Operatører til elektronik- og kabelproduktion

Electronic Manufacturing fremstiller komplekse elektronikløsninger til satellitter, radarsystemer og selvbeskyttelse af fly. Vores løsninger anvendes i missionskritiske applikationer, og vi har stor ekspertise indenfor fremstilling af højeffektive strømforsyninger og højfrekvente produkter. Terma leverer blandt andet avanceret elektronik til radarsystemerne på F-35 Joint Strike Fighter.

 

Med baggrund i de nuværende og de kommende opgaver søger vi flere operatører til elektronikproduktionen i Lystrup. Du bliver en del af en afdeling der beskæftiger 20 medarbejdere. I produktionsområdet sidder diverse støttefunktioner såsom produktionsteknik, planlægning og manager.

Dine primære opgaver
Vi søger operatører til Cable Production. I denne afdeling er de primære opgaver fremstilling af forskellige typer komplicerede kabler fortrinsvis til fly herunder afisolering, oplægning og krympning. Desuden sker en del at audio produktionen i dette område, til dette forekommer bl.a. lodning, mekanisk samling og lakering. Yderligere forekommer der i området komplekse mekaniske samlinger af rack og lignende..

Din uddannelse og erfaring 
Du skal helst have erfaringer fra elektronik produktion, og du skal have gennemgået følgende kurser:
• Lodning og montage af leadede komponenter
• Personlig sikkerhed ved arbejde med bl.a. Epoxy

Det er desuden en fordel, at du har gennemgået følgende kurser:
• Blyfri lodning
• Montering af kabler og stik
• IPC-kursus og anden relevant elektronik kurser.

Dine personlige kvalifikationer
Du bliver en del af produktionsafdelingen, der arbejder tæt sammen, så der stilles krav til dine samarbejdsevner. Ligeledes skal du være fleksibel, detaljeorienteret, forandringsparat, ansvars- og kvalitetsbevist. Vi forventer, at du besidder et godt humør, og at du har hænderne ”skruet” rigtigt på. Derudover er det en fordel, at du har kendskab til engelsk, da en del dokumentation er på engelsk.

Hvad kan Terma tilbyde som arbejdsplads?
Sideløbende med et højteknologisk, internationalt og kreativt miljø kan vi tilbyde dig en hverdag i samspil med kolleger, hvor faglig stolthed, engagement og humor er drivkraften. Ud over de faglige udfordringer har Terma et stort og righoldigt tilbud af sociale aktiviteter, faciliteter til idræt, såvel som klubber og foreninger.

Vil du vide mere? 
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at besøge http://www.terma.com/ eller kontakte Manager for Cable Production Jørgen Munch på telefon 87 43 62 36 eller e-mail jrm@terma.com.

Vi indkalder løbende til samtale og ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

For at vi kan behandle denne effektivt og fortroligt i vores rekrutteringssystem, modtager vi udelukkende ansøgninger via vores hjemmeside  https://www.terma.com/careers/jobs/

Terma A/S er en højteknologisk og innovativ dansk virksomhed, der udvikler produkter og systemer til civile, militære og sikkerhedsmæssige formål, herunder kommando- og kontrolsystemer, radarsystemer, systemer til beskyttelse af fly, rumfartsteknologi og strukturdele til flyindustrien.

Terma A/S har hovedsæde i Lystrup ved Aarhus og danske afdelinger i Herlev og Grenaa. Internationalt har Terma selskaber i Holland, Tyskland, Indien, Singapore og USA.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

SMT Visuel kontrol

ETK EMS Skanderborg A/S

Vi har rigtig travlt og søger en ny medarbejder til vores PCBA afdeling til visuel kontrol af SMT monterede print Jobbet: - Betjening af vores AOI maskiner - Visuel kontrol af SMT monterede print - Håndlodning - Udskiftning af komponenter Profil: - ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Bølgelodder

ETK EMS Skanderborg A/S

Vi har rigtig travlt og søger en ny medarbejdere til vores PCBA afdeling til vores bølgelodder Jobbet: - Daglig klargøring af vores 2 bølgeloddemaskiner - Lodning af print - Kvalitets kontrol af loddede print - Komponent forberedelse - Støtte siliko...