Overassistent til administrationsafdelingen ved Trænregimentet

Er du selvstændig, serviceminded og frisk på at varetage administrationen af kollegaer, der er udsendt som enkeltmand i internationale opgaver?

Så kan det være dig, vi søger til administrationsafdelingen ved Trænregimentet.


Om os

Administrationsafdelingen i staben ved Trænregimentet varetager, udover den daglige administration af staben, også administrationen af enkletmandsudsendt personel fra Hæren og Søværnet, mens de er udsendt i internationale operationer, såvel i NATO- og FN-tjeneste.

Om stillingen

Du vil få ansvaret for, at varetage administrationen (ansvar 4-5), samt bidrage til administration og sagsbehandling vedr. Forsvarets personel, der er afgivet til løsning af politiets opgaver i f.m. beskyttelse af Euro-pas ydre grænser (FRONTEX) i Sydeuropa.

Dine primære arbejdsområder vil være:
- Planlægge og bestille ud- og hjemrejser, samt leaverejser for personellet
- Registrering og afregning af rejser
- Varetage dialogen med medarbejderne under klargøring forud for udsendelse
- Vejledning af medarbejderen vedrørende administrative forhold før og under rejsen
- Taste arbejdstid i DeMars, herunder ved behov iværksætte evt. udbetalinger
- Iværksætte indtastning og kontrol af personeldata i DeMars
- Bestilling af diplomatpas, visum og tjenestepas (afhængig af mission)
- Modtage, behandle og taste arbejdsskader i FSV Arbejdsmiljødatabase
- Iværksætte registrering og afregning af andre udgifter i workflow
- Bidrage ved administrativ orientering før og efter udsendelse

Om dig

Du er kontoruddannet.
Vi forventer, at du er en positiv og serviceminded person, der kan lide en struktureret arbejdsgang.

Du har fokus på samarbejde og vi støtter ved behov hinanden på tværs af arbejdsopgaverne i enheden, med løsning af enhedens samlede opgaver for øje.

Du er uddannet som bruger i DeMars, og skal have arbejdet med rejsestyring, arrangementsstyring og arbejdstid, samt kunne anvende Office-pakken.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer. Du bliver ansat og aflønnet efter gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).
Basislønnen udgør kr. 23.849,97 pr. måned, og alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.
Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til "fortroligt", og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG SØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte seniorsergent Bo Bøgh Lassen på telefon 72 83 60 36.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Pia Voigt Andersen ved Forsvarsminiseriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 59.

Ansøgningsfristen er 25. februar 2018. Samtaler forventes afholdt kort efter ansøgningsfristens udløb.
Stillingen ønskes besat 01. april 2018 eller snarest muligt herefter.

Om Trænregimentet, Hærens Logistikcenter og Forsvarets Militærpoliticenter.
Trænregimentet er beliggende i Aalborg, som er landets største garnisonsby og lokaliseret på Aalborg kaserne, hvor en af de vigtigste opgaver er at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Dette sker ved Trænregimentets fem bataljoner; 1. Logistikbataljon, 2. Logistikbataljon, 3. Vedligeholdelsesbataljon, 4. Nationale Støttebataljon (Vordingborg) samt Militærpoliti.
Ved Trænregimentet er der i alt op mod 2.000 medarbejdere, når regimentet er flest inkl. værnepligtigt personel, hvilket gør Aalborg kaserner til en af byens absolut største arbejdspladser.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Communication Software Engineer

GOMSPACE A/S

Ambitious Space Company is looking for Communication Software Engineers For our international development team, we are looking for a Software Engineers with experience in the design of advanced satellite modems. You will have the opportunity to beco...
Indrykket:28. januar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

Lønkonsulent til barselsvikariat - deltid

Royal Greenland AS

Royal Greenland A S søger en dygtig og erfaren lønkonsulent til barselsvikariat 30 timer pr. uge til selskabets kontor i Svenstrup ved Aalborg. Du bliver Royal Greenlands nøgleperson omkring arbejdet med løn til ansatte i Danmark - drift lønkørsler ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Kommende specialist til Erhvervsregistrering i den kommende Skattestyrelse, Aalborg

SKAT

Aalborg
Har du lyst til at arbejde med registrering af danske virksomheder og kan du sørge for at beskatningen af dem samt afregningen af deres moms og afgifter er udført korrekt? Så ser vi frem til at høre fra dig! Kontrol, kvalitetssikring og sagsbehandli...