Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opvasker/ køkkenmedhjælper/ chauffør søges

Start 1. februar eller så hurtigt som muligt

Arbejdsopgaver:Du skal:
- kunne arbejde selvstændigt og indgå i vores køkken team
- Primære opgaver: opvask, lettere rengøring, og gulvvask i køkkenet
- Tage ansvar for din del af de daglige opgaver
- Bevare overblikket i en travl hverdag
- Være mødestabil
- have hygiejnebevis
- have kørekort og være god til at køre bil.
- Tale dansk/engelsk
- Arbejdstider: 12 – 17 man - fre

Du får: Et godt job under ansvar. Gode arbejdstider - Fri hver weekend. løn der svarer til kvalifikationer. Arbejdssted:
Zoffmann&Jensen APS
Ringager 4B
2605 Brøndby

Ansøgning med cv/udtalelser mailes til: steenzoffmann@hotmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329748042Phoenix-24b2821c12018-01-26T04:09:49.050Opvasker/ køkkenmedhjælper/ chauffør søgesStart 1. februar eller så hurtigt som muligt

Arbejdsopgaver:Du skal:
- kunne arbejde selvstændigt og indgå i vores køkken team
- Primære opgaver: opvask, lettere rengøring, og gulvvask i køkkenet
- Tage ansvar for din del af de daglige opgaver
- Bevare overblikket i en travl hverdag
- Være mødestabil
- have hygiejnebevis
- have kørekort og være god til at køre bil.
- Tale dansk/engelsk
- Arbejdstider: 12 – 17 man - fre

Du får: Et godt job under ansvar. Gode arbejdstider - Fri hver weekend. løn der svarer til kvalifikationer. Arbejdssted:
Zoffmann&Jensen APS
Ringager 4B
2605 Brøndby

Ansøgning med cv/udtalelser mailes til: steenzoffmann@hotmail.com
2018-02-12T18:14:08.657 Start 1. februar eller så hurtigt som muligt Arbejdsopgaver:Du skal: - kunne arbejde selvstændigt og indgå i vores køkken team - Primære opgaver: opvask, lettere rengøring, og gulvvask i køkkenet - Tage ansvar for din del af de daglige opgaver - Bevare overblikket i en travl hverdag - Være mødestabil - have hygiejnebevis - have kørekort og være god til at køre bil. - Tale dansk engelsk - Arbejdstider: 12 17 man - fre Du får: Et godt job under ansvar. Gode arbejdstider - Fri hver weekend. løn der svarer til kvalifikationer. Arbejdssted: Zoffmann&Jensen APS Ringager 4B 2605 Brøndby Ansøgning med cv udtalelser mailes til: steenzoffmann@hotmail.com11Jobnet24b2821c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-01T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3088577Zoffmann og Jensen ApS11Ringager 4B2605Brøndby29435407DKDanmark155.6451080012.39815200
steenzoffmann@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent513239JobNet47512491000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b2821chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b2821chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b2821c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=24b2821c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352531894Steen Zoffmannsteenzoffmann@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329943814Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelseBasic Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt. Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!VI TILBYDER Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid Gode og kompetente kollegaer Overenskomstmæssig løn At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger Deltagelse i personalemøder efter behov En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø. VI SØGER EN KOK DER Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden Er en udpræget teamplayer Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov Er fleksibel initiativrig Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet Bestiller og modtager varer Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget. LØN OG ANS TTELSESVILKÅRLøn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.YDERLIGERE INFORMATION kan fås på hjemmesiden http: stokholtbuen.dk eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøgerVi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pædagogisk uanset funktionsniveau. Der skal laves mad til ca. 15-20 mennesker dagligt.
 
Arbejdet er alsidigt og kræver at du er i stand til at omstille dig, idet der hver dag kommer nye borgere dagligt. Du skal have et godt overblik og kunne håndtere uforudsigelighed og trives med at dagen i dag aldrig ligner dagen i går!

VI TILBYDER
  • Et udfordrende job, hvor du får mulighed for at præge den konstante udvikling, der arbejdes med det gode og æstetiske måltid
  • Gode og kompetente kollegaer
  • Overenskomstmæssig løn
  • At blive en del af en personalegruppe, hvor der fortrinsvis er ansat pædagoger
  • Deltagelse i personalemøder efter behov
  • En arbejdsplads hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø.

VI SØGER EN KOK DER
  • Sætter en ære i at tilberede velsmagende mad fra bunden
  • Er en udpræget teamplayer
  • Møder borgere og kollega med anerkendende og positiv tilgang
  • Du er ansvarsbevidst, organiseret og struktureret
  • Har stor viden og interesse for kostfremstilling til mennesker med handicap, som har forskellige behov
  • Er fleksibel & initiativrig
  • Kan planlægge sunde og ernæringsrigtige måltider med hensynstagen til de enkelte borgers allergier, ønsker og behov
  • Tager ansvar og udfører egenkontrol og rengøringsopgaver i køkkenet
  • Bestiller og modtager varer
  • Har flair for økonomi og kan styre og overholde et kostbudget.
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
kan fås på hjemmesiden http://stokholtbuen.dk/eller ved henvendelse til daglig leder Iben Drisgaard 4477 6396.

