Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opvågningssygeplejerske, Sjællands Universitetshospital, Køge

Har du lyst til at arbejde med en veksling imellem postoperativ og akut sygepleje, og har du lyst til at være en del af et godt team, så er du måske den vi søger.

Vi søger en sygeplejerske pr. 01.03.2021, 33 timer pr. uge, hver 4. weekend.

Afsnittet varetager postoperativ observation, pleje og behandling til patienter fra fire kirurgiske specialer: ortopædkirurgi, organkirurgi, tand/mund/kæbe kirurgi og øre-næse-hals kirurgi. Der er en del børn blandt patienterne. Du vil få større viden og erfaring indenfor smerte- og kvalmebehandling, som er en kerneydelse i et Opvågningsafsnit.

Afsnittet modtager akutte patienter til præoperativ optimering. I samarbejde med Intensiv har vi patienter i kortvarig non invasiv ventilation (NIV) - og respiratorbehandling postoperativt. Afsnittet modtager præoperative patienter med hoftenær fraktur til smertebehandling og optimering. Ligeledes forestår afsnittet anlæggelse af central venekateter (CVK) til patienter fra alle specialer, samt assisterer ved anlæggelse af blok og epidural smertekateter. Et alsidigt afsnit med spændende opgaver.

Vi har mange forskellige patientforløb, som spænder fra de ukomplicerede forløb til de mere komplicerede, der kræver et længere opvågnings/behandlingsforløb.

Afsnittet har kursister i praktik fra Intensiv og Anæstesi, og sygeplejestuderende fra 2., 6. og 7. semester.

Afsnittet deltager i flere forskningsprojekter. Hvis du brænder for forskning, er det muligt at få vejledning til opstart af et projekt.

Hvis du på sigt ønsker at videre uddanne dig til en intensiv –eller anæstesi sygeplejerske, så er Opvågningsafsnittet et rigtigt godt sted at starte.

Vi har travlt i hverdagene med et stort patient flow, men i weekender og helligdage, har vi det til tider roligt. Vi arbejder få helligdage og højst hver 4 weekend, og nogle hver 6. eller hver 8. weekend. Vi har 9 forskellige vagtlag og mødetider. Weekender og helligdage er 12-timers vagter.

Vi er en blandet personalegruppe med unge og ældre sygeplejersker, som har vidt forskellige kompetencer.

Du vil under dit introduktionsforløb være tilknyttet en mentor, dog må du forvente at følges med flere forskellige kollegaer. Desuden vil du blive tilbudt Opvågningsuddannelse af 12 dages varighed fordelt på 6 moduler. Dette foregår sammen med de øvrige Opvågningsafsnit i Region Sjælland.

Vi arbejder aktuelt med Kompetencekort, som en del af introduktionsprogrammet.

Afsnittet forventes at blive dobbelt så stort, når hospitalsbyggeriet står færdigt i 2024.

Er du serviceorienteret, kan du lide tanken om at have korte, målrettede patientkontakter, og vil du være med til at præge Opvågningsafsnittet, så vil stillingen være noget for dig.

Vi søger en sygeplejerske der

  • Har kirurgisk-/gerne Intensiv erfaring
  • Er struktureret og serviceorienteret
  • Har interesse for faglig og organisatorisk udvikling
  • Ser forandring som en naturlig del af en udvikling
  • Vil bidrage til afsnittets gode stemning og ry

Vi tilbyder

  • En dynamisk og visionær arbejdsplads
  • Mulighed for at bidrage til fagligheden
  • Rammesættende vejledninger, der tydeliggør den udvidede sygeplejekompetence
  • Et godt lærings -og arbejdsmiljø
  • Et afsnit med trivsel, god kultur og rigtig gode kollegaer

Se personalets bud på arbejdsglæde og godt arbejdsmiljø.

Hvis du ønsker yderligere at høre om stillingen, så kontakt konstitueret afdelingssygeplejerske Birgit Bostrup Hansen, 47 32 64 82.

Ansøgningsfrist er d. 14. Januar 2021, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 19. Januar 2021

Send din motiverede ansøgning via Søg jobbet i bunden af annoncen

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.