Outboundpeople og NGF Nature Energy søger ambitiøse og struktureret energi sælgere

Vi søger dig, som ønsker et spændende og ansvarsfuldt job med fokus på at skabe vækst via telefonen og personlig udvikling. 

Er du ambitiøs, struktureret og trives med daglig kundekontakt? Har du flair for salgsarbejde og kan du føre en seriøs og ærlig dialog?

Du vil som salgskonsulent hos OutboundPeople komme til, at være en del af et erfarent team med mange bolde i luften. En dagligdag med fokus på udvikling, læring og ikke mindst lysten til, at skabe resultater.
Der vil blive lagt vægt på dine personlig kvaliteter samt evnen til teamarbejde i en virksomhed med højt til loftet, hvor kun du sætter grænsen for din succes. 

Dit arbejde:

Din opgave vil bestå af opsøgende salgsarbejde, hvor du vil repræsentere en af vore ældste kunder - NGF Nature Energy. Der stilles krav til varetagelse og opfølgning af en portefølje af mindre og mellemstore virksomheder.

Nature Energy er en af Danmarks ældste gasleverandører, som har et stort fokus på den grønne omstilling. Her vil du skulle hjælpe kunder med, at vælge energiløsning, der er fremtidssikret og skaber værdi for både dem selv og vores samfund.

Hvorfor søge hos OutboundPeople?

Outboundpeople gør op med mange af de klassiske fordomme omkring telemarketing med et anderledes og appellerende miljø med fokus på den enkelte medarbejder.

Vi tilbyder vores medarbejdere spændende og seriøse opgaver, hvor der er dybde og substans i dialogen.

Alle vores medarbejdere bliver koblet på vores uddannelsesforløb. Det betyder, at du igennem de første 12 måneders ansættelse, kommer igennem uddannelsesprogrammer med salgs- og kommunikationsteknikker.

Vores kunder er vores levebrød og som ansat hos Outboundpeople vil du få et stort medansvar for at sikre en fortsat professionel og kvalitetsrig oplevelse for vores kunder.

Vi gør meget for at skille os ud fra mængden af telemarketingvirksomheder og du vil opleve et resultatorienteret og professionelt arbejdsmiljø hvor trivsel og medarbejderudvikling vægter højt.

Vi tilbyder:

-          Fast løn

-          God provision samt bonus

-          37 timers fuldtidsstilling fra 08:00-16:00. 

-          Uddannelse og coaching

-          Et ambitiøst og passioneret arbejdsmiljø

  

Send din ansøgning  til mig på info@outboundpeople.dk           

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte mig på: 60 13 55 17

Venlig hilsen

 Jon Brix

Salgschef


 

Se mere på vores ansøgersite: https://outboundpeople.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pakke og lager medarbejdere søges til stort pakkeprojekt med planter

HARTMANNS A/S

Vi søger for vores gode kunde i Randers 20 super motiverede medarbejdere til lager og pakke opgaver af planter Opgaverne er mangeartede og kan variere i varighed og timeantal. Vi har opgaver indenfor varemodtagelse, i fordelingen og i pakkeriet. Fæl...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Odder Kommune søger lønkonsulent

Løn & Økonomi

Vil du være en del af et effektivt og kvalitetsfokuseret lønteam i Odder Kommune ? Løn & Økonomi i Odder Kommune søger en kompetent, udadvendt, erfaren, engageret og initiativrig person, som brænder for lønområdet. Du skal primært forestå opgaver i ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Medarbejdere til let montage søges

HR-INDUSTRIES A/S

HR-Industries søger for virksomhed i Randers dygtige medarbejdere til lettere montageopgaver på fabrik. Der vil være tale om et længerevarende projekt, som forløber sig til mindst året ud. Vi søger: Medarbejdere, som har erfaring med produktionsarbe...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:7. juni 2018

Praksiskonsulent indenfor fodterapiområdet til Praksisafdelingen i Region Syddanmark

Praksis

Praksisafdelingen i Region Syddanmark søger en praksiskonsulent indenfor fodterapiområdet (7,4 timer pr. uge). Formålet med praksiskonsulentordningen indenfor fodterapiområdet er at arbejde med kvalitetsudvikling indenfor området og at medvirke til ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

HJ - Fugeentreprise søger en Fugemand

HJ FUGEENTREPRISE ApS

ARBEJDSOPGAVER Alt inden for fugearbejde - både renovering og nybyg. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have erfaring fra branchen ellers er al henvendelse unødvendig. VI FORVENTER, AT DU Du kan tale og forstå dansk på rimeligt niveau Har erfarin...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018