Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opstiller søges - tillært eller faglært

Går du efter et fast job så tjek her.

HR-Industries søger for virksomhed nær Ry en opstiller med lyst og interesse for maskiner og værktøjer. Her er der tale om en fast stilling i en virksomhed i rivende udvikling, og hvor du får engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø.

Der gives en grundig intern oplæring, så om du er faglært eller tillært, er ikke afgørende. Vi forventer dog at du har 1-3 års erfaring fra industrien, gerne lignende job samt evt. en baggrund som industri- eller procesoperatør, maskinarbejder eller anden faglig baggrund.

Om jobbet:
Jobbet er en fast stilling, hvor du kommer til at arbejde på skiftehold – i tre-holdsskift. I jobbet kommer du omkring følgende:
• Om- og opstilling af maskiner
• Indkøring af produktionsudstyr, samt produktionskørsel
• Vedligehold og rengøring af maskiner og udstyr
• Foretage kvalitetskontrol, fejlfinde og reparere maskiner og værktøj

Der tilbydes:
Et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling, i tæt samarbejde med engagerede kollegaer. Løn efter kvalifikationer samt madordning m.m.

Vil du være med på holdet?
Hvis du vil bruge dit engagement og dit drive til at gøre en seriøs forskel hos en førende international aktør, der kan tilbyde gode ansættelsesforhold og mange karrieremuligheder så send din ansøgning.

HR-Industries med i rekrutteringsprocessen, hvorved CV sendes hertil.

Send din ansøgning og CV til job@hr-industries.dk 

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Er du vild med at rode i traktorer eller er du mester i at sælge og servicere havemaskiner, så har vi et job til dig.

Holms Maskinservice Aps

Silkeborg
Traktormontør Til vores værksted, søger vi en initiativrig og fleksibel traktormontør. Du vil indgå i et professionelt serviceteam, hvor vi både servicerer vores kunder på deres hjemmeadresse samt på vores værksted i Anbæk, Hammel. Vi har eksisteret...