Gem job

OSCE - Special Monitoring Mission Ukraine - Security Officer

OSCE - Special Monitoring Mission Ukraine – Security Officer
Ansøgningsfrist: Torsdag den 20. maj 2021 kl. 8.00.

Vil du være med til at styrke Danmarks civile engagement i verdens brændpunkter, så er denne stilling måske noget for dig? Gennem Freds- og Stabiliseringsberedskabet (FSB) tilbyder Udenrigsministeriet spændende udfordringer og mulighed for at gøre en forskel gennem sekundering til OSCE’s monitoreringsmission i Ukraine.

Stillingsbeskrivelse og kvalifikationer

OSCE har opslået en stilling som Security Officer (VNSMUS01191) ved den særlige monitoreringsmission i Ukraine.

De generelle kvalifikationskrav samt en beskrivelse af stillingen kan findes på OSCE’s hjemmeside: https://jobs.osce.org/vacancies/security-officer-vnsmus01191.

En beskrivelse af missionen kan findes på missionens hjemmeside: https://www.osce.org/special-monitoring-mission-to-ukraine.

Vilkår

Udsendelsens varighed forventes at være 12 måneder med mulighed for forlængelse.

Udsendelse sker på vilkår for Freds- og Stabiliseringsberedskabet (FSB): Reglement og vejledning for FSB-udsendte.

Venligst bemærk, at det er et krav for udsendelse gennem FSB, at man er dansk statsborger.

Vær opmærksom på, at denne post er kategoriseret som en sikkerhedsmæssig vanskelig post. Eventuel ansættelse er blandt andet betinget af, at du fremviser en helbredserklæring, der erklærer dig ”fit for mission in a high risk area”, erklæres egnet ved en psykolog-screening og består de obligatoriske kurser.

OSCE indkalder de mest kvalificerede ansøgere til interview. OSCE modtager også ansøgninger til stillingen fra andre OSCE-medlemslande. Såfremt OSCE ønsker at besætte en stilling med en dansk kandidat, vil Udenrigsministeriet/FSB indgå kontrakt med den pågældende - en såkaldt sekundering.

Ansøgning

For at søge stillingen bedes du søge via OSCE’s online ansøgningssystem, iRecruitment, her. (Hvis linket ikke virker, venligst kopier dette ind i din browser).

Du bedes oprette en profil under ”Register today” eller logge ind, hvis du allerede er oprettet. Udfyld alle felterne i din profil/CV, hvorefter du kan ansøge på stillingen ”VNSMUS01191” under fanebladet ”seconded vacancies”.

Ansøgningen skal være uploadet i OSCEs online ansøgningssystem senest 20. maj 2021, kl. 8.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte FSB på mail fsb-niras@niras.dk.

Udenrigsministeriet/FSB ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede til at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om FSB

FSB er et beredskab under Udenrigsministeriet. Beredskabet gør det muligt med kort varsel at sende danske eksperter ud på civile krisestyringsopgaver som bl.a. har til formål at stabilisere og styrke sikkerhedssektoren og fremme fred og demokrati.

FSB hører under kontoret for Migration, Nærområder og Stabilisering (MNS) i Udenrigsministeriet. MNS har det overordnede politiske ansvar for FSB, mens den daglige administration siden 2008 har været varetaget af NIRAS A/S.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.