ANSØGNINGSFRIST DEN 31. JANUAR 2019
Du skal på din ansøgning tydeligt markere om du er ansøger

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.
 

ORS/BK-Byvaaben_small.pngCenter for HR og OrganisationsudviklingBallerup2019-01-16T17:00:24.2602019-01-31T00:00:00
329926272Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Hovedgaden i Hedehusene. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 7.00 - 15.00. Fredag 07.00-14.30. Masser af opgaver inden for varmt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, samt bagning i ferie perioder kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og det er vigtigt at du kan planlægge din arbejdsdag et par dage frem i tiden. Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok gerne med erfaring fra lignende køkken Du kan rokere imellem partierne i køkkenet Du har logisk sans, et godt øje for detaljen og stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet og kvalitet er i fokus Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du kan arbejde på fuld tid og møde kl. 06.00 hvis dette er nødvendigt Du medbringer godt humør og selvstændighed Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 11 kolleger. Vi servicerer husenes ca. 600 ansatte hvoraf vi dagligt laver frokost til ca. 360 frokostgæster fordelt på 2 buffeter (300 60). Køkkenet servicerer også den store daglige mødeaktivitet, nogle også med frokost. Samtidig vil der henover året være enkelte aften arrangementer. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce

Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Hovedgaden i Hedehusene.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 7.00 - 15.00. Fredag 07.00-14.30.
  • Masser af opgaver inden for varmt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, samt bagning i ferie perioder – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og det er vigtigt at du kan planlægge din arbejdsdag et par dage frem i tiden.
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok – gerne med erfaring fra lignende køkken
  • Du kan rokere imellem partierne i køkkenet
  • Du har logisk sans, et godt øje for detaljen og stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet og kvalitet er i fokus
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du kan arbejde på fuld tid og møde kl. 06.00 hvis dette er nødvendigt
  • Du medbringer godt humør og selvstændighed
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 11 kolleger. Vi servicerer husenes ca. 600 ansatte hvoraf vi dagligt laver frokost til ca. 360 frokostgæster fordelt på 2 buffeter (300/60). Køkkenet servicerer også den store daglige mødeaktivitet, nogle også med frokost. Samtidig vil der henover året være enkelte aften arrangementer.

Vi lægger vægt på maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce

Fazer Food Services A/SHedehusene2018-12-11T00:00:002019-02-05T00:00:00
329935337Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søgesRobot Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

CREMA ApSTaastrup2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
329928563Kok til Sputnik VanløseBasic Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation. Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen. I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og eller psykisk sårbarhed. Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen. Om os Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk Din profil Vi forventer, at du er… Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer. Selvstændig jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset. Rummelig og pædagogisk i din tilgang både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet. Ordensmenneske køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at rydde op efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet. Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans. Søg jobbet Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12. Ansættelse pr. 1. april 2019. Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde. Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90. Se mere på vores ansøgersite: https: skolensputnik.brandero.com

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år.

Om jobbet
Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation.

Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen.

I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og/eller psykisk sårbarhed.

Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen.

Om os
Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk

Din profil
Vi forventer, at du er…

  • Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer.
  • Selvstændig; jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset.
  • Rummelig og pædagogisk i din tilgang; både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet.
  • Ordensmenneske; køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at ’rydde op’ efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet.

Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans.

Søg jobbet
Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12.
Ansættelse pr. 1. april 2019.

Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde.

Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90.

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.brandero.com

ORS/Small/b20a9c1c_logo.pngSkolen SputnikVanløse2018-12-17T11:00:31.2602019-02-14T00:00:00
329940195Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Vi forventer, at du har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er tempobevidst og har et godt overblik er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt . Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019 Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.  
 
Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.  
 
Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 % økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.  
 
Vi forventer, at du  
  • har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange  
  • har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken  
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret  
  • er tempobevidst og har et godt overblik  
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn  
Vi tilbyder   
  • en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø  
  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever  
  • rum til at dine ideer kan udfoldes  
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider  
Løn- og ansættelsesforhold   
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid.  
 
Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.  
 
Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. 
 
Tiltrædelse snarest muligt .  
 
Mere information 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. 
 
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.  
 
Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019  
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-01-10T16:00:43.0102019-01-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Uddannet kok med flair for pædagogik og borgerinddragelse

Center for HR og Organisationsudvikling

Ballerup
Vi søger 1 uddannet kok på 37 timer ugentligt med sluttidspunkt alle hverdage kl. 19 og max 10 arbejdsweekender årligt. På Torvevej er der tilknyttet 60 hjemmeboende borgere, som har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Borgerne inddrages pæda...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Hedehusene
Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:5. februar 2019

Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

CREMA ApS

Taastrup
Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situat...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kok til Sputnik Vanløse

Skolen Sputnik

Vanløse
Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb,...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperim...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:30. januar 2019