Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ortopædist/Værkstedsmedarbejder med sans for detaljer.

Ortopædist/Værkstedsmedarbejder med sans for detaljer.

Adam Ortopædi ligger i Højby, Odense S. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor løsninger i bandagist- og skomagerfaget. Vi fremstiller korsetter, proteser, skinner, støttestrømper samt alt indenfor special fremstillet indlægs såler og fodtøj.

Til den fortsatte udvikling søger vi en værkstedsmedarbejder. Du vil som værkstedsmedarbejder hos Adam Ortopædi ApS komme til at arbejde med forskellige materialer, hvor der både skal slibes, bores og formes. Hvis du har interesse for finmekaniske opgaver både i stål, plast og træ kulfiber og silikone er det lige dig.

Det er lignende job såsom bådebygger, finmekaniker, klejnsmed, møbelsnedker eller tandtekniker, våbensmed mm.

På nedenstående link kan du se forskellige opgaver og fremstillingsmetoder i vores branche, således du har en ide om, hvilke opgaver vi løser.                     

https://www.youtube.com/playlist?list=PLTiKZuAM9MmDIcE3ndtsIxdHVxGWdJy5q                                                                                     

Det er vigtigt, at du har en erfaren håndværksmæssig baggrund, så oplæringsperioden ikke kræver for mange resurser både af dig og firmaet

Vi hjælper mennesker med forskellige handicaps, og det kræver, du skal være bevidst om, at arbejdet udføres omhyggeligt.

Det er et krævende arbejde, hvor du skal håndtere forskellige materialer og produktionsmetoder, og selv om processerne mange gange er de samme, er funktionen og designet varierende.

Du vil, med løbende oplæring og udvikling af dine kompetencer, komme til at indgå i hele processen.

Vi forventer: • Du har flair for finere håndværk • Du har et højt drive og en løsningsorienteret tilgang til opgaverne • Du kan selv tage initiativ og tænke ud af boksen • Du er ansvarsbevidst i alt hvad du laver • Du kan arbejde selvstændigt • Du skal være meget fleksibel

  • Du kan visualisere tingene 3 dimensionalt inden opgaven løses

 

Som person er du flittig og arbejdsom og EFFEKTIV, du har et godt humør, og formår også at tage initiativ til at tingende bliver gjort.

Du kan holde orden og holde hovedet koldt, selv i pressede situationer.

Du er ansvarsbevidst og sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt. Du får en travl hverdag med opgaver, som du selv skal kunne styre og strukturere i samarbejde med     Bandagisten.

Det er et ufravigeligt krav, at du tidligere har arbejdet med finere håndværk, uden denne erfaring vil man ikke komme i betragtning.

Vi tilbyder: • Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri             omgangstone. • Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Torsten Adam Tlf.: 21 35 63 12

Ansøgning: Send en motiveret ansøgning og CV senest d. 09-04-2021 til:  TA@adamortopaedi.dk så vender vi tilbage efter fristens udløb.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.