OUH søger to dygtige og ambitiøse kontorelever med speciale i offentlig administration

Har du lyst til at være kontorelev i en stor politisk styret organisation, der er i konstant udvikling?

Vil du vide, hvordan Danmarks største hospital drives?

OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus søger to kontorelever med tiltrædelse den  26. august 2021. Praktikken afvikles i administrationen i Odense.

Adgangskrav:

For at blive ansat som kontorelev skal du inden den 26. august 2021 have én af følgende uddannelser med adgangsgivende niveauer til offentlig administration:

 • EUX, retning kontor
 • HHX
 • STX, HF, HTX + 5 ugers uddannelsesspecifikke fag, retning kontor
 • HGS
 • HGV, HG2 med følgende niveauer bestået med minimum karakter 02: Dansk og IT C, Fremmedsprog: et fag på D niveau, og et på E, Erhvervsøkonomi E, Salg og service, samt samfundsfag D.

Læs mere om adgangskrav her.

Er du fyldt 25 år og har relevant erhvervserfaring/uddannelse eller har færdiggjort en anden merkantil uddannelse, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Hvis du allerede har fået lavet en RKV, skal den vedlægges. 

Du skal vedlægge kopi af eksamensbeviser og meget gerne udtalelser. Hvis du endnu ikke har afsluttet din adgangsgivende eksamen, skal du om muligt vedlægge standpunktskarakterer. Oplys, hvornår du forventer at afslutte din eksamen.

Din ansøgning bliver ikke vurderet uden dokumentation.

Dine personlige kompetencer:

Det er vigtigt for os, at du trives i din uddannelse og med de opgaver, der forekommer undervejs. Du skal derfor være:

 • Uddannelsesparat
 • Systematisk arbejdende og have god ordenssans
 • Energisk og ambitiøs
 • Positivt indstillet, modtagelig for vejledning og god til at samarbejde
 • Ansvarsbevidst i din uddannelse og opgaveløsning
 • God til at yde service og have situationsfornemmelse
 • God til at formulere dig på skrift og i tale
 • Interesseret i at arbejde med økonomi

Vi tilbyder dig en uddannelse der:

 • Giver dig personlige og faglige udfordringer
 • Sikrer fokus på din læring og trivsel
 • Har et tæt samarbejde mellem vejledere, afdelingsledere og uddannelseskoordinatoren, hvor der løbende er samtaler og evalueringer mellem elev, vejleder og uddannelseskoordinator.
 • Giver dig muligheden for at være en del af elevfællesskabet, hvor man bl.a. mødes til elevfrokost og elevmøder med erfaringsudveksling.

Som kontorelev på OUH vil du få en afvekslende og udfordrende hverdag med oplæring samt ansvar for og planlægning af egne opgaver.

 Om uddannelsen:

Uddannelsen er en veksling mellem praktik og skoleophold. Skoleophold foregår på Tietgen i Odense med fire skoleophold, hvor det sidste skoleophold afsluttes med en fagprøve. Praktikken er opdelt i to afdelinger med et år hvert sted.

Du vil i praktikken blive introduceret til organisationen, de to afdelingers funktioner og arbejde indenfor områderne personaleadministration, personalejura, arbejdsmiljø, økonomi og budget, kommunikation og sagsbehandling.

Du vil få ansvar for egne opgaver, der typisk kan være indenfor journalisering, sagsbehandling, intern og ekstern korrespondancer, lønkørsler, uddannelsesadministration, mødekoordinering og booking, bestilling af varer, behandling og bogføring af fakturaer, samt ad hoc opgaver.

Du får elevløn under uddannelsen i henhold til overenskomsten mellem HK og Danske Regioner.

Ansøgningsfrist: 12. marts 2021. Ansøgninger modtages kun elektronisk.

Ansøgningsproces: Der udsendes invitationer til ansættelsessamtaler i uge 14. Samtalerne forventes afholdt den 26. april 2021. Alle ansøgere modtager svar senest i uge 18.

Vil du vide mere?

Du har mulighed for at deltage i et virtuel informationsmøde den 3. marts 2021, kl. 13.00- 14.30 for mere information om kontoruddannelsen på OUH og stille spørgsmål til eleverne vedr. deres uddannesesforløb. Tilmeld dig via dette link:

https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=79322 og du vil modtage et videolink et par dage før informationsmødet.

For andre informationer kontakt uddannelseskoordinator Lise Lotte Hjorth Sørensen på 2144 9985 eller lise.lotte.soerensen@rsyd.dk

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.