Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge-/afdelingslæge i mammaradiologi til Herlev/Gentofte hospitals Afdeling for Brystundersøgelser med arbejdsplads indtil videre på Rigshospitalet søges

En overlæge-/afdelingslægestilling i Mammaradiologi ved Afdeling for Brystundersøgelser ønskes besat snarest muligt.

Afdelingen for brystundersøgelser er ind til årsskiftet 2021/2022 beliggende på to matrikler, Herlev og Rigshospitalet. Ved årsskiftet flytter afdelingen sammen på Gentofte hospital i nyrenoverede lokaler med nyt udstyr.

Funktion
Speciallægens hovedfunktion vil være at udføre diagnostiske procedurer inden for det mammabilleddiagnostiske om-råde. Speciallægen skal sammen med Afdeling for Brystundersøgelsers øvrige speciallæger varetage den generelle mammabilleddiagnostik, herunder MR-mammografi, interventioner og mammografiscreening.
Afdelingslægen forventes sammen med klinikkens øvrige læger at deltage i undervisning, forskning og udvikling.

Mammografiscreeningen i Region Hovedstaden fungerer som et screeningsprogram med tæt samarbejde mellem screeningsenhederne i regionen med en fælles styregruppe, fælles leder og fælles bookingfunktion.
Din arbejdsplads vil være tilknyttet enheden på Rigshospitalet, hvor de kliniske mammografier og granskning af mammografiscreeningsbillederne foretages, og hvor også det integrerede diagnostiske team med radiolog, patolog og mammakirurg findes.

Region Hovedstaden tilbyder mammografiscreening til alle kvinder i alderen 50-69 år. Vi har brug for veluddannede radiologer til, sammen med de øvrige læger og radiografer i mammateamet, at varetage såvel denne opgave som den kliniske mammabilleddiagnostik.

Dit arbejde vil veksle mellem mammografiscreening og klinisk mammabilleddiagnostik.

Kompetencer
Ansøger til overlægestillingen skal have dokumenteret erfaring med mammaradiologi. Der vil være mulighed for yder-ligere oplæring, afhængig af kvalifikationer.
Ansøger til afdelingslægestillingen skal være speciallæge og have interesse i oplæring i alle aspekter af mammaradio-logien, herunder interventioner.

Reference
Stillingen refererer til den ledende overlæge og screeningschef.

Vagt
Stillingen er vagtfri.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten indgået mellem FAS/FAYL og Danske Regioner.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen eller besøg i klinikken kan du kontakte ledende overlæge og scree-ningschef Ilse Vejborg på telefon 35 45 16 62 /e-mail: ilse.vejborg@regionh.dk.
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres hos sekretær for ledende overlæge Zasja Ahmad på tlf.nr.: 35 45 89 11.

Ansøgningsfrist
Den 12.april 2021 kl. 12:00.

Ansøgningen
Ansøgningen skal vedlægges speciallægeautorisation og CV.
Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgers egne oplysninger indenfor hvert af de syv kompetenceområder ”Medicinsk ekspert, Samarbejder, Kommunikator, Leder og administrator, Akademiker, Sundhedsfremmer og Professionel”, jf. vejledningen for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestilling i Region Hovedstaden for 2007, der kan ses på www.regionh.dk. Disse kvalifikationer skal tydeligt fremgå af ansøgningen.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.