Overlæge eller afdelingslæge til Ambulatorium for Affektive Lidelser på Psykiatrisk Center Køben-havn, afdeling Rigshospitalet

Vi tilbyder

  • Faglige udviklingsmuligheder. En dynamisk, udfordrende arbejdsplads med gode faglige udviklingsmuligheder på et højt kvalificeret niveau. Som universitetsklinik varetages studenterundervisning.
  • Indflydelse. Der vil være gode muligheder for indflydelse på afdelingens udvikling, der vil være vekslende arbejdsopgaver og et tæt samarbejde med både egne fagfæller og det øvrige, tværfaglige personale.
  • Forskning i højsædet. Både ved klinikken og Psykiatrisk Center København indgår du i et levende forskningsmiljø på internationalt niveau, som ønskes yderligere styrket indenfor affektive lidelser. KAG bipolar (Klinisk akademisk gruppe) arbejder i tæt tilknytning til ambulatoriet med implementering af den nyeste viden i klinikken.
Ambulant klinik med ekspertfunktion
Ambulatoriet for Affektive lidelser er en ambulant klinik og er i henhold til Psykiatriplanen for Region Hovedstaden etableret med det formål at tilbyde behandling, forskning og undervisning i affektive lidelser.

Ambulatoriet for Affektive Lidelser har ekspertfunktion i Region Hovedstaden i forhold til:

  • tidlig diagnostik og behandling af patienter med bipolar lidelse
  • patienter med komplicerede eller behandlingsrefraktære unipolare eller bipolare tilstande
  • patienter med bipolar lidelse eller sværere fra af periodisk depression, som er gravide eller ønsker graviditet.
Klinikken arbejder ud fra en integreret medicinsk og psykologisk behandlingsmodel, herunder med psykoedukationgrupper. Klinikken består af 7 speciallæger i psykiatri, 4 psykologer, 6 sygeplejersker, en socialrådgiver og en fysioterapeut i et tværfagligt behandlingsteam, som indgår i et tæt samarbejde med Psykiatrisk Center København i øvrigt omkring behandling, forskning og undervisning og i øvrigt samarbejder med alle psykiatriske centre i Regionen.

Ambulatoriet flytter på vores Frederiksberg matrikel på Nordre Fasanvej i midt 2022 sammen med forskning og de åbne sengeafsnit fra Rigshospitalet.

Din rolle
Alle patienter henvises via den Centrale Visitation, og som overlæge/afdelingslæge i ambulatoriet vil du varetage den indledende vurdering og diagnostik. Du vil være tovholder gennem hele behandlingsforløbet og sikre den optimale medicinske behandling.

Gruppe-psykoedukation er en vigtig del af behandlingen, og du vil sammen med en psykolog eller sygeplejerske være terapeut i et gruppeforløb én gang om året. Der er et tæt samarbejde med forskningsenheden, og herunder er Ambulatorium for Affektive Lidelser et væsentlig led i patient-rekrutteringen. Ambulatorium for Affektive Lidelser indgår som en væsentlig partner i KAG Bipolar og du vil afhængig af interesser kunne indgå i undervisning og supervision af personalet i KAG Bipolar.


Vores forventninger til dig
Vi søger en speciallæge i psykiatri, gerne med klinisk erfaring i behandling af affektiv lidelse og evt. forskningserfaring.

Overlæger på PCK har forskudt dagtjeneste som Speciallæge-I-Front (SIF) i Psykiatrisk Akutmodtagelse ca. 12 x årligt. Afdelingslæger har bagvagter på vores sengeafsnit på Rigshospitalet. Der er mulighed for ekstraindtjening ved en frivillig vagtordning tilknyttet vores enhed på Gentofte Hospital med tilstedeværelsesvagt og status af bibeskæftigelse.


Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Ellen Margrethe Christensen på 38 64 70 32, professor Lars Vedel Kessing på 38 64 70 81 eller klinikchef Birte Smidt på 38 64 73 00 / 26 64 88 22.


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse den 1. april 2021 eller snarest derefter.

Ved ansøgning om ansættelse vil bedømmelse af din ansøgning ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetenceområder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden. Du bedes udarbejde ansøgningen i henhold til disse.

Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Søg stillingen via linket på siden senest fredag den 5. marts 2021
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt umiddelbart efter fristens udløb.


Fakta om Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København er Danmarks største psykiatriske center med en lang række almene og specialiserede tilbud. Centret er kendt for at være i front med nye behandlingstilbud, som udspringer af den anerkendte forskning, der udføres i centret.

Centret har mere end 1300 ansatte og et optageområde på cirka 430.000 borgere, der dækker københavnerområderne Østerbro, Indre By, Nordvest, Nørrebro, Frederiksberg og Vanløse. Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret på Rigshospitalsmatriklen, Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospitaler, samt i en række ambulante enheder i optageområdet.

