OPUS sygeplejerske i vikariat til Psykiatrien Syd, Distriktspsykiatrien i Næstved


Distriktspsykiatrien Næstved/Vordingborg søger sygeplejerske i vikariat til OPUS 37 timer pr. uge i perioden 01.02.18 til 31.05.18.

Stillingen er i Næstved.

Distriktspsykiatrien Næstved/Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling af henviste patienter med længerevarende psykiske lidelser i alderen 18- 75 år, der ligger indenfor målgruppen.

Til Distriktspsykiatrien i Næstved er tilknyttet i alt tre OPUS behandlere, der koordinerer behandlingstilbuddet for patienter i målgruppen for OPUS tilbuddet. Yderligere afholder OPUS behandlerne individuelle samtaler samt forestår gruppebehandling for såvel patienter som pårørende.
Vi er uddannelsessted for sygeplejersker, læger og specialpsykologer.

Vi søger

En kollega der ikke er bange for at kaste sig ud i noget nyt, der er autoriseret sygeplejerske, har erfaring med psykiatri og har lyst til, at arbejde med CBT.

Vi ønsker os en kollega med positiv tilgang, der gerne indgår i et tværfagligt samarbejde omkring den enkelte patient.
Har lyst til at bidrage til fagligt og personligt godt klima for patienter, kolleger og samarbejdspartnere.
Har interesse for kvalitetssikring.

Straffeattest

I forbindelse med ansættelse skal der jf. Regionens politik herom indhentes straffeattestoplysninger.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler 24.01.18

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. december 2017
Udløbsdato:31. januar 2018

Sygeplejersker med 1-årigt introduktionsforløb til Psykiatrien Vest, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Region Sjælland

Godt i gang i Psykiatrien Vest Almenpsykiatrien, Psykiatrien Slagelse søger sygeplejersker til faste stillinger med et helt særligt 1-årigt introduktionsforløb med start hurtigst muligt. Introduktionsforløbet er skræddersyet netop til dig, som ønske...
Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:9. februar 2018

Sygeplejerske til afsnit for hormonsygdomme, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Sygeplejersker søges til afsnit for hormonsygdomme - Slagelse Sygehus Vi søger engagerede og dygtige sygeplejersker til vores spændende afsnit. Du er sygeplejersken der Brænder for sygeplejen til de medicinske patienter Har interesse for og lyst til...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. januar 2018

Sygeplejerske til Anæstesiafdelingen, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Næstved
Som en del af Region Sjællands sygehusplan er Næstved Sygehus dedikeret til at være specialsygehus med stærkt begrænset akut indtag. Dette åbner op for en arbejdsplads, med fokus på udvikling af det elektive speciale. Vores ambition er, at være det ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Sygeplejerske til onkologisk ambulatorium, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Næstved
Onkologisk ambulatorium er et stort behandlingsambulatorium som varetager medicinsk kræftbehandling til borgere i Region Sjælland. Ambulatoriet har patienter med brystkræft, lungekræft, prostata- og blærekræft. Sygeplejerskerne er opdelt i to brystk...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Sygeplejerske til lukket afsnit SL8, Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Slagelse
Regional Afdeling for Retspsykiatri, afsnit SL8 søger en sygeplejerske til skiftende vagter. Stillingen er ledig og der er derfor mulighed for ansættelse snarest muligt. Der er tale om 32 eller 37 timer om ugen med mulighed for vagtforskydning. Der ...