk

Kvalifikationer

Vi forestiller os at vores nye medarbejder har kendskab til betjening af kantpressere, eller som minimum har betjent lignende maskiner inden for jern og metal, måske er du uddannet industrioperatør - smed/klejnsmed eller mekaniker med flair for programmering af CNC maskiner, der er ikke tale om tungt arbejde men jobbet kræver dog at du ikke har nogle fysiske problemer. Det er en fordel hvis du kender LEAN kulturen, ligeledes stilles der krav til at sikkerheden altid er i fokus i forhold til vores målsætning: " 0- arbejdsulykker" !.

Afløbssystemer til alle formål

BLÜCHER tilbyder afløbsløsninger til alt fra badeværelser over større industrielle faciliteter til luksuskrydstogtskibe. Vores sortiment omfatter mere end 2.500 standardprodukter, hvortil kommer specialfremstillede gulvafløb, afløbsrør og industri render. Alle produkter er udført i rustfrit stål for at sikre høj kvalitet, fremragende flowkapacitet og optimal hygiejne kombineret med minimal vedligeholdelse. Produkterne er udviklet i et modulsystem, hvorved delkomponenter kan kombineres til at skabe komplette produkter. BLÜCHER tilbyder også kundetilpassede løsninger, hvor fleksibiliteten og håndværket i produktionsprocessen spiller en vigtig rolle.

En kombination af håndværk og moderne produktion

BLÜCHER anvender en procesbaseret tilgang i hvert skridt af produktionen af afløbsprodukter. Vores faciliteter i Vildbjerg har de mest moderne røranlæg i Europa til at rulle og svejse rør såvel som laserskæring, dybdetræk og stansning, hånd-svejsning samt bejdsning. Vi arbejder med en stærk kombination af håndværk og robotteknologi for at sikre korte leveringstider og fleksibilitet til specialfremstillede løsninger.

Vores Værdier - Knowhow, sund fornuft og engageret service

Kunder i hele verden værdsætter og forventer vores knowhow, sunde fornuft og engagerede service. Gennem afløbsløsninger af høj kvalitet i rustfrit stål til bortledning af vand forpligter BLÜCHER sig til løftet om ”Keeping up the flow”.

 

Vi tilbyder

Et job i en velfungerende, velkonsolideret og vækstorienteret virksomhed

Frihed under ansvar samt gode kolleger, hvor alle er klar over fælles mål

Spændende og udviklende arbejdsopgaver

Løn efter kvalifikationer


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Operatør til CNC plasma skæremaskine NATHOLD

DANSTOKER A/S

Herning
Jobindhold: Kørsel med traverskran - Tilretning af CNC programmer - Skæring på maskiner - Udfyldelse af kontrol dokumentation. Forventninger til dig: Taler- og skriver Dansk - er fleksibel på opgaver og tid - har erfaring fra metalbranchen - er vill...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Medarbejder søges hurtigst muligt til CNC bore/save og CAM-programmering

AktivPersonale A/S

Viborg
For kunde i Skive Kommune søger vi hurtigst muligt en ambitiøs medarbejder til betjening af CNC styret bore save anlæg (Ficep 601 DDB). Der er ingen krav til uddannelse, men massiv erfaring med håndtering af CNC styrede maskiner er et krav. I virkso...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

HJÆLP! - Vi mangler en dygtig CNC operatør til vores drejeafdeling

Haugland Collection v/Kristian Haugland

Viborg
Vi mangler 1 dygtig medarbejder til vores drejeafdeling! Haugland sørger i samarbejde med Alsform Værktøjsfabrik , 1 dygtig CNC operatør til deres drejeafdeling. Det er vigtigt at du har erfaring fra et lignende job, er omhyggelig og kan arbejde sel...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018