Vi behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Centeret har en række specialområder så som: Psykoterapi, angst, OCD, affektive lidelser, sexologi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, liaison, ældrepsykiatri og militærpsykiatri. Centret rummer Ambulatorium for Affektive lidelser og Ambulatorium for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager.

Vi har et rigt undervisningsprogram med morgenundervisning med faglige eksperter, litteraturgennemgang af artikler eller bogkapitler samt samrating (Hamilton, PANSS, Youngs maniskala etc). Vi har professorstuegange, som kan ”bestilles” når man fx gerne vil have assistance diagnostisk, psykofarmakologisk mm.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center København på www.psykiatri-regionh.dk

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.


Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Overlæge med ansvar for det tværgående akutte område på Anæstesiologisk afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler.

Bispebjerg Hospital

København NV
Vi søger en fagligt dygtig, engagereret og dynamisk læge til vores velfungerende team af overlæger. Du vil få ansvaret for det akutte område, derfor forventer vi, at du har kompetencerne, lysten og erfaringen til at løfte et komplekst og tværgående ...
Indrykket:17. februar 2021

Ledende overlæge til Afdeling for Intensiv Behandling, Center for Kræft og Organsygdomme, Rigshospitalet

Rigshospitalet

København Ø
Stillingen som ledende overlæge ved Afdeling for Intensiv Behandling Rigshospitalet opslås hermed til besættelse pr. 1. juni 2021 eller efter aftale. Om Afdeling for Intensiv Behandling Afdeling for Intensiv Behandling, Rigshospitalet er én af de st...
Indrykket:24. februar 2021

Overlæge til Hæmatologisk Team for Myeloide og Benigne Blodsygdomme, Rigshospitalet

Rigshospitalet

København Ø
En stilling som overlæge ved Region Hovedstaden med tjeneste ved Rigshospitalet, CKO, Afdeling for Blodsygdomme, er ledig til besættelse pr 1.5.2021. Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver Afdeling for Blodsygdomme på Rigshospitalet varetager den høj...
Indrykket:25. februar 2021

Introduktionsstilling i Akutmedicin på Akutklinikken, Amager Hospital. Ansættelse per 1.4.2021 eller efter aftale.

Amager Hospital

København S
Drømmer du om at stå i første række i forhold til modtagelse, undersøgelse, diagnostik og behandling af den akutte patient? Så er det ny speciale i Akutmedicin noget for dig. Vi tilbyder introduktion til specialet med mulighed for blandt andet perso...
Indrykket:2. marts 2021

Overlæge til Akutmodtagelsen

Bispebjerg Hospital

København NV
Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter og vil du være med til at videreudvikle det akutte medicinske speciale på en stor akutafdeling midt i København? ? Akutmodtagelsen (AKM) på Bispebjerg F...
Indrykket:2. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Overlæge med ansvar for det tværgående akutte område på Anæstesiologisk afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler.

Bispebjerg Hospital

København NV
Vi søger en fagligt dygtig, engagereret og dynamisk læge til vores velfungerende team af overlæger. Du vil få ansvaret for det akutte område, derfor forventer vi, at du har kompetencerne, lysten og erfaringen til at løfte et komplekst og tværgående ...
Indrykket:17. februar 2021

Ledende overlæge til Afdeling for Intensiv Behandling, Center for Kræft og Organsygdomme, Rigshospitalet

Rigshospitalet

København Ø
Stillingen som ledende overlæge ved Afdeling for Intensiv Behandling Rigshospitalet opslås hermed til besættelse pr. 1. juni 2021 eller efter aftale. Om Afdeling for Intensiv Behandling Afdeling for Intensiv Behandling, Rigshospitalet er én af de st...
Indrykket:24. februar 2021

Overlæge til Hæmatologisk Team for Myeloide og Benigne Blodsygdomme, Rigshospitalet

Rigshospitalet

København Ø
En stilling som overlæge ved Region Hovedstaden med tjeneste ved Rigshospitalet, CKO, Afdeling for Blodsygdomme, er ledig til besættelse pr 1.5.2021. Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver Afdeling for Blodsygdomme på Rigshospitalet varetager den høj...
Indrykket:25. februar 2021

Introduktionsstilling i Akutmedicin på Akutklinikken, Amager Hospital. Ansættelse per 1.4.2021 eller efter aftale.

Amager Hospital

København S
Drømmer du om at stå i første række i forhold til modtagelse, undersøgelse, diagnostik og behandling af den akutte patient? Så er det ny speciale i Akutmedicin noget for dig. Vi tilbyder introduktion til specialet med mulighed for blandt andet perso...
Indrykket:2. marts 2021

Overlæge til Akutmodtagelsen

Bispebjerg Hospital

København NV
Vil du være med til at modtage, behandle og koordinere forløb for alle typer af akutte patienter og vil du være med til at videreudvikle det akutte medicinske speciale på en stor akutafdeling midt i København? ? Akutmodtagelsen (AKM) på Bispebjerg F...
Indrykket:2. marts 2021