Overlæge - med funktion som uddannelsesansvarlig overlæge

Vi tilbyder en spændende stilling som overlæge, med funktion som uddannelsesansvarlig overlæge, til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.

Fælles Akut Afdeling er den primære indgangsdør for akutte patienter til Aarhus Universitetshospital og afdelingen varetager visitation, modtagelse og behandling af akutte patienter. Vi er 12 læger i afdelingen der sammen arbejder i et dynamisk miljø med patienten i fokus og god mulighed for dialog med alle specialer i huset. Med et kommende nyt akut speciale, vil afdelingen som universitetsafdeling og traumecenter komme til at spille en central rolle i den nye speciallægeuddannelse.
 
Du vil møde engagerede kolleger og en akutmodtagelse, der samarbejder på tværs af alle faggrupper om at modtage den akutte patient. Vi har en veletableret afdeling med en homogen lægegruppe og et rigtig godt tværfagligt samarbejde. Du vil indgå i det lægefaglige kollegium, der på døgnbasis varetager opgaven som afdelingens speciallæge i front. De faglige udfordringer er brede og veksler fra helt akutte livstruende tilstande til mere generelle henvendelser i skadestuen. Der er klare retningslinjer for samarbejdet omkring de akutte patienter og særlige teams, der kan tilkaldes ved behov, hvilket giver mulighed for hurtig og kompetent assistance ved modtagelse af de mest syge og svært tilskadekomne patienter. Derudover vil overlægen fungere som en del af hospitalets akutkoordination og indtage en væsentlig organisatorisk rolle i koordinering og udnyttelse af Aarhus Universitetshospitals  samlede  ressourcer ved modtagelse af akutte patienter.
 
Afdelingen har uddannelsessøgende læger ansat i KBU forløb og hoveduddannelsesstillinger inden for Almen Medicin. Uddannelse og supervision er derfor en central og vigtig del af arbejdet i afdelingen, hvor overlægen er rollemodel og kulturskabende for nyuddannede læger. Med det nye speciale i akutmedicin vil afdelingen tillige få introduktionsstillinger og hoveuddannelsesstillinger i Akut Medicin, en opgave, som vi sammen glæder os til at løfte i vores afdeling.
 
Kvalifikationer for uddannelse og kompetencer
Speciallæge i et akut relevant speciale

 • fagområdeuddannelse i akutmedicin eller tilsvarende, alternativt må ansøgeren være indforstået med at gennemføre akutuddannelsen for læger i Region Midtjylland.
 • erfaring med uddannelse og supervision af uddannelsessøgende læger
 • bred klinisk erfaring indenfor modtagelse og behandling af akutte patienter
 • erfaring som leder af forskellige behandlerteams
 • erfaring med udarbejdelse af instrukser og retningslinjer
 • evne til at samarbejde på tværs af fag og specialer
  Vi forventer
 • at du har lyst til faglig og personlig udfordring og udvikling
 • at du har gode kommunikative og pædagogiske evner
 • at du har lyst til at indgå i forsknings- og kvalitetsmæssige projekter
 • at du er en god kulturskabende rollemodel
 • at du arbejder patientsikkert og sætter patientens behov i centrum
Vi tilbyder
 • en afdeling med et velfungerede tværfagligt samarbejde og en ambition om at blive landets førende akutafdeling
 • et udfordrende og spændende job, hvor du vil være en del af udviklingen indenfor akutmedicin
 • et godt og inspirerende arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig uddannelse og udvikling med fokus på akutmedicinske kompetencer
Aarhus Universitetshospital er regionens største akuthospital. Fælles Akut Afdeling modtager patienter fra et område med 300.000 borgere og er traumecenter for hele regionen. Afdelingen består aktuelt af skadestue, traumecenter, tre akutafsnit med i alt 53 senge, lægevagt, hospitalsvisitation, Center for Voldtægtsofre og Center for Akutforskning.
 • traumecenteret modtager akut kritisk syge patienter og er traumecenter på højt specialiseret niveau. Desuden varetager traumecenteret beredskabsfunktion ved storulykker, koordinering af meldte patienter på vej og akutsygehusets sengekapacitet
 • skadestuen modtager og behandler akut opståede skader og rummer tillige lægevagtens call center og konsultation
 • Akut afsnit 1, 2 og 3 modtager uafklarede medicinske, ortopædkirurgiske og kirurgiske patienter til korttidsindlæggelse
 • hospitalsvisitationen visiterer alle akutte patienter til Aarhus Universitetshospital
 
I maj 2018 flytter vi til nye og større bygninger på Aarhus Universitetshospital under fælles tag, og vil derefter skulle modtage op mod 400 patienter på døgnