Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge i knæalloplastik kirurgi til Ortopædkirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Randers

Overlæge i knæalloplastik kirurgi til Ortopædkirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Randers

En stilling som vagtbærende overlæge med fokus på knæalloplastikkirurgi ved Ortopædkirurgisk Afdeling er ledig til besættelse pr. 1. januar 2021 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge med flere års dokumenteret erfaring med knæalloplastikkirurgi – herunder forventes sikkerhed i selvstændig udførelse af total knæalloplastik og medial unikompartmental knæalloplastik mens der kan tilbydes yderligere oplægin i lateral uniknæ, femoropatellar alloplastik samt revisionsknæalloplastik.
Afdelingen har øget antallet af knæalloplastikker drastisk de seneste år og overlægen vil indgå i et stærkt kirurgisk team.
Ansøger skal have lyst og evne til både at udføre kirurgisk behandling af høj kvalitet og samtidig deltage i den fortsatte udvikling af knækirurgien på afdelingen i tværfagligt samarbejde.

Vi ønsker en kollega med høj faglig ekspertise og lyst til uddannelse af yngre læger, sygeplejersker og andet personale. Du skal have lyst til både at være kirurgisk ekspert og en god kollega - vi sætter pris på en uformel omgangstone og er afhængige af at alle bidrager til fællesskabet, så afdelingen kan være en god arbejdsplads for alle ansatte.

Vi forventer derudover
- at du deltager i forskning og udvikling
- at du deltager i kvalitetssikring og arbejde med patientsikkerhed
- at du deltager i undervisning af lægestuderende
- at du gerne vil supervisere og uddanne yngre læger på daglig basis

Vi tilbyder
- en rigtig god afdeling med en dynamisk lægestab
- en flad ledelsesstruktur med mulighed for at få indflydelse
- gode muligheder for forskning med støtte fra hospitalets Forskningsstøtteenhed
- mulighed for yderligere oplæring indenfor fagområderne

Sygehuset har traumemodtagelse med ortopædkirurgisk bagvagt i døgndækkende tilstedeværelse som traumeleder. Stillingen indgår i 12-skiftet bagvagt. Derudover forekommer enkelte vagter som skadestuesupervisor i tidsrummet 15-18.

Om Ortopædkirurgisk Afdeling
Ortopædkirurgisk Afdeling består af en lægestab på 32 læger, heraf 16 speciallæger. 1 overlæge er uddannelsesansvarlig overlæge og afdelingen har 3 lektorer ved Aarhus Universitet. Vi har KBU-læger, introlæger og HU-læger i uddannelse.
Afdelingen varetager hovedfunktion indenfor fagområderne håndkirurgi, traumatologi, hofte/knæalloplastikkirurgi og idrætstraumatologi samt regionsfunktion indenfor fod/ankelkirurgi og skulder/albuekirurgi.
Afdelingen omfatter ambulatorium, sengeafdeling, korttidsafsnit og sårklinik. Operationer foregår på OP, dagkirurgisk og i ambulatoriet. Afdelingen har det lægefaglige ansvar for Skadestuen.
Afdelingen har fælles afdelingsledelse i overafdelingen Ortopædkirurgi, Operation og Intensiv og har dermed to ledende overlæger for hhv. ortopædkirurgi og anæstesi samt en oversygeplejerske.
Som leder på Regionshospitalet Randers skal du kunne se dig selv i vores ledelsesgrundlag. Det betyder bl.a., at du bliver "leder af en enhed – del af en helhed". Det betyder også, at nogle af dine ledelsesværdier hedder nærvær, mening, prioritering og klar tale, og at du er bevidst om, at relationer og ansvarlighed er afgørende for, at du sammen med dine lederkollegaer kan lykkes med dine opgaver.
Du kan læse mere om hospitalets ledelsesgrundlag på hospitalets hjemmeside (http://www.regionshospitalet-randers.dk/om-os/strategi-ledelse-og-nogletal/).


Se nærmere om Regionshospitalet Randers og afdelingen på www.regionshospitaletranders.dk/afdelinger/ortopaedkirurgi
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse. 
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Regionshospitalet Randers, Ortopædkirurgisk Afdeling.
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Funktionsansvarlig overlæge Claus Fink Jepsen, tlf: 2275 9945 eller claujeps@rm.dk
Ledende overlæge, ekstern lektor, PhD Michael Tjørnild, tlf: 2074 3410 eller mictjo@rm.dk

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om uddannelse, undervisningserfaring og videnskabelig produktion, samt udfyldt skema vedrørende bedømmelse af lægefaglige kompetencer.
Skemaet findes på nettet her: http://www.rm.dk/sundhed/faginfo/uddannelse/sundhedsuddannelser/ans%C3%A6ttelse+af+speciall%C3%

Din ansøgning
Ansøgningen skal være os i hænde elektronisk senest 18.10.2020, med dokumentation for uddannelse, specialuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v. samt udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøger til stilling som overlæge i Region Midtjylland.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 21.10.2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.