Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opvasker

Café Skt Gertrud søger en Opvasker 20-30 timer om ugen.

Skal kunne tale dansk eller engelsk.

Minimum 21 år gammel

Vagter

8.30-16.00

16.00-00.00

Inkl. 2-3 weekend om måneden.

3-4 dage om ugen.

 

Krav at modtager anbefaling fra tidligere arbejdsgiver.

Ansøgning sendes via mail til.

Mark Beetson 

markb@mail.tele.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329745764Phoenix-8cbe08e112018-01-23T03:14:45.620Opvasker

Café Skt Gertrud søger en Opvasker 20-30 timer om ugen.

Skal kunne tale dansk eller engelsk.

Minimum 21 år gammel

Vagter

8.30-16.00

16.00-00.00

Inkl. 2-3 weekend om måneden.

3-4 dage om ugen.

 

Krav at modtager anbefaling fra tidligere arbejdsgiver.

Ansøgning sendes via mail til.

Mark Beetson 

markb@mail.tele.dk

2018-02-16T00:55:57.487 Caf Skt Gertrud søger en Opvasker 20-30 timer om ugen. Skal kunne tale dansk eller engelsk. Minimum 21 år gammel Vagter 8.30-16.00 16.00-00.00 Inkl. 2-3 weekend om måneden. 3-4 dage om ugen. Krav at modtager anbefaling fra tidligere arbejdsgiver. Ansøgning sendes via mail til. Mark Beetson markb@mail.tele.dk11Jobnet8cbe08e1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-15T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3084597SCT GERTRUD ApS11Jernbanegade 85000Odense C65913302DKDanmark0
markb@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent511892JobNet47469331000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbe08e1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbe08e1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbe08e1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8cbe08e1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale913221Opvasker18Hotel og restauration352468056markb@mail.tele.dkmarkb@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark329912181Summerbird søger serviceminded og engageret opvasker til eftermiddagsholdRobot Vi søger en smilende, positiv og selvstændig medarbejder til vores industriopvaskerum. Dine arbejdsopgaver vil bestå af professionel industrirengøring af produktionsudstyr, til fremstilling af økologisk chokolade i verdensklasse. Stillingen kræver at du møder ind med et stort smil og har en positiv tilgang til dagens opgaver. Derudover er du ikke bange for at tage fat og det falder dig naturligt at arbejde med højt personligt drive og energiniveau. Personligt trives du i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt og hvor du selv er med til at strukturere dine arbejdsopgaver. Vi forventer derfor at du kan arbejde selvstændigt og målrettet. Din arbejdstid vil udelukkende foregå i eftermiddags- aftentimerne, mandag-torsdag kl. 12.00-21.50. Vi forventer, at du: værdsætter kvalitet og kompromisløshed du er ansvarsbevidst og struktureret kan arbejde selvstændigt og som teamplayer er 100 mødestabil fysisk robust taler og forstår dansk det er en stor fordel at have professionel erfaring med industrirengøring opvasker, men dette er ikke et krav at du kan sikre at kvaliteten opretholdes Du tilbydes: Du tilbydes en løn i forhold til dine kvalifikationer, gode kollegaer, sundhedsforsikring, massageordning samt køb af økologisk kvalitets chokolade til personalepriser. Mener du ovenstående matcher dig, så send din motiverende ansøgning og CV via vores hjemmeside: www.summerbird.dk under fanebladet job , snarest muligt. Samtaler afholdes løbende og annoncen fjernes når den rette kandidat er fundet. Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger sendt med posten og e-mail, vil ikke komme i betragtning. Virksomheden Summerbird Organic er grundlagt i 1986 og beliggende i Assens på Fyn. Summerbird Organic er på meget kort tid blevet anerkendt, som noget af den bedste økologiske chokolade i verden. Se og læs mere på www.summerbird.dk Forhandling af Summerbird Organic findes i landets bedste specialbutikker samt fra egne chocolaterier i Danmark og Norge.

Vi søger en smilende, positiv og selvstændig medarbejder til vores industriopvaskerum. Dine arbejdsopgaver vil bestå af professionel industrirengøring af produktionsudstyr, til fremstilling af økologisk chokolade i verdensklasse.

Stillingen kræver at du møder ind med et stort smil og har en positiv tilgang til dagens opgaver. Derudover er du ikke bange for at tage fat og det falder dig naturligt at arbejde med højt personligt drive og energiniveau.

Personligt trives du i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt og hvor du selv er med til at strukturere dine arbejdsopgaver. Vi forventer derfor at du kan arbejde selvstændigt og målrettet.

Din arbejdstid vil udelukkende foregå i eftermiddags-/aftentimerne, mandag-torsdag kl. 12.00-21.50.

Vi forventer, at du:
  • værdsætter kvalitet og kompromisløshed
  • du er ansvarsbevidst og struktureret
  • kan arbejde selvstændigt og som teamplayer
  • er 100 % mødestabil
  • fysisk robust
  • taler og forstår dansk
  • det er en stor fordel at have professionel erfaring med industrirengøring/opvasker, men dette er ikke et krav
  • at du kan sikre at kvaliteten opretholdes

Du tilbydes:
Du tilbydes en løn i forhold til dine kvalifikationer, gode kollegaer, sundhedsforsikring, massageordning samt køb af økologisk kvalitets chokolade til personalepriser.

Mener du ovenstående matcher dig, så send din motiverende ansøgning og CV via vores hjemmeside: www.summerbird.dk under fanebladet ”job”, snarest muligt. Samtaler afholdes løbende og annoncen fjernes når den rette kandidat er fundet. Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger sendt med posten og e-mail, vil ikke komme i betragtning.

