Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Organist søges til Veflinge kirke i Nordfyns Kommune

Stillingen som organist i Veflinge Kirke er ledig til besættelse.

Vi søger en dygtig, intivtivrig og alsidig kirkemusiker, organist, der sammen med præst og menighedsråd vil være med til at tænke kreativt, samt vil og ka være med til at udvikle og understøtte det musikalske liv i og omkring kirken.

Din primær opgave vil være at varetage den musikalske deltagelse ved søn- og helligdagenes gydstjenester og andre kirkelige handlinger, samt være ansvarlig for vore dygtige kirkekor. Derudover vil vi gerne, at du byder ind med øvrige kulturelle forslag, hvor kirkens musik kan være en aktiv del.

Stillingen er på 15 timer gennemsnitligt pr. uge. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes merarbejde.

Ansættelsen er omfattet af Fælleesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftle mellem Kirkeministeriet og CO10- Centraorganisationen af 20010 for kirkefunktonærer og dertilhørende protokollat for kirkemusikere.

Årlønne for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 281.964,00 kr. - 412.101,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 289.193,00 kr. (nutidskroner). Aftalen om inplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Har du sørgsmål til stilingen, er du meget velkommen til at rette henvedelse til formand for Menighedsrådet Doris Krarup Mogensen på tlf. 2232 1536 eller mail doris@pdkm.dk.

Din ansøgning med relevante bilag sendes ligeledes til ovennævnte mailadresse- gerne mærket "Organist".

Ansøgningen skal være kontaktperson i hænde senest den 1. april 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted umiddelbart herefter.

---

Veflinge Sogn er et landsogn med godt 1000 folkekirkemedlemmer ud af det godt 1200 indbyggere. Kirken med plads til 150 borgere, er en middelalderkirke, som er godt forankret i lokalsamfundet og de aktiviteter, der finder sted i løbet af året. Du kan læse mere om os på kirkens hjemmeside: https://sogn.dk/veflinge 

Kirkens orgel har 10 stemmer og er bygget af orgelfirmaet Bruno Christensen og Sønner i 1974. Det er et orgel med to manualer og pedaler.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.