Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opvågningssygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge


Har du lyst til at arbejde med en veksling mellem postoperativ og akut sygepleje og være en del at et godt team, er du måske den, vi søger.

Vi søger en sygeplejerske i fast stilling fra 01.04.18, 33 timer pr. uge.

Afsnittets arbejdsopgave er postoperativ observation, pleje og behandling til patienter fra fire kirurgiske specialer; ortopædkirurgi, kirurgi, tand/mund/kæbe kirurgi og øre-næse-hals kirurgi. Der er en del børn blandt patienterne. Smerte- og kvalmebehandling er kerneydelse i et opvågningsafsnit, som du vil få større viden og erfaring inden for.

Afsnittet modtager akutte abdominale patienter til optimering præoperativt. I samarbejde med Intensiv har vi patienter i kortvarig NIV - og respiratorbehandling postoperativt. Afdelingen modtager præoperative patienter med hoftenær femur fraktur til smertebehandling. Desuden assisterer vi til anlæggelse af CVK- Epidural til patienter fra alle specialer, samt til blok anlæggelse.

Afsnittet har kursister i praktik fra intensiv- og anæstesiafsnittet, sygeplejestuderende 6. semester i praktik.

Afsnittet deltager i flere forskningsprojekter.

Afsnittet er døgnåbent og du må forvente senvagter til kl.18.00/20.00, samt aften og nattevagter. I weekender arbejdes i 12 timers vagter, hver 4.uge.

Vi arbejder aktuelt med et musikprojekt.

Er du serviceorienteret, kan du lide tanken om at have korte, målrettede patientkontakter, og vil du være med at præge Opvågningsafsnittet, vil stillingen være noget for dig.

Vi søger en sygeplejerske der

 • Har kirurgisk erfaring/gerne Intensiv erfaring
 • Arbejder rutineret med IT
 • Er struktureret og serviceorienteret
 • Har interesse for faglig og organisatorisk udvikling
 • Vil være med i udvikling af afsnittet i SUH.

 • Vi tilbyder
 • En dynamisk og visionær arbejdsplads
 • Mulighed for at bidrage til fagligheden
 • Simulation i NIV årligt
 • Rammesættende vejledninger, der tydeliggør den udvidede sygeplejekompetence
 • Et godt lærings -og arbejdsmiljø
 • Et afsnit med trivsel, god kultur og nogle rigtig gode kollegaer
 • Opvågningsuddannelse for ikke special uddannet sygeplejersker

 • Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, så kontakt afdelingssygeplejerske Tina Buggeskov, 47 32 64 82, tbv@regionsjaelland.dk.

  Der holdes åbent hustorsdag den 15. februar 2018 fra kl. 14.00-15.00, hvor du har mulighed for at se afsnittet og hilse på dine kommende kollegaer.

  Ansøgning

  Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du uploade din ansøgning og cv via vores rekrutteringssystem ved at bruge knappen "send ansøgning".

  Ansættelsessamtaler 22.02.18

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her