Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overinspektør til kunstfaglig afdeling

Skagens Kunstmuseer søger en chef/overinspektør til den kunstfaglige afdeling

OM STILLINGEN
Som chef i afdelingen har du ansvaret for museets kunstfaglige afdeling, herunder museets primære opgaver: indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling. Afdelingen består af en flok dygtige og engagerede fagpersoner, heriblandt to museumsinspektører, en registrator, en konservator, en formidler og en gruppe omvisere.
Den kunstfaglige afdeling samarbejder med de øvrige afdelinger om at tage vare på vores store samling af skagensmalernes værker og de tre besøgsmatrikler, der tilsammen udgør Skagens Kunstmuseer. En stor del af arbejdet er projektorienteret, både i forbindelse med udstillinger, andre arrangementer og i forbindelse med samarbejder med museer samt andre institutioner i ind- og udland.

NØDVENDIGE KVALIFIKATIONER
Du har en baggrund som kunsthistoriker eller lignende. Vi lægger vægt på, at du er god til at lede og motivere medarbejderne, at du kan styre komplekse projekter som f. eks. særudstillinger, at du ved hvordan man effektivt søger om midler fra fonde og sponsorer og at du har flair for at samarbejde med mange forskellige aktører både i og udenfor museumsverdenen.
Det er vigtigt at du interesserer dig for perioden med skagensmalerne, men du er ikke nødvendigvis specialist på området. Du er helt sikkert dygtig til at kommunikere både med fagfæller, med andre faggrupper og med offentligheden.

De vigtigste kriterier ved ansættelsen er, at du
har erfaringer indenfor ledelse, projektstyring og fundraising. Nogle års erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel, men er ikke et krav.
er i stand til at organisere, samle, udfordre og motivere medarbejderne i afdelingen.
kan uddelegere opgaver og dermed skabe jobkvalitet for medarbejderne
har skarpe kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt, på dansk og engelsk
kan lide at arbejde med projekter, kortsigtede såvel som langsigtede
arbejder effektivt, struktureret og værdsætter samarbejde med mange forskellige fagligheder
har økonomisk forståelse og erfaring med budgetlægning
er resultatorienteret, kreativ og inspirerende

LØN- og ANSÆTTELSESVILKÅR
Der er tale om en fastansættelse. Løn i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst.
Arbejdssted er Skagens Museum, Brøndumsvej 4 i Skagen. Tiltrædelse 1. april 2018 eller snarest muligt derefter.
Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte direktør Lisette Vind Ebbesen, lve@skagenskunstmuseer.dk eller tlf. 9844 6444

ANSØGNING
Velbegrundet ansøgning inkl. fuldt opdateret CV sendes til info@skagenskunstmuseer.dk
Ansøgningsfrist: Torsdag den 15. februar kl. 12.00
Samtaler forventes afholdt inden udgangen af februar 2018 (i uge 8 og 9)

SKAGENS KUNSTMUSEER
Skagens Kunstmuseer er et statsanerkendt kunstmuseum i vækst og med fokus på nytænkning, høj oplevelsesværdi og et stærkt fagligt fundament. Museet beskæftiger sig med verdens største samling af skagensmalernes værker og historien om kunstnerkolonien i Skagen. Museet har ca. 50 ansatte og tre besøgsadresser: Anchers Hus, Drachmanns Hus og Skagens Museum.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her