Opvasker søges til frisk team

Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode forhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 22 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen på kroen er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder.

Vi har 10 lokaler, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Vores lokaler er udsmykket med kunst fra blandt andet Charlotte Niemann og Jørgen Aabye. Derudover har vi 78 dobbeltværelse i vores fire værelsesfløje som er moderne indrettet og har blandt andet WIFI og 40” fladskærmsfjernsyn.

Vores fokus ligger konference- og selskabsarrangementer samt vores café i midten af kroen. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi har folde bag kroen, hvor vores shropshire- og cameroun-får samt grise hygger sig. Både lammene og grisene bliver anvendt i køkkenet.

Vi søger lige nu en opvasker, som vil afløse vores kollega gennem 11 år. Du vil have indflydelse på din vagtplan, men der skal påregnes aften- og weekendarbejde. Fællesskabet på kroen er vægtet højt, og respekt på tværs af afdelingerne er en selvfølge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Opvasker til Ældrecentret Fænøsunds køkken

Middelfart Kommune

Middelfart
Køkkenet på Ældrecentret Fænøsund søger snarest en servicemindet og imødekommende person. Stillingen er et vikariat på 16 timer om ugen indtil 31.8.2019. Man kan påregne flere timer ved sygdom og ferie.I perioden 2.7. 12.8.2018 ansættes man på 35 ti...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Køkkenmedhjælper

Aikosushi v/Thanh Phong Pham

Middelfart
Har du erfaring fra køkken og eller interesse for at lære at lave sushi? Vi søger medarbejdere til både en fuldtids- og en deltidsstilling.
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018