Organisationsanalytiker til Signalprogrammet

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at være med til at opbygge og drive Signalprogrammets nye organisationsenhed, så vi til stadighed kan sikre, at Signalprogrammet som organisation er tilpasset de opgaver som skal løses – både på kort og på lang sigt.

Ny organisationsstrategi
I Signalprogrammets Programme Management Office skal vi have opbygget en enhed, der kan sikre, at Signalprogrammet altid har den rigtige organisation til at udføre vores opgaver. Signalprogrammet er kendetegnet af, at opgaverne ændrer karakter, som programmet skrider frem i de forskellige faser, er det en kontinuerlig opgave at følge med i, om vi har den rette organisation og de rette kompetencer til at sikre, at vi hele tiden er i stand til at levere som aftalt og også, at vi er i stand til at sikre, at vi i Banedanmark har de kompetencer der skal til for at drive det nye signalsystem på den mest optimale måde.

Du skal være med til at udvikle en organisations- og rekrutteringsstrategi for Signalprogrammet, implementere strategien, sikre kontinuerlig opfølgning på organisationen og strategien, udvikle og sikre efterlevelse af governance-processer for at bemande programmet; følge op på rådgiverkontrakter, vurdere og koordinere stillingsopslag og understøtte et tæt samarbejde med Banedanmark HR.

Stærk analytiker til organisationsudvikling og -administration
Vi søger en stærk analytiker, som både har teoretisk indsigt i organisationer samt et praktisk håndelag i forhold til at arbejde med og følge op på organisationsstrategier, herunder ressourcestyring.

Du har en akademisk uddannelse indenfor samfundsvidenskab eller humaniora med speciale i organisations- og /eller kulturanalyse. Du har en stærk analytisk tilgang til løsningen af dine opgaver og du går struktureret til værks. Vi ser gerne, at du har praktisk erfaring med organisationsudvikling og -administration i bred forstand og gerne i relation til offentlige infrastrukturprojekter eller projektorienterede organisationer. Erhvervserfaring fra offentlige projekter er ikke en forudsætning, men vil være en fordel, da program-/projektorganisationer er kendetegnet ved at have et særligt livsforløb.

Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og har øje for de mønstre og sammenhænge, der gør sig gældende i en organisation. Din analytiske indgangsvinkel er essentiel for at give programmet analytisk kraft til at være i form til opgaveporteføljen samt at sikre det ledelsesmæssige overblik over organisationen. Derfor er din forståelse for governance-strukturer og processer også en væsentlig forudsætning for, at du kan drive disse opgaver.

Du kommunikerer effektivt både skriftligt og mundtligt. Du er ansvarsbevidist, selvkørende og initiativrig og trives i et miljø, hvor der er mange forskelligartede arbejdsopgaver vedr. organisation og rekruttering, som ikke altid er veldefinerede fra starten.

Løn
Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen så kontakt Chef for Programme Management Office i Signalprogrammet, Thilde Restofte Pedersen. Vi indkalder til samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Praktikforløb for Ingeniørstuderende

Anlæg Øst

Vi søger en lønnet praktikant, som kan være en del af vores projekthold, på fuld tid i 20 uger hen over efterårssemesteret. Da vores udførelsesperiode løber hen over sommerferien, vil der være mulighed for at starte praktikperioden i juli måned for ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Koblingsleder til Overvågnings Center Kørestrøm

Strøm & Signal

Vil du være med til at elektrificere det danske jernbanenet? Vi søger koblingsledere. Vi overvåger og vedligeholder strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din hverdag vil derfor veksle mellem kontrolrumsovervågning og feltarbejde - med vedligeh...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Studentermedhjælper med interesse for planlægning

Trafikstyring København

Kan du planlægge togtrafikken i København? Du får en helt central position, hvor din indsats er afgørende for, at passagerer og tog kommer sikkert frem til tiden. Du kommer helt ind i hjertet af togdriften, hvor du får en viden og erfaring, som du k...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Teknisk systemansvarlig til nye signalsystemer

Strøm & Signal

Som vores nye systemansvarlige er du en del af et team, der er præget af faglig ekspertviden, bredt samarbejde, en uhøjtidelig tone og et godt socialt arbejdsmiljø. Dit team udfylder en vigtig rolle i forbindelse med overtagelsen og systemforvaltnin...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Teknisk Projektleder til stærkstrøms- og kørestrømsprojekter

Strøm og 3. part

Bliver du motiveret af en dynamisk hverdag fyldt med stærkstrøm? Vi leder efter en Projekteringsleder, der vil være med til arbejde med forskellige aspekter af stærkstrøm. Du vil få en dynamisk hverdag, hvor du vil udføre flere forskellige typer opg...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018