Opvasker søges til catering virksomhed

Fysisk robust opvasker søges til stilling på ca. 15 timer ugentligt.

Det er vigtigt at du er mødestabil, og fysisk godt rustet til et til tider hårdt arbejde.

Arbejdstiden vil være mandag til søndag primært i dagtimerne.

Det er et krav at man har kørekort B, da man kan blive sendt ud for at handle.

Evt. en på flexjob.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945246Phoenix-653b4cc112019-01-21T00:00:00Opvasker søges til catering virksomhed

Fysisk robust opvasker søges til stilling på ca. 15 timer ugentligt.

Det er vigtigt at du er mødestabil, og fysisk godt rustet til et til tider hårdt arbejde.

Arbejdstiden vil være mandag til søndag primært i dagtimerne.

Det er et krav at man har kørekort B, da man kan blive sendt ud for at handle.

Evt. en på flexjob.

Fysisk robust opvasker søges til stilling på ca. 15 timer ugentligt. Det er vigtigt at du er mødestabil, og fysisk godt rustet til et til tider hårdt arbejde. Arbejdstiden vil være mandag til søndag primært i dagtimerne. Det er et krav at man har kørekort B, da man kan blive sendt ud for at handle. Evt. en på flexjob.11Jobnet653b4cc1100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-15T00:00:000000https://www.saltogpeber.dk/0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3439706Salt og Peber11Odensevej 905260Odense SDKDanmark0
fredericia@saltogpeber.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent696580JobNet493291049329101000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=653b4cc1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=653b4cc1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=653b4cc1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=653b4cc1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgBrænder du for at blive Opvasker?12007981Dansk3Læse/ tale913221Opvasker18Hotel og restauration360258991Benny Nielsenfredericia@saltogpeber.comDKDanmarkDKDanmark329959713Summerbird søger engageret opvaskerRobot Vi søger en smilende, positiv og selvstændig medarbejder til vores industriopvaskerum. Dine arbejdsopgaver vil bestå af professionel industrirengøring af produktionsudstyr, til fremstilling af økologisk chokolade i verdensklasse. Stillingen kræver at du møder ind med et stort smil og har en positiv tilgang til dagens opgaver. Derudover er du ikke bange for at tage fat og det falder dig naturligt at arbejde med højt personligt drive og energiniveau. Personligt trives du i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt og hvor du selv er med til at strukturere dine arbejdsopgaver. Vi forventer derfor at du kan arbejde selvstændigt og målrettet. Din arbejdstid vil foregå i eftermiddags- aften- nattimerne, mandag-torsdag. Der kan være flere muligheder med placering af arbejdstiden, eks. 10.00-19.50, 12.00-21.50 eller på fast nathold. Vi forventer, at du værdsætter kvalitet og kompromisløshed du er ansvarsbevidst og struktureret kan arbejde selvstændigt og som teamplayer er 100 mødestabil fysisk robust taler og forstår dansk det er en stor fordel at have professionel erfaring med industrirengøring opvasker, men dette er ikke et krav at du kan sikre at kvaliteten opretholdes Du tilbydes: Du tilbydes en løn i forhold til dine kvalifikationer, gode kollegaer, sundhedsforsikring, massageordning samt køb af økologisk kvalitets chokolade til personalepriser. Mener du ovenstående matcher dig, så send din motiverende ansøgning og CV via vores hjemmeside: www.summerbird.dk under fanebladet job , snarest muligt. Samtaler afholdes løbende og annoncen fjernes når den rette kandidat er fundet. Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger sendt med posten og e-mail, vil ikke komme i betragtning. Virksomheden Summerbird Organic er grundlagt i 1986 og beliggende i Assens på Fyn. Summerbird Organic er på meget kort tid blevet anerkendt, som noget af den bedste økologiske chokolade i verden. Se og læs mere på www.summerbird.dk Forhandling af Summerbird Organic findes i landets bedste specialbutikker samt fra egne chocolaterier i Danmark og Norge.

Vi søger en smilende, positiv og selvstændig medarbejder til vores industriopvaskerum. Dine arbejdsopgaver vil bestå af professionel industrirengøring af produktionsudstyr, til fremstilling af økologisk chokolade i verdensklasse.

Stillingen kræver at du møder ind med et stort smil og har en positiv tilgang til dagens opgaver. Derudover er du ikke bange for at tage fat og det falder dig naturligt at arbejde med højt personligt drive og energiniveau.

