Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opsøgende salgsmedarbejder

Optiker Louis Nielsen søger en kundeglad og serviceminded opsøgende salgsmedarbejder til vores butik i Bilka Odense.

Jobbet er udadvendt og alsidigt, hvor du, af egen drift, tager kontakt til kundeemner og fortæller om vores butik og kampagner, med henblik på at motivere kunder til at besøge butikken. Din primære opgave er således at hverve kunder til butikken, hvor du er Louis Nielsens ansigt udadtil.

For at få succes i funktionen kræver det, at du er veltalende og målrettet, samt har et stort drive og er god til at møde nye mennesker.

Stillingen er i gennemsnit på op til 14 timer om ugen, efter nærmere aftale.

Funktionen udføres både på og omkring butikkens adresse. Det vil sige, du møder kunderne der, hvor de er udenfor butikken/centret såvel som i butikken/centret. Som led heri indgår du også aktivt i en række udadvendte aktiviteter i butikkens nærmiljø. Du skal med andre ord gennem din personlige indsats medvirke til, at vores mange nuværende og kommende kunder får en positiv oplevelse.

Forventninger til dig som type,

  • Du skal være imødekommende, troværdig, udadvendt, opsøgende og seriøs af natur
  • Du har en positiv attitude og formår at bevare et smil på læben, også når der er travlt
  • Du skal være ekstremt god til at skabe kontakt til alle slags mennesker og kunne formidle dit budskab på en præcis og tiltalende måde
  • Du har gå på mod og lader dig ikke slå ud over eventuelt afvisende kunder
  • Du formår at motivere dig selv til at skabe resultater og forstår at kunne arbejde med frihed under ansvar
  • Du formår at læse kunderne og afdække deres behov ved at tage udgangspunkt i den enkelte kunde og den enkelte kundes situation


Sekundært skal du som Opsøgende salgsmedarbejder løse udvalgte assistentopgaver i butikken. Heri indgår,

  • At du skal kunne forestå udlevering af briller, samt sikre, at alle kunder tilbydes at deltage i kundeundersøgelser
  • At du er i stand til at afdække kundens behov, så kunden ikke går forgæves, også selv om du ikke umiddelbart kan afhjælpe kundens problem
  • At du kender vores koncepter og relaterede salgskampagner


Du skal desuden sikre, at butikken fremstår præsentabel med opdateret merchandising. Du vil naturligvis få en grundig intern oplæring, der inkluderer introduktion til produkterne, butikkens markedsføring og kædens koncept.

Kandidaten vi søger har erfaring fra en lignende funktion eller har anden butikserfaring. Derforuden er du fortrolig med engelsk og brugen af pc på brugerniveau.

Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed i vækst, og hvor vi kender betydningen af gode oplevelser for både medarbejdere og kunder. Omgangstonen er uformel, og vores firmakultur er præget af pionerånd og en positiv indstilling til fremtiden.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

For at komme i betragtning til stillingen skal ansøgningen sendes elektronisk via nedenstående link.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her