Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OPUS sygeplejerske i vikariat til Psykiatrien Syd, Distriktspsykiatrien i Næstved


Distriktspsykiatrien Næstved/Vordingborg søger sygeplejerske i vikariat til OPUS 37 timer pr. uge i perioden 01.02.18 til 31.05.18.

Stillingen er i Næstved.

Distriktspsykiatrien Næstved/Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling af henviste patienter med længerevarende psykiske lidelser i alderen 18- 75 år, der ligger indenfor målgruppen.

Til Distriktspsykiatrien i Næstved er tilknyttet i alt tre OPUS behandlere, der koordinerer behandlingstilbuddet for patienter i målgruppen for OPUS tilbuddet. Yderligere afholder OPUS behandlerne individuelle samtaler samt forestår gruppebehandling for såvel patienter som pårørende.
Vi er uddannelsessted for sygeplejersker, læger og specialpsykologer.

Vi søger

En kollega der ikke er bange for at kaste sig ud i noget nyt, der er autoriseret sygeplejerske, har erfaring med psykiatri og har lyst til, at arbejde med CBT.

Vi ønsker os en kollega med positiv tilgang, der gerne indgår i et tværfagligt samarbejde omkring den enkelte patient.
Har lyst til at bidrage til fagligt og personligt godt klima for patienter, kolleger og samarbejdspartnere.
Har interesse for kvalitetssikring.

Straffeattest

I forbindelse med ansættelse skal der jf. Regionens politik herom indhentes straffeattestoplysninger.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler 24.01.18

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her