Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Organist søges

Stillingen som organist ved Hansted - Klitmøller - Ræhr - Vigsø Pastorat i Thisted Provsti er ledig og ønskes besat 1. august 2019 eller efter aftale.

De fire kirker i pastoratet er smukt beliggende med Vesterhavet og National Park Thy som nærmeste naboer, herunder det attraktive Cold Hawaii i Klitmøller. Netop Cold Hawaii og de deraf følgende mange muligheder for et aktivt friluftsliv har tiltrukket borgere fra hele landet med vidt forskellig baggrund. Er man ikke til de vilde udfordringer på Vesterhavet, så giver den smukke natur i sig selv mulighed for store oplevelser bl.a. de store flokke af vildt i og omkring Nationalparken.

De fire sogne er vidt forskellige. I Hansted, der er hovedsognet, er det fiskeri og den deraf afledte industri, der tegner billedet, i Klitmøller er det turisme og havsport, og i Ræhr og Vigsø er det landbrug, og i Vigsø er der et stort sommerhusområde med tilhørende vandland.

Sognene er geografisk beliggende i Thisted kommune, hvor Thisted by er en gammel købstad, smukt beliggende ud til Limfjorden og med at aktivt handelsliv. (kultur og uddannelse)

Et spændende liv venter på dig i Thy, og du vil få mulighed for at forme stillingens indhold, så den passer til dine kompetencer og interesser i et samarbejde med de to præster og de fire menighedsråd. Din nærmeste reference vil i det daglige arbejde være kontaktpersonen i Hansted. Der er indgået en vedtægt for samarbejdsaftale mellem de fire menighedsråd om fælles organister.

Vi søger en organist, der

 • har en god liturgisk fornemmelse og en bred faglighed inden
 • for både den klassiske og rytmiske genre
 • kan varetage den instrumentale musikledsagelse ved gudstjenesterne i kirkerne, på plejehjemmet og øvrige kirkelige handlinger
 • kan lede babysalmesang
 • har erfaring med ledelse af et både børne - og voksenkor
 • vil medvirke musisk ved børne- og ungdomsarbejde og kirkernes øvrige aktiviteter
 • kan arrangere et antal koncerter/musikarrangementer
 • har lyst og vilje til musikalsk og evt. administrativt samarbejde med sine organistkolleger i sognene
 • har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere, kirkesangere, præster, menighedsråd og frivillige
 • er kirkeligt engageret og indstillet på at deltage aktivt i menighedslivet

Vi tilbyder

 • en stilling på 37 timer pr. uge                              
 • en fleksibel medarbejderstab
 • et godt og inspirerende arbejdsmiljø sammen med sognenes præster og fire menighedsråd

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales inden for intervallet 277.280,47 kr. – 405.255,49 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 284.389,89 kr. (nutidskroner).

Rådighedstillægget udgør årligt 21.372,75 kr. (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Ansættelse af en uddannet vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 309.460,01 kr. – 377.083,60 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 39.816,23 kr. – 61.839,93 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 298.609,82 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 313.737,82 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. Rådighedstillægget udgør 36.019,05kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 4 eller flere kirker. 

OK tillæg på 922,17 kr. (nutidskroner)

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i provstiet i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

Formand for Klitmøller menighedsråd - Ove Thingstrup Holler tlf. 30 33 88 42

Formand for Hansted menighedsråd - Nellie Vang Jeppesen tlf. 28 25 24 44

Formand for Ræhr menighedsråd - Mogens Harbo tlf. 41 68 04 65

Formand for Vigsø menighedsråd - Britta Jeppesen tlf. 28 15 53 17

Ansøgningsfristen er mandag d. 17. juni 2019 kl. 12.00

Ansøgning samt evt. referencer, sendes til formand Nellie Vang Jeppesen på flg.

mailadresse: 8732fortrolig@SOGN.DK

Ansættelsessamtale og prøvespil forventes afholdt i uge 26

Menighedsrådene kan oplyse, at

 • der vil blive indhentet referencer og børneattest i forbindelse med ansættelsen.
 • der er tre måneders prøvetid.

Læs mere om sognene på www.hanstedkirke.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.