Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OutboundPeople en differentieret telemarketing oplevelse

Telemarketingbureau med god løn og ordnede forhold – vi er ikke som andre, og det tør vi stå ved.

Har du talent for salg, et godt overblik og ønsker, at repræsentere nogle af Danmarks bedste brands – så er det netop dig OutboundPeople står og mangler. OutboundPeople oplever fortsat stor tilgang af spændende nye kunder og derfor har vi brug for at øge vores medarbejderstab yderligere. Til vores mødebooking og salgsopgaver søger vi netop nu nye medarbejdere med en moden og positiv arbejdsmoral.

Hvorfor søge hos OutboundPeople? OutboundPeople er ikke som andre - Vi forsøger at skabe en hverdag med fokus på udvikling, jobtrivsel og medansvar.  Du vil komme til at arbejde i et positivt arbejdsmiljø omgivet af dedikerede kollegaer, hvor du vil indgå i et dynamisk og velfungerende team.

Outboundpeople gør op med mange af de klassiske fordomme omkring telemarketing - vi har skabt et anderledes og appellerende miljø med plads til og fokus på den enkelte medarbejder. Vi gør meget for at skille os ud fra mængden af telemarketing-virksomheder og du endvidere vil opleve et resultatorienteret og professionelt arbejdsmiljø.

Vores kunder er vores levebrød og som ansat hos Outboundpeople vil du få et stort medansvar for at sikre en fortsat professionel og kvalitetsrig oplevelse for vores kunder.

Jobbet ved OutboundPeople

Arbejdsopgaverne hos OutboundPeople består af en kombination af mødebooking og salgsopgaver. Her vil det primære arbejde være relations skabende kommunikation gennem mail og telefonen.    Vi tilbyder fast løn supplerende med attraktiv provision og bonus ordning. Du vil omgås modne kollegaer i alle aldersgrupper og indgå i et godt social fællesskab. Arbejdspladsen befinder sig i hjertet af Aarhus med fantastiske rammer midt på Åboulevarden.

Vi søger:

  • Fuldtid – 37,5 timer ugentligt – 08:00-16:00

Fast løn + attraktiv provision.

 Vi tilbyder:

  • Super flotte og moderne lokaler centralt på Åboulevarden i Århus
  • Seriøst, hyggeligt og afslappet arbejdsmiljø
  • Centralt beliggenhed med gode transportmuligheder
  • Fast løn med en fordelagtig provision og bonusordning.  
  • Attraktiv lokation lige ved strøget/åen
  • Moderne IT og nyt kontormøblement
  • Faste arbejdstider med fleksible muligheder
  • Ordnede forhold og et godt arbejdsmiljø

 

Tjek vores karrieresite: https://outboundpeople.brandero.com/

 

Send din ansøgning til: info@outboundpeople.dk.

Læs mere om OutboundPeople på: http://www.outboundpeople.dk eller http://www.facebook.dk/outboundpeople.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, til hvad jobbet indebærer, så ring gerne til Mikkel Schandorff på: 61 78 06 41 eller skriv til: msc@outboundpeople.dk.

OutboundPeople Åboulevarden 49, 2 sal 8000 Århus C Telefon: 8837 9696 Web: http://www.outboundpeople.dk http://www.facebook.dk/outboundpeople


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her