Virksomheden
Summerbird Organic er grundlagt i 1986 og beliggende i Assens på Fyn.

Summerbird Organic er på meget kort tid blevet anerkendt, som noget af den bedste økologiske chokolade i verden. Se og læs mere på www.summerbird.dk Forhandling af Summerbird Organic findes i landets bedste specialbutikker samt fra egne chocolaterier i Danmark og Norge.

Summerbird A/SAssens2018-11-14T00:00:002019-01-09T00:00:00
329918455Vil du arbejde som fast vikar i køkken og kantineRobot Ta-vikar søger vikarer til køkken og kantine Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-30 timer om ugen Hvem er du: Du er enten faglært kok Cater Smørrebrødsjomfru Køkkenassistent Ernærings assistent Eller har mange års erfaring fra køkken kantine branchen, og kan lide det du laver. Opgaverne kan være alt fra det varme og kold køkken til salatbar-opvask osv. og du deltager på lige fod med de andre medarbejdere. Herudover er du god til at stå op om morgenen, du er mødestabil, loyal, servicemindet, ansvarsbevidst, omstillingsparat, frisk og villig til at yde en ekstra indsats. Du er god til dit arbejde, en god holdspiller, villig til at gøre en forskel og så elsker du nye udfordringer. Du trives i et miljø med fart over feltet og hvor to dage ikke er ens. Straffeattest skal kunne fremvises Have hygiejnebevis Læse, skrive og tale flydende dansk Kørekort og bil er en fordel Hvad kan vi tilbyde dig: Vi kan tilbyde dig 25-30 timer om ugen Arbejdet udføres i dagtimerne og er primært Mandag til Fredag, dog kan Lørdage og Søndage forekomme Arbejdstiderne ligger typisk i tidsrummet kl. 7.00 - 15.00 For at komme i betragtning til jobbet, skal du sende en ansøgning ansøg via vores hjemmeside http: www.ta-vikar.dk (Under fanen: Bliv vikar) Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Ta-vikar søger vikarer til køkken og kantine

Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-30 timer om ugen

Hvem er du: 

Du er enten faglært kok

Cater

Smørrebrødsjomfru

Køkkenassistent

Ernærings assistent

Eller har mange års erfaring fra køkken/kantine branchen, og kan lide det du laver.

Opgaverne kan være alt fra det varme og kold køkken til salatbar-opvask osv. og du deltager på lige fod med de andre medarbejdere.

Herudover er du god til at stå op om morgenen, du er mødestabil, loyal, servicemindet, ansvarsbevidst, omstillingsparat, frisk og villig til at yde en ekstra indsats.

Du er god til dit arbejde, en god holdspiller, villig til at gøre en forskel og så elsker du nye udfordringer. Du trives i et miljø med fart over feltet og hvor to dage ikke er ens.

Straffeattest skal kunne fremvises

Have hygiejnebevis

Læse, skrive og tale flydende dansk

Kørekort og bil er en fordel

Hvad kan vi tilbyde dig: Vi kan tilbyde dig 25-30 timer om ugen 

Arbejdet udføres i dagtimerne og er primært Mandag til Fredag, dog kan Lørdage og Søndage forekomme

Arbejdstiderne ligger typisk i tidsrummet kl. 7.00 - 15.00

For at komme i betragtning til jobbet, skal du sende en ansøgning 

ansøg via vores hjemmeside http://www.ta-vikar.dk (Under fanen: Bliv vikar)

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Ta-vikarOdense2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
329896447Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkkenRobot Til vores restaurant Mother s Street Food søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper servicemedarbejder, der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam. OM STILLINGEN Vi søger en medhjælper, der har erfaring fra køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø. Vi forventer: - At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter - Pligtopfyldende og ansvarlig - Stabil og servicemindet - Fleksibel og lærenem Kan du genkende sig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på Info@mothers-streetfood.dk Arbejdsplads. Mother s Street Food. Vestergade 1 5000 Odense C.

Til vores restaurant Mother’s Street Food søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper/servicemedarbejder, der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me – Mother’s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam.

OM STILLINGEN
Vi søger en medhjælper, der har erfaring fra køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø. Vi forventer: - At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter - Pligtopfyldende og ansvarlig - Stabil og servicemindet - Fleksibel og lærenem
Kan du genkende sig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på Info@mothers-streetfood.dk
Arbejdsplads. Mother’s Street Food. Vestergade 1 – 5000 Odense C.

ME ODENSE ApS2018-10-26T00:00:002018-12-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Summerbird søger serviceminded og engageret opvasker til eftermiddagshold

Summerbird A/S

Assens
Vi søger en smilende, positiv og selvstændig medarbejder til vores industriopvaskerum. Dine arbejdsopgaver vil bestå af professionel industrirengøring af produktionsudstyr, til fremstilling af økologisk chokolade i verdensklasse. Stillingen kræver a...
Indrykket:14. november 2018
Udløbsdato:9. januar 2019

Vil du arbejde som fast vikar i køkken og kantine

Ta-vikar

Odense
Ta-vikar søger vikarer til køkken og kantine Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-30 timer om ugen Hvem er du: Du er enten faglært kok Cater Smørrebrødsjomfru Køkkenassistent Ernærings assistent Eller har mange års erfaring fra køkken kantine b...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019

Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkken

ME ODENSE ApS

Til vores restaurant Mother s Street Food søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper servicemedarbejder, der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken k...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:10. december 2018