Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge i kardiologi til Bornholms Hospital

Er du Bornholms Hospitals nye overlæge i kardiologi?

Medicinsk Afdeling på Bornholms Hospital søger en overenskomstansat overlæge i kardiologi til ansættelse efter aftale.

Om os

Bornholms Hospital hører under Region Hovedstaden og er øens eneste hospital. Hospitalet er udnævnt til at være udviklingshospital, hvor du vil få mulighed for at sætte dit præg på indsatsområderne, der som omdrejningspunkt i højere grad sætter patienten i fokus.

Medicinsk afdeling modtager et bredt og usorteret patientklientel indenfor det interne medicinske og rummer mange specialer – blandt andet kardiologi, lungemedicin, endokrinologi, neurologi, geriatri, palliation, nefrologi med dialysefunktion og onkologi.

Medicinsk afdeling på Bornholms Hospital fungerer som en samlet enhed og er normeret til 58 senge + tre børnepladser. Medicinsk Afdeling har ca. 4.500 indlæggelser og 30.000 ambulante besøg årligt.

Hospitalet har tilknyttet specialkonsulenter indenfor en række specialer og deltager herved også i specialiserede behandlingsforløb.

Ansvar og arbejdsopgaver

Der er stor spændvidde i arbejdsopgaverne og speciallægen skal udover dagarbejde med stuegang og ambulatorium kunne indgå i fælles vagtdækning for alle specialer med vagt udenfor tjenestestedet. Der indgås i et vagtlag med fire-seks speciallæger, hvorfor der vil være weekendarbejde ca. hver 6. weekend.

Vi tilbyder en stilling med en travl og spændende hverdag, hvor det kliniske arbejde går op i en større enhed sammen med gode, stabile, engagerede og kompetente medarbejdere og kolleger. Vi har en uhøjtidelig omgangstone i et åbent miljø med et tæt dagligt samarbejde, og der er gode muligheder for indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse og opgavevaretagelse.

Medicinsk afdeling varetager uddannelse af yngre læger i KBU-, blok- og introduktionsstillinger. Udover dette har vi hvert semester lægestuderende på klinikophold. Du skal derfor være indstillet på at have vejlederfunktion samt løbende at undervise i dagligdagen.

Du kan læse funktionsbeskrivelse her.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Finn Thomsen Nielsen på telefon: 38 67 18 78 eller mail: finnthomsen.nielsen@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til overenskomst for overlæger indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du vurderes som fagligt kompetent til stillingen i henhold til Region Hovedstadens vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestilling.

Det er desuden en forudsætning for ansættelsen, at der kan indhentes en ren børneattest.

Bornholms Hospital kan hjælpe med en bolig i en kortere periode.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og autorisations-ID senest den 29. februar 2020.

Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for de syv lægeroller, faglig medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademiker og professionalisme.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Læs om Bornholms Hospitalwww.bornholmshospital.dk

Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.