Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OTW søger kommercielt indstillet Client Director med noget på hjerte

OTW søger kommercielt indstillet Client Director med noget på hjerte

Har du bred bureauerfaring og er vant til at have ansvaret for egne kunder? Og kan du stå i spidsen for alt fra kreative kampagner til kundemagasiner og kommunikationsstrategier? Så er du måske vores nye kollega.

I OTW lever vi for den gode fortælling. Og af at hjælpe vores kunder med at bygge de stærkeste af slagsen. Fortællinger, der tiltrækker, begejstrer og engagerer – på tværs af kanaler, formater og målgrupper. Det har gjort os til éet af Nordens førende content bureauer – og nu søger vi en Client Director med erfaringen og ambitionerne til at gøre vores rådgivning og virksomhed endnu stærkere.

Du bliver en del af et fællesskab af kundeansvarlige med vidt forskellige baggrunde og styrker – og rødder i alle grene af kommunikationsbranchen. Du får selvstændigt ansvar for en solid og meget varieret portefølje af spændende kunder, som du skal rådgive og udvikle med udgangspunkt i din og OTW’s kernefaglighed – i tæt samarbejde med de godt 50 rådgivere, projektledere og specialister, der bliver dine nye kolleger.

OTW’s kunder spænder vidt i størrelse, sektor og behov – og din vigtigste mission er, at kunderne føler sig trygge og godt rådgivet, uanset om de er midt i at skabe et nyt digitalt univers, udgiver et kundemagasin, udruller en kampagne på sociale medier, skal skyde en film eller har brug for sparring om den nye kommunikationsstrategi.

Når du beskriver dig selv, kan du med sikkerhed skrive under på følgende:

 • Du har stor, konkret erfaring med at hjælpe kunder med at skabe koncepter, kampagner og formater med effektivt indhold, som modtagerne har lyst til at opsøge og interagere med.
 • Du ved, hvorfor, hvornår og hvordan du inddrager og samarbejder med alle bureauets kreative kolleger, digitale specialister, projektledere, strateger og designere for at nå målene på kundernes vegne.
 • Du har hjertet med på kontoret og mener, at et godt, socialt klima er en vigtig del af dét at gå på arbejde.
 • Herudover kan du sikkert også sætte hak ved en hel del af nedenstående:
 • Du har fem-syv års erfaring fra bureaubranchen (fx reklame-, PR- og/eller digitale bureauer) og haft selvstændigt ansvar for egne kunder på tværs af brancher og sektorer.
 • Du trives med at forfølge ambitiøse, kommercielle mål – både på kundernes, OTW’s og egne vegne – og du har generelt succes med selv at gå i markedet og hente nye spændende kunder og opgaver.
 • Du har konkret erfaring med tværmedielle kampagner og strategier – og har en dyb forståelse for digitale løsninger og platforme.
 • Du har solid, grundlæggende forretningsforståelse og navigerer sikkert, uanset om kunden er en detailkæde, en medlemsorganisation eller en offentlig institution.
 • Du har erfaring med at lede mindre teams – og med at samle de store, når opgaven kræver det.
 • Hos OTW kan vi love dig:

 • At du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med dygtige kolleger og en bred vifte af spændende kunder.
 • Masser af selvstændigt ansvar og kommercielle muligheder med rod i et stærkt, fagligt fællesskab.
 • Egen indflydelse på din faglige udvikling og en fleksibel hverdag.
 • En plads på 4. sal i Aller Huset i København.
 • Om OTW

  Som Nordens førende contentbureau har vi gennem tre årtier arbejdet med strategi, indhold og distribution.

  OTW er sammen med søsterbureauet OREON og 11 øvrige, nordiske bureauer en del af det Aller-ejede nordiske bureaunetværk Ahead Group. Tilsammen tilbyder vi markedets bredeste og mest komplette portefølje af kommunikationsydelser.

  Ansøgning

  Vi gennemfører samtaler løbende – og indtil vi finder den rette. Så send din ansøgning samt og cv hurtigst muligt via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Opslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet.

  Har du spørgsmål, skal du endelig kontakte Annette Bach, CEO, på mobilnr. 51 44 06 51 eller annette.bach@otw.dk.

  Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

  Søg denne stilling


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.