Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Orlovsstilling som pædagog

 

 

 

PÆDAGOG 34 TIMER - ORLOVSTILLING fra 1. august 2018 til 31 august 2020

Brænder du for arbejdet med vuggestue- og børnehavebørn? Har du lyst til at arbejde i en institution med fokus på udvikling, engagement og arbejdsglæde samt et stærkt sammenhold/fællesskab med børn, forældre og kollegaer?

Vi søger en pædagog i en orlovsstilling på 34 timer, med begyndelse den 1. august 2018 eller snarest der efter til den 31. august 2020.

Strandhuset er en integreret selvejende institution, som er beliggende i det sydlige Hvidovre. Vi er omgivet af et skønt nærmiljø, grønne områder og havet. Vi er en velfungerende institution med 75 – 80 børn og ca. 20 medarbejdere. Vi er et fagkompetent, engageret, motiveret og energisk hus, der brænder for vores fag – for børnenes trivsel, læring og udvikling samt et godt forældresamarbejde.

Vi er en dynamisk, åben, medbestemmende og fleksibel samt social personalegruppe, der støtter og inspirerer hinanden i dagligdagen.

Vi arbejder efter et rokeringsprincip i huset, hvilket betyder at der rokerer minimum en voksen fra hver stue hvert år, du ansættes i huset og altså ikke til en bestemt stue eller aldersgruppe.

Vi forventer af dig:

  • Du brænder for dit fag og er pædagogisk kompetent – kan tilrettelægge en pædagogisk dagligdag med fokus på børnenes trivsel, læring og udvikling
  • Du arbejder med en fagkompetence og et engagement der kan inspirere og motivere alle aldersgrupper (0-6 år)
  • Du er mødestabil og fleksibelHenvendelse: Gitte eller Charlotte i Strandhuset, Strandhavevej 7-9, 2650 Hvidovre, Tlf.nr. 3649 9102.
  • Mail: strandhuset@strandhuset.com Hjemmeside: www.strandhuset.com
  •  

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her