Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opstiller/produktionsmedarbejder

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329931186Phoenix-eb6ff0f612018-12-20T00:00:00Opstiller/produktionsmedarbejder

Vi søger en medarbejder til produktionen, da en af vores medarbejder ønsker at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Du skal arbejde med:

- CNC-programmerede maskiner

- Opstilling af maskinerne med de rigtige værktøjer til formgivning af trådemner

- Kvalitetssikre produktionen

- Småreparationer 

- Input til nye produkter og maskiner

- Indgå i produktionen

 

Vi forventer at du har erfaring med at arbejde med maskiner/reparation af maskiner, og gerne er faglært i form af maskinmester, mekaniker, værktøjsmager eller lign.

Du har teknisk forståelse og snilde.

Oplæring i forhold til de konkrete maskiner vil ske på arbejdspladsen.

Du er en person, der er afklaret med, hvad du gerne vil. Du skal være indstillet på at lære nyt og samtidig indgå i produktionen.

 

Vi tilbyder en fast stilling, hvor oplæring sker med vores medarbejder inden denne stopper, så vi sikre at ingen viden går tabt.

2019-02-15T00:50:36.830 Vi søger en medarbejder til produktionen, da en af vores medarbejder ønsker at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet. Du skal arbejde med: - CNC-programmerede maskiner - Opstilling af maskinerne med de rigtige værktøjer til formgivning af trådemner - Kvalitetssikre produktionen - Småreparationer - Input til nye produkter og maskiner - Indgå i produktionen Vi forventer at du har erfaring med at arbejde med maskiner reparation af maskiner, og gerne er faglært i form af maskinmester, mekaniker, værktøjsmager eller lign. Du har teknisk forståelse og snilde. Oplæring i forhold til de konkrete maskiner vil ske på arbejdspladsen. Du er en person, der er afklaret med, hvad du gerne vil. Du skal være indstillet på at lære nyt og samtidig indgå i produktionen. Vi tilbyder en fast stilling, hvor oplæring sker med vores medarbejder inden denne stopper, så vi sikre at ingen viden går tabt.11Jobneteb6ff0f6100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-14T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3420885Skagen Trådindustri I/S v/Knud Erik Frederiksen & Mads Frederiksen11Anker Engelunds Vej 49200Aalborg SVDKDanmark0
sales@skagen-traad.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent683362JobNet492121849212181000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=eb6ff0f6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=eb6ff0f6https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=eb6ff0f6&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=eb6ff0f6&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgHos Skagen Trådindustri I/S v/Knud Erik Frederiksen & Mads Frederiksen søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale756CNC-operatør28Industri359791058Knud Erik Frederiksensales@skagen-traad.dkDKDanmarkDKDanmark330008538Kantbukker - Aalborg KommuneRobot Kantbukker Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig! Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Aalborg Kommune. Det er en med henblik på en fastansættelse. Arbejdsopgaver: Du vil indgå i et team og I kører i skiftehold. I vil have ansvaret for afdeling for kantbukning og skal kunne håndtere hele produktionsprocessen egenhændigt opstilling, produktion og individuel kvalitetskontrol. Kvalifikationer: Du har min. 3 år erfaring som kantbukker (Bystronic - ikke et krav) Du har erfaring med tegningslæsning og programmering Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden gode og ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med Kantbukker - Aalborg kommune Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgit Madsen på tlf.: 45 41401307 eller mail bm@xterna.dk

Kantbukker 

Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig!

Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Aalborg Kommune. Det er en med henblik på en fastansættelse. 

Arbejdsopgaver:

Du vil indgå i et team og I kører i skiftehold. I vil have ansvaret for afdeling for kantbukning og skal kunne håndtere hele produktionsprocessen egenhændigt – opstilling, produktion og individuel kvalitetskontrol.

