Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Optiker til Rønne

 

Til vores butik i Rønne på Bornholm søger vi en dygtig og fagligt velfunderet Optiker.

Brænder du for at levere enestående kundeservice og levere et højt professionelt niveau indenfor synsprøver og linsekontroller?

Hvad du kommer til at lave

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor en Optiker til vores butik i Rønne på Bornholm. Stillingen er fuldtid.

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Du får:

  • En hverdag med nye faglige erfaringer og nye udfordringer
  • Oplæring i det nyeste synsprøveudstyr, så du bliver helt fortrolig med at bruge disse i din dagligdag
  • Gode efteruddannelsesmuligheder gennem vores kontinuerlige trænings- og efteruddannelsesprogrammer
  • En meget konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring
  • Mulighed på sigt for at opfylde dine karrieredrømme og ambitioner om at blive partner og medejer af din egen butik

Hvem du er?

  • Du er autoriseret optiker med relevante eksamensbeviser og gerne nogle års erhvervserfaring fra en optikforretning
  • Du er passioneret, når det gælder at udvikle optometri-branchen
  • Du er dedikeret til at levere den bedste kundeoplevelse i samarbejde med et team af eksperter
  • Du fungerer godt i et miljø med højt tempo 


Coronavirus – Du er mere end velkommen til at sende os en ansøgning

COVID-19 har vendt op og ned på vores verden, som vi kender den, og har også haft indflydelse på den måde vi normalt rekrutterer på. Det er kun logisk, hvis du har spørgsmål til, hvordan du ansøger og kommer i betragtning til en stilling i Louis Nielsen. Ingen grund til bekymring. Du er mere end velkommen til at sende os en ansøgning, men for at tage hånd om din og vores kollegers sundhed, vil nogle samtaler finde sted over telefon eller video. Hvis vi inviterer dig til en samtale vil vi række ud til dig for at drøfte den videre proces, og bedste løsning i denne situation. Stol trygt på, at vi er lige så venlige og imødekommende online, som i real life.

#ThisIsLouisNielsen. This is a Great Place to Work

Hos Louis Nielsen tilbyder vi lige muligheder for alle. Fordi vi som medarbejdere er lige så forskellige som de kunder vi servicerer hver dag. Derfor behandler vi alle retfærdigt. Og danner rammer for et arbejdsmiljø der respekterer og sætter pris på forskelligheder, og som anerkender den vigtige rolle vores medarbejdere udgør i at gøre Louis Nielsen til et endnu bedre sted at arbejde.

Er det dig?
Fantastisk!

Ansøg via link - Ansøgningsfrist til stillingen er besat.

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om dette job?
Du kan altid kontakte Sylvia Emma Ulderup på tlf. 96325060.

 

Lær os bedre at kende

I dag står Louis Nielsen for salget af næsten hver anden brille i Danmark, og vi er dermed landets største optikerkæde. Men med en fortid som branchens “grimme ælling” har det krævet en usædvanlig indsats at nå dertil – en indsats, der bygger på medarbejderne og organisationens kultur.? Centralt i kulturen står partnerskabet med de lokale butiksindehavere, der faciliterer et stærkt og oprigtigt engagement blandt medarbejderne. Pionerånd, kammeratskab, professionalisme og et ufravigeligt kundefokus; Det er værdierne, der skaber den særlige arbejdsglæde i Louis Nielsen, de store resultater og de afgørende landvindinger på den rejse, der skal gøre virksomheden til en førende sundhedsudbyder i Danmark.

Louis Nielsen har et fælles mål: at give flere adgang til bedre øjensundhed. Vi er en del af Specsavers og tilsammen udgør vi et team med over 30.000 partnere og medarbejdere, der betjener mere end 31 millioner kunder verden over.

Vi er stolte af, for andet år i træk (2019 og 2020), at være Great Place To Work certificeret.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.