Personligt trives du i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt og hvor du selv er med til at strukturere dine arbejdsopgaver. Vi forventer derfor at du kan arbejde selvstændigt og målrettet.

Din arbejdstid vil foregå i eftermiddags-/aften-/nattimerne, mandag-torsdag. Der kan være flere muligheder med placering af arbejdstiden, eks. 10.00-19.50, 12.00-21.50 eller på fast nathold.

Vi forventer, at du

 • værdsætter kvalitet og kompromisløshed
 • du er ansvarsbevidst og struktureret
 • kan arbejde selvstændigt og som teamplayer
 • er 100 % mødestabil
 • fysisk robust
 • taler og forstår dansk
 • det er en stor fordel at have professionel erfaring med industrirengøring/opvasker, men dette er ikke et krav
 • at du kan sikre at kvaliteten opretholdes

Du tilbydes:
Du tilbydes en løn i forhold til dine kvalifikationer, gode kollegaer, sundhedsforsikring, massageordning samt køb af økologisk kvalitets chokolade til personalepriser.

Mener du ovenstående matcher dig, så send din motiverende ansøgning og CV via vores hjemmeside: www.summerbird.dk under fanebladet ”job”, snarest muligt. Samtaler afholdes løbende og annoncen fjernes når den rette kandidat er fundet. Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger sendt med posten og e-mail, vil ikke komme i betragtning.

Virksomheden
Summerbird Organic er grundlagt i 1986 og beliggende i Assens på Fyn.

Summerbird Organic er på meget kort tid blevet anerkendt, som noget af den bedste økologiske chokolade i verden. Se og læs mere på www.summerbird.dk Forhandling af Summerbird Organic findes i landets bedste specialbutikker samt fra egne chocolaterier i Danmark og Norge.

Summerbird A/SAssens2019-02-12T00:00:002019-04-09T00:00:00
329958807Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkkenRobot Til vores restaurant Mother s Street Food søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper servicemedarbejder, der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam. OM STILLINGEN Vi søger en medhjælper, der har erfaring fra køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø. Vi forventer: - At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter - Pligtopfyldende og ansvarlig - Stabil og servicemindet - Fleksibel og lærenem Kan du genkende sig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på Info@mothers-streetfood.dk Arbejdsplads. Mother s Street Food. Vestergade 1 5000 Odense C.

Til vores restaurant Mother’s Street Food søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper/servicemedarbejder, der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me – Mother’s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam.

OM STILLINGEN
Vi søger en medhjælper, der har erfaring fra køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø. Vi forventer: - At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter - Pligtopfyldende og ansvarlig - Stabil og servicemindet - Fleksibel og lærenem
Kan du genkende sig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på Info@mothers-streetfood.dk
Arbejdsplads. Mother’s Street Food. Vestergade 1 – 5000 Odense C.