Kvalifikationer:

 • Du har min. 3 år erfaring som kantbukker (Bystronic - ikke et krav)
 • Du har erfaring med tegningslæsning og programmering
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden gode og ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Kantbukker - Aalborg kommune”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgit Madsen på tlf.: +45 41401307 eller mail bm@xterna.dk

Xterna A/SSvenstrup J2019-04-16T00:00:002019-06-11T00:00:00
330008534Kantbukker - Vejle KommuneRobot Kantbukker Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig! Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Vejle Kommune. Det er en med henblik på en fastansættelse. Arbejdsopgaver: Du vil indgå i et team og I kører i skiftehold. I vil have ansvaret for afdeling for kantbukning og skal kunne håndtere hele produktionsprocessen egenhændigt opstilling, produktion og individuel kvalitetskontrol. Kvalifikationer: Du har min. 3 år erfaring som kantbukker Du har erfaring med tegningslæsning og programmering Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden gode og ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med Kantbukker - Vejle kommune Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgit Madsen på tlf.: 45 41401307 eller mail bm@xterna.dk

Kantbukker 

Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig!

Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Vejle Kommune. Det er en med henblik på en fastansættelse. 

Arbejdsopgaver:

Du vil indgå i et team og I kører i skiftehold. I vil have ansvaret for afdeling for kantbukning og skal kunne håndtere hele produktionsprocessen egenhændigt – opstilling, produktion og individuel kvalitetskontrol.

Kvalifikationer:

 • Du har min. 3 år erfaring som kantbukker 
 • Du har erfaring med tegningslæsning og programmering
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden gode og ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Kantbukker - Vejle kommune”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgit Madsen på tlf.: +45 41401307 eller mail bm@xterna.dk

Xterna A/SSvenstrup J2019-04-16T00:00:002019-06-11T00:00:00
330000926Kantbukker - Hedensted KommuneRobot Kantbukker Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig! Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Hedensted Kommune. Det er en med henblik på en fastansættelse. Du vil indgå i et team af 6 kompetente medarbejdere. Arbejdsopgaver: Du vil indgå i et team sammen med 5 kollegaer og I kører i et skift på 3 x 12 timer pr uge. I vil have ansvaret for afdeling for kantbukning og skal kunne håndtere hele produktionsprocessen egenhændigt opstilling, produktion og individuel kvalitetskontrol. Kvalifikationer: Du har min. 3 år erfaring som kantbukker (Amada - ikke et krav) Du har erfaring med tegningslæsning og programmering Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden gode og ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med Kantbukker - Hedensted kommune Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgit Madsen på tlf.: 45 41401307 eller mail bm@xterna.dk

Kantbukker 

Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig!

Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Hedensted Kommune. Det er en med henblik på en fastansættelse. Du vil indgå i et team af 6 kompetente medarbejdere.

Arbejdsopgaver:

Du vil indgå i et team sammen med 5 kollegaer og I kører i et skift på 3 x 12 timer pr uge. I vil have ansvaret for afdeling for kantbukning og skal kunne håndtere hele produktionsprocessen egenhændigt – opstilling, produktion og individuel kvalitetskontrol.

Kvalifikationer:

 • Du har min. 3 år erfaring som kantbukker (Amada - ikke et krav)
 • Du har erfaring med tegningslæsning og programmering
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden gode og ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Kantbukker - Hedensted kommune”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgit Madsen på tlf.: +45 41401307 eller mail bm@xterna.dk

Xterna A/SSvenstrup J2019-04-04T00:00:002019-05-22T00:00:00
329984503CNC-operatørBasic CNC-operatør med kendskab til Mazak Vi søger en dygtig og erfaren CNC-operatør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder: Drejning Fræsning Skæring Kantbukning Evt. programmering og opstilling samt kendskab til Mazak Faglige kompetencer: Du er faglært CNC-operatør og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er stabil og møder til tiden Du er engageret og fleksibel Du kan fremvise straffeattest Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.CNC-operatør med kendskab til Mazak
Vi søger en dygtig og erfaren CNC-operatør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder:
 • Drejning
 • Fræsning
 • Skæring
 • Kantbukning
 • Evt. programmering og opstilling samt kendskab til Mazak

 • Faglige kompetencer:
 • Du er faglært CNC-operatør og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du kan fremvise straffeattest

 • Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/a23e84e9_logo.pngJKS A/SFrederikshavn2019-03-26T14:00:59.1802019-04-30T00:00:00
  329999350Erfaren kantbukker samt laserskærer søgesRobot AktivPersonale A S søger for kunde i Frederikshavn Kommune, en erfaren kantbukker samt laserskærer. Er du handy og har du erfaring med CNC-arbejde, så er du måske deres nye kollega? Vores kunde tilbyder en stilling med spændende udfordringer og mulighed for at udfolde sine færdigheder som kantbukker laserskærer. Der er tale om et Try Hire forløb med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaver: Betjening af kantbukkemaskine Betjening af laserskærer Programmering Faglige kompetencer og erfaring: Erfaring med kantbukning laserskæring Erfaring fra stål- og metalindustrien er en stor fordel Du skal kunne tale dansk Stor forståelse for arbejdsopgaverne Personlige kompetencer: Du er lærenem og har gå på mod Er pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt Har en høj arbejdsmoral og er kvalitetsbevidst Løn: Efter kvalifikationer Opstart: Hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Helle Mortensen, på telefon 96232020. Kan du genkende dig selv i ovenstående og ønsker du at være en del af en ambitiøs virksomhed, så send en ansøgning til helle@aktivpersonale.dk

  AktivPersonale A/S søger for kunde i Frederikshavn Kommune, en erfaren kantbukker samt laserskærer.

  Er du handy og har du erfaring med CNC-arbejde, så er du måske deres nye kollega?

  Vores kunde tilbyder en stilling med spændende udfordringer og mulighed for at udfolde sine færdigheder som kantbukker/laserskærer.

  Der er tale om et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse.

  Arbejdsopgaver:

  • Betjening af kantbukkemaskine
  • Betjening af laserskærer
  • Programmering

  Faglige kompetencer og erfaring:

  • Erfaring med kantbukning/laserskæring
  • Erfaring fra stål- og metalindustrien er en stor fordel
  • Du skal kunne tale dansk
  • Stor forståelse for arbejdsopgaverne

  Personlige kompetencer:

  • Du er lærenem og har gå på mod
  • Er pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt
  • Har en høj arbejdsmoral og er kvalitetsbevidst

  Løn:

  Efter kvalifikationer

  Opstart:

  Hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende


  Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Helle Mortensen, på telefon 96232020. Kan du genkende dig selv i ovenstående og ønsker du at være en del af en ambitiøs virksomhed, så send en ansøgning til helle@aktivpersonale.dk

  AktivPersonale A/SHjørring2019-04-02T00:00:002019-04-30T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Kantbukker - Aalborg Kommune

  Xterna A/S

  Svenstrup J
  Kantbukker Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig! Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Aalborg Kommune. Det er en m...
  Indrykket:16. april 2019
  Udløbsdato:11. juni 2019

  Kantbukker - Vejle Kommune

  Xterna A/S

  Svenstrup J
  Kantbukker Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig! Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Vejle Kommune. Det er en med...
  Indrykket:16. april 2019
  Udløbsdato:11. juni 2019

  Kantbukker - Hedensted Kommune

  Xterna A/S

  Svenstrup J
  Kantbukker Er du en erfaren kantbukker og vil du være en del af en større, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig! Xterna søger en kantbukker for virksomhed i Hedensted Kommune. Det er en...
  Indrykket:4. april 2019
  Udløbsdato:22. maj 2019

  CNC-operatør

  JKS A/S

  Frederikshavn
  CNC-operatør med kendskab til Mazak Vi søger en dygtig og erfaren CNC-operatør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder: Drejning Fræsning Skærin...
  Indrykket:26. marts 2019
  Udløbsdato:30. april 2019

  Erfaren kantbukker samt laserskærer søges

  AktivPersonale A/S

  Hjørring
  AktivPersonale A S søger for kunde i Frederikshavn Kommune, en erfaren kantbukker samt laserskærer. Er du handy og har du erfaring med CNC-arbejde, så er du måske deres nye kollega? Vores kunde tilbyder en stilling med spændende udfordringer og muli...
  Indrykket:2. april 2019
  Udløbsdato:30. april 2019