Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opstiller søges - tillært eller faglært

Går du efter et fast job så tjek her.

HR-Industries søger for virksomhed nær Ry en opstiller med lyst og interesse for maskiner og værktøjer. Her er der tale om en fast stilling i en virksomhed i rivende udvikling, og hvor du får engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø.

Der gives en grundig intern oplæring, så om du er faglært eller tillært, er ikke afgørende. Vi forventer dog at du har 1-3 års erfaring fra industrien, gerne lignende job samt evt. en baggrund som industri- eller procesoperatør, maskinarbejder eller anden faglig baggrund.

Om jobbet:
Jobbet er en fast stilling, hvor du kommer til at arbejde på skiftehold – i tre-holdsskift. I jobbet kommer du omkring følgende:
• Om- og opstilling af maskiner
• Indkøring af produktionsudstyr, samt produktionskørsel
• Vedligehold og rengøring af maskiner og udstyr
• Foretage kvalitetskontrol, fejlfinde og reparere maskiner og værktøj

Der tilbydes:
Et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling, i tæt samarbejde med engagerede kollegaer. Løn efter kvalifikationer samt madordning m.m.

Vil du være med på holdet?
Hvis du vil bruge dit engagement og dit drive til at gøre en seriøs forskel hos en førende international aktør, der kan tilbyde gode ansættelsesforhold og mange karrieremuligheder så send din ansøgning.

HR-Industries med i rekrutteringsprocessen, hvorved CV sendes hertil.

Send din ansøgning og CV til job@hr-industries.dk 

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Opstiller til betjening hydrauliske presse og stansemaskiner søges til aften og nathold

TeamVikaren

Aarhus
Er du frisk på fast aften eller nathold? Har du relevant erfaring med maskinbetjening og vil du i betragtning til et godt og spændende job så læs videre. Jobbeskrivelse: TeamVikaren søger på vegne af vores kunde i Låsby. En opstiller operatør til hy...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:10. oktober 2018