ME ODENSE ApSOdense C2019-02-12T00:00:002019-04-08T00:00:00
329956879KøkkenmedhjælperRobot Køkkenmedhjælper søges til Tornbjerg Friplejehjem, 25 timer om ugen D. 15. april 2019 flytter de første beboere ind på Tornbjerg Friplejehjem i Odense. Tornbjerg friplejehjem hører til under Danske Diakonhjem, hvor vi arbejder ud fra et kristent menneskesyn og tager afsæt i følgende værdier: betragter ethvert menneske som unikt, skabt og værdifuldt, styrker det enkelte menneskes identitet og ligeværd, respekterer andres holdninger, meninger, værdier og levevis, imødekommer det hele menneskes behov for både fysisk, psykisk, social, kulturel og åndelig omsorg, giver plads til livsglæde, medindflydelse og engagement for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere. Du vil blive en del af en personalegruppe som sammen skal skabe et nyt friplejehjem helt fra begyndelsen. Plejehjemmet har 60 lejligheder, både 2 og 3- værelses, samt fællesarealer ude og inde. Lejlighederne er bygget op omkring 4 spisekøkkener, og huset rummer også flere kontorer, produktionskøkken, fællesrum, værksted mm. Beboerne vil blive tilknyttet 4 bo-miljøer, 2 med 19 beboere og 2 med 11 beboere. På Tornbjerg friplejehjem vil vi lægge stor vægt på at skabe et hjemmeligt miljø, hvor omsorg og trivsel er i højsædet. Vi ønsker derfor også nogle personaler der kan få vores værdigrundlag til at leve i praksis. Vores opgave er at sørge for at beboerne kan leve det liv de ønsker, og får mulighed for at bevare de vaner og rytmer de er vant til. Alle ansatte er med i den obligatoriske madordning, og spiser deres måltider sammen med beboerne, og uanset jobfunktion skal man være parat til at give en hånd med hvor der er brug for hjælp. Vi ønsker en arbejdsplads hvor vi får vores faglige færdigheder til at smelte sammen på tværs af fag, til gode for beboerne og vores eget arbejdsmiljø. Vi ønsker også at opbygge et fagligt miljø, hvor man kan dygtiggøre sig og dermed få et stort ansvar for forskellige arbejdsopgaver. Vi søger medarbejdere der: Har erfaring med madlavning i et professionelt køkken Tager ansvar og kan arbejde selvstændigt Er ordensmenneske Ser mennesket først Kan indgå i et tværfagligt samarbejde med beboere, pårørende og andre samarbejdspartner Kan arbejde med udgangspunkt i vores værdigrundlag Respekterer at arbejdspladsen først og fremmest er nogens private hjem Vi tilbyder en arbejdsplads: med et åbnet og anerkendende miljø med mulighed for at udnytte sine kompetencer og sætte sit præg på dagligdagen hvor ledelsen er nærværende i dagligdagen hvor der er mulighed for sparring, supervision og udvikling med et fagligt udfordrende og spændende miljø tæt på mennesket det handler om hvor vi sammen tager ansvar for et godt arbejdsmiljø Mandag d. 18. februar afholder vi et orienteringsmøde vedr. vores ledige stillinger, i Tornbjerg Kirke kl. 16, Skærmhatten 1, Odense. Såfremt du tilbydes en stilling hos os, inviterer vi dig til et personalemøde d. 7. marts kl. 16-18, her vil der bl.a. blive taget mål til uniform. Løn efter gældende overenskomst. For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Christine Wille på tlf. 20268193 eller på mail: cmw@diakon.dk Hvis du ønsker at læse mere om Danske Diakonhjem kan det gøre på http: www.diakonhjem.dk

Køkkenmedhjælper søges til Tornbjerg Friplejehjem, 25 timer om ugen

D. 15. april 2019 flytter de første beboere ind på Tornbjerg Friplejehjem i Odense.

Tornbjerg friplejehjem hører til under Danske Diakonhjem, hvor vi arbejder ud fra et kristent menneskesyn og tager afsæt i følgende værdier:

 • betragter ethvert menneske som unikt, skabt og værdifuldt,

 • styrker det enkelte menneskes identitet og ligeværd,

 • respekterer andres holdninger, meninger, værdier og levevis,

 • imødekommer det hele menneskes behov for både fysisk, psykisk, social, kulturel og åndelig omsorg,

 • giver plads til livsglæde, medindflydelse og engagement for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere.

Du vil blive en del af en personalegruppe som sammen skal skabe et nyt friplejehjem helt fra begyndelsen.

Plejehjemmet har 60 lejligheder, både 2 og 3- værelses, samt fællesarealer ude og inde. Lejlighederne er bygget op omkring 4 spisekøkkener, og huset rummer også flere kontorer, produktionskøkken, fællesrum, værksted mm.

Beboerne vil blive tilknyttet 4 bo-miljøer, 2 med 19 beboere og 2 med 11 beboere.

På Tornbjerg friplejehjem vil vi lægge stor vægt på at skabe et hjemmeligt miljø, hvor omsorg og trivsel er i højsædet. Vi ønsker derfor også nogle personaler der kan få vores værdigrundlag til at leve i praksis. Vores opgave er at sørge for at beboerne kan leve det liv de ønsker, og får mulighed for at bevare de vaner og rytmer de er vant til.

Alle ansatte er med i den obligatoriske madordning, og spiser deres måltider sammen med beboerne, og uanset jobfunktion skal man være parat til at give en hånd med hvor der er brug for hjælp. Vi ønsker en arbejdsplads hvor vi får vores faglige færdigheder til at smelte sammen på tværs af fag, til gode for beboerne og vores eget arbejdsmiljø.

