Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Outreachkoordinator i tilknytning til uddannelserne i Idræt og sundhed samt Folkesundhedsvidenskab

Ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet opslås en et-årig stilling som outreachkoordinator i tilknytning til uddannelserne i Idræt og Sundhed samt Folkesundhedsvidenskab. Stillingen oprettes ved Institut for Idræt og Biomekanik i Odense med en forventning om, at du kan arbejde på tværs af de implicerede institutter og fakultetet. Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

  • Øge og styrke kendskabet til vores uddannelser og deres særlige styrker og dermed øge antallet af kvalificerede ansøgere.
  • Styrke uddannelsernes faglige tutorer i deres arbejde og indløbet i uddannelserne generelt med henblik på at mindske frafaldet og forsinkelserne på både bachelor- og kandidatuddannelserne.
  • Bidrage til at forbedre beskæftigelsesmulighederne for uddannelsernes studerende, bl.a. ved at arrangere karrierearrangementer.
  • Udvikle og varetage forløb med fokus på career-management-skills i uddannelserne, så de studerende bliver bedre klædt på til at finde relevante jobs under og efter studiet

 

Medarbejderprofil
Vi forestiller os, at du har en relevant, afsluttet kandidatuddannelse og et indgående kendskab til mindst en af de implicerede uddannelser. At du er en stærk skriftlig og mundtlig formidler, der arbejder systematisk og målrettet. Du er åben, robust og kan agere professionelt og serviceminded i en travl hverdag, der bærer præg af mange deadlines. 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til institutleder Jørgen Povlsen, e-mail jpovlsen@health.sdu.dk, tlf. 6550 3451 eller studieleder Annemari Munk Svendsen, e-mail: amsvendsen@health.sdu.dk, tlf. 6550 4830.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
 
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
 
Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Ansøgningsfrist 5. juli 2020.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.