Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OPERATØRER

Med god forståelse og interesse for geometri og matematik

Virksomhedsbeskrivelse:
Flere af vores kunder på Sjælland efterspørger dygtige operatører, som er mødestabile og kvalitetsbevidste.

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at indgå i et team på operatører, som arbejder i mindre produktionshold. Der er tale om rimelig rutinepræget arbejde, hvor du måler på udstyret, lader emnet køre i udstyret, hvorefter du måler igen. Der vil være noget, som skal måles og kompenseres på løbende, hvilket er en proces, som gentages løbende. Du kommer til at stå for opmåling, beregning og kompensering og efterfølgende genbearbejdning. Du der medvirkende til at opstille og indkøre nye maskiner og værktøjer og står for den løbende genbearbejdning af emnerne.

Hos nogle af kunderne er der tale om skifteholdsarbejde, vi mangler både operatører til dag- og nathold, der er indstillet på at arbejde 3 dage af 12 timer. På natholdet, mangler vi operatører, der starter søndag aften og arbejder til og med tirsdag nat, og nogle der er indstillet på at arbejde fra onsdag aften til lørdag morgen. Operatører til daghold arbejder også 3 dage af 12 timer bare på daghold.

Egenskaber:
Du er en kvalitetsbevist person med god sans for detaljer, der således forstår at arbejde struktureret og systematisk. Du besidder et godt overblik og har en solid fornemmelse for geometri.

Du tilbydes:
Der tilbydes et spændende job i en virksomhed, hvor professionalisme og kvalitet er i højsæde.

Sprogkundskaber / IT:
Du skal kunne læse og skrive dansk og være god til tal.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Erhvervserfaring:
Du har min nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med højteknologisk udstyr.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som finmekanikere, maskinteknikere, CNC-teknikere, værktøjsmager, laborant, industritekniker eller andet relevant.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her