Vi ønsker også at opbygge et fagligt miljø, hvor man kan dygtiggøre sig og dermed få et stort ansvar for forskellige arbejdsopgaver.

Vi søger medarbejdere der:

 • Har erfaring med madlavning i et professionelt køkken

 • Tager ansvar og kan arbejde selvstændigt

 • Er ordensmenneske

 • Ser mennesket først

 • Kan indgå i et tværfagligt samarbejde med beboere, pårørende og andre samarbejdspartner

 • Kan arbejde med udgangspunkt i vores værdigrundlag

 • Respekterer at arbejdspladsen først og fremmest er nogens private hjem

Vi tilbyder en arbejdsplads:

 • med et åbnet og anerkendende miljø

 • med mulighed for at udnytte sine kompetencer og sætte sit præg på dagligdagen

 • hvor ledelsen er nærværende i dagligdagen

 • hvor der er mulighed for sparring, supervision og udvikling

 • med et fagligt udfordrende og spændende miljø tæt på mennesket det handler om

 • hvor vi sammen tager ansvar for et godt arbejdsmiljø

 

Mandag d. 18. februar afholder vi et orienteringsmøde vedr. vores ledige stillinger, i Tornbjerg Kirke kl. 16, Skærmhatten 1, Odense.

Såfremt du tilbydes en stilling hos os, inviterer vi dig til et personalemøde d. 7. marts kl. 16-18, her vil der bl.a. blive taget mål til uniform.

Løn efter gældende overenskomst.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Christine Wille på tlf. 20268193 eller på mail: cmw@diakon.dk

Hvis du ønsker at læse mere om Danske Diakonhjem kan det gøre på http://www.diakonhjem.dk

 

 

 

 

Tornbjerg FriplejehjemOdense SØ2019-02-07T00:00:002019-02-20T00:00:00
329936402SupervisorRobot Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne. Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest. Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder. Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet. Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend. Vi har overenskomst med 3F Ansøgning og kontakt Søg stillingen ved at klikke Send ansøgning her på siden.Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne.

Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest.

Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service.

Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet.

   • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
   • Vi har overenskomst med 3F

Ansøgning og kontakt
Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

SUNSET BOULEVARD ODENSE BANEGÅRDSCENTEROdense C2019-01-04T00:00:002019-03-01T00:00:00
329936390Servicemedarbejder/ ungarbejdere til Sunset BoulevardRobot Står du og mangler et spændende job? Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores. Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder. Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende. Kort sagt: Du brænder for at give vore gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard. Alle vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi at du er det samme. • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend. • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F • Vedhæft gerne billede når du ansøger Ansøgning og kontakt Søg stillingen ved at klikke Send ansøgning her på siden.Står du og mangler et spændende job?

Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.
Kort sagt: Du brænder for at give vore gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard.

Alle vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi at du er det samme.

   • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
   • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
   • Vedhæft gerne billede når du ansøger


Ansøgning og kontakt
Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

SUNSET BOULEVARD ODENSE BANEGÅRDSCENTEROdense C2019-01-04T00:00:002019-03-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Summerbird søger engageret opvasker

Summerbird A/S

Assens
Vi søger en smilende, positiv og selvstændig medarbejder til vores industriopvaskerum. Dine arbejdsopgaver vil bestå af professionel industrirengøring af produktionsudstyr, til fremstilling af økologisk chokolade i verdensklasse. Stillingen kræver a...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:9. april 2019

Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkken

ME ODENSE ApS

Odense C
Til vores restaurant Mother s Street Food søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper servicemedarbejder, der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken k...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Køkkenmedhjælper

Tornbjerg Friplejehjem

Odense SØ
Køkkenmedhjælper søges til Tornbjerg Friplejehjem, 25 timer om ugen D. 15. april 2019 flytter de første beboere ind på Tornbjerg Friplejehjem i Odense. Tornbjerg friplejehjem hører til under Danske Diakonhjem, hvor vi arbejder ud fra et kristent men...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:20. februar 2019

Supervisor

SUNSET BOULEVARD ODENSE BANEGÅRDSCENTER

Odense C
Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele a...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Servicemedarbejder/ ungarbejdere til Sunset Boulevard

SUNSET BOULEVARD ODENSE BANEGÅRDSCENTER

Odense C
Står du og mangler et spændende job? Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt ande...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019