Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge, Kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Randers

Overlæge ved Kirurgisk Afdeling, Regionshospitalet Randers Skovlyvej 1 DK-8930 Randers NØ.
 
En stilling som overlæge ved Kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Randers, er ledig til besættelse 1. maj 2018 eller efter aftale.

Stillingen ønskes besat af en speciallæge i kirurgi eller kirurgisk gastroenterologi med interesse inden for benign kirurgisk gastroenterologi samt endoskopi.  

  • Du er speciallæge i kirurgi eller kirurgisk gastroenterologi og erfaren indenfor både åben- og laparoskopisk kirurgi
  • Du er positiv og omgængelig med gode tværfaglige samarbejdsevner
  • Du tager gerne del i undervisning og er interesseret i yngre lægers uddannelse på alle niveauer
  • Du har lyst til at arbejde i en afdeling med et højt fagligt niveau, hvor der er fokus på uddannelse, udvikling, forskning og høj patient tilfredshed
Overlægen vil indgå i den benigne gruppe med delt ansvar for de benigne patienter herunder de dagkirurgiske indgreb samt de akutte patienter. Hvis ikke kompetencer indenfor børneherniekirurgi, vil der være mulighed for oplæring i dette. Endvidere vil der være mulighed for at være med i udviklingen af det endoskopiske afsnit, hvis dette har interesse.
 
Såfremt man har et ønske om at udvikle sig indenfor ledelse, ses der positivt her på.
Kirurgisk afdeling er en del af Kirurgisk fællesafdeling, der også omfatter Ortopædkirurgisk afdeling med tilhørende ØNH- og øjenafdeling.
Kirurgisk afdeling varetager akut samt elektiv kirurgi med primær fokus på galde- og herniekirurgi, endoskopi og mammakirurgi. Endvidere indgår afdelingen i et integreret samarbejde med Mave- og Tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital, hvor vi samlet er et af landets størst kolorektal centre. I dette samarbejde varetages på afdelingen colonkirurgien, hvor der i år forventes at foretages over 300 colon operationer. Derudover har afdelingen et stort endoskopisk afsnit med mere end 10.000 endoskopier årligt her i blandt koloskopier som led i screeningsprogrammet for kolorektalcancer samt ERCP’er.

Stillingen er som udgangspunkt vagtfri fraset mulighed for dagsfunktion i weekenden.
Hvis ønske om vagt kan dette aftales særskilt. BBV funktionen dækkes udelukkende af colorectal læger.

Yderligere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelsen kan rekvireres ved henvendelse til:

Anne-Sofie Kannerup
Ledende overlæge, Ph.D., Klinisk lektor
Fælleskirurgisk Afdeling
Regionshospitalet Randers
Tel: +45 78421201 ? Mobil: +45 60125716
Mail: annkan@rm.dk
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.?Der gøres opmærksom på, at børneattest indhentes i forbindelse med ansættelse.

Ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse, undervisningserfaring og videnskabelig produktion sendes via link: ”Søg job/send ansøgning” 
Ansøgningsfrist: 9. marts 2018.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i løbet af uge 11 eller 12

Læs mere om Regionshospitalet Randers på
http://www.regionshospitalet-randers.dk/forside

Og om Region Midtjylland Ledelses- og Styringsgrundlag

https://www.rm.dk/siteassets/om-os/organisation/koncern-hr/ledelses-og-styringsgrundlag/ledelses--og-styringsgrundlag_opdateret-marts2013.pdf
 
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her