Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overassistent ved Det Bornholmske Hjemmeværn og InterForce Region Bornholm

Kan du arbejde selvstændigt, og er du hjemmevant i DeMars/SAP R3, administration af personale, og Forsvarsministeriets generelle procedurer for sagsbehandling?
Har du lyst til, at være en del af samarbejdet mellem Forsvaret, den private og offentlige sektor og dermed styrke reservestyrkens vilkår i Danmark?
Hvis ja, så er jobbet ved Det Bornholmske Hjemmeværn og InterForce, Region Bornholm, helt sikkert noget for dig.

Om os

Det Bornholmske Hjemmeværn er det eneste værnsfælles distrikt i landet, og vores opgave er, at understøtte samfundet og Forsvaret igennem opstilling, uddannelse og indsættelse af vores underafdelinger, som udelukkende består af frivillige hjemmeværnssoldater.

InterForce, Region Bornholm, er en del af den landsdækkende InterForce-organisation, som hører under Værnsfælles Forsvarskommando. InterForce har siden 1999 arbejdet for at optimere forholdene for medarbejdere i den private og offentlige sektor, som ved siden af deres civile job, har en tilknytning til Forsvaret eller Hjemmeværnet.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtids overassistentstilling, som er delt op i administrationen ved Det Bornholmske Hjemmeværn og i Interforce, Region Bornholm.
Som overassistent ved Det Bornholmske Hjemmeværn vil du referere til Det Bornholmske Hjemmeværns sekretariatsleder, og ved InterForce, Region Bornholm, vil du referere direkte til chefen for InterForce-sekretariatet i København.
Til dagligt refereres til den militære koordinator ved InterForce, Region Bornholm, distriktschef, oberstløjtnant Holger Fuglsang-Damgaard.

Du vil være ansvarlig for løsningen af følgende overordnede opgaver:

Det Bornholmske Hjemmeværn:
• Forvaltning af frivilligt personel i DeMars/PERSYS
• Administration af organisationsstrukturen i DeMars
• Distribution af data til uddannelses- og strukturdatabasen
• Kontakt til underafdelingerne samt rådgivning af underafdelingschefen
• Forvaltning af militære ID-kort
• Udfærdigelse og vedligeholdelse af distriktets telefon- og mailadresser

Interforce Region Bornholm:
Administrativ tjeneste for InterForce Region Bornholm, herunder:
• Telefonbetjening
• Administration af budgettet
• Opdatere og udarbejde stof til lokal InterForce-hjemmeside
• Være generelt administrativt kontaktpunkt for støttevirksomheder
• Vedligeholdelse af database
• Støtte med administrative opgaver
• Selv stå for planlægning og gennemførelse af InterForce-arrangementer med støtte

Om dig

Du er kontoruddannet.
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er målrettet og fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver.

Du skal besidde evnen til at tænke analytisk, og har erfaring med anvendelse af grundlæggende IT-systemer. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til DeMars/SAP R3.
Det er også en fordel, hvis du har et indgående kendskab til både Forsvaret og Hjemmeværnet.

Vi sætter pris på en god omgangstone, høflighed og at være serviceminded.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer. Du bliver ansat og aflønnet efter gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).
Basislønnen udgør kr. 23.849,97 pr. måned, og alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.
Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG SØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Jeanett Lund på telefon 72 82 09 21.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Pia Voigt Andersen på telefon 72 81 91 59.

Ansøgningsfristen er den 14. februar 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 8. Stillingen er til besættelse pr. 15. marts 2018 eller snarest herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her