Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opsøgende medarbejder til BPA ordinger

Caresupport Danmark udvider igen og søger nu en opsøgende medarbejder  med viden om BPA ordninger.

Rekruttering har du som din DNA og med dit kendskab til pleje branchen og serviceloven er du et godt emne til vores nye stilling. Kendskab til Facebook grupper og andre sociale medier er helt i top og du bevæger dig hjemmevant på nettet.

Vores kunder er handicappede, der er tilkendt en BPA-ordning (borgerstyret personlig assistance) under Serviceloven, samt borgere med hjemmeplejeordning, der har valgt at benytte sig af en privat udbyder.

Vi søger nu en erfaren medarbejder til  Plejeområdet. Du har evt selv arbejdet som handicap hjælper eller har administrativ erfaring fra  et lignende job.  Du har en analytisk og pligtopfyldende tilgang til dit arbejde, får løst dine opgaver og dokumenteret dit arbejde løbende. Vi har brug for at du kan prioritere din tid  løbende. Din viden om serviceloven giver dig en stor mulighed for at hjælpe og støtte vores borgere.

Måske har du en baggrund fra et vikar- eller rekrutteringsbureau, som du kan bruge aktivt. Eller måske har du endda snuset lidt til psykologi i dit tidligere virke.

Det er vigtigt at du er effektiv, men samtidig er grundig, og forstår vigtigheden af omhyggelighed. Du skal være en god selv-igangsætter, og så skal du kunne lide at tale med kunder og medarbejdere - eksisterende og fremtidige.

Vores virksomhed sætter stor pris på innovative medarbejdere, der aktivt bidrager til optimering og udvikling. Du må derfor gerne være god til at tænke ud af posen.

Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning på mail. Af tidsmæssige årsager besvares telefoniske henvendelser kun i begrænset omfang. Vi tager løbende kandidater ind til samtaler, og annoncen vil blive taget ned så snart en egnet kandidat er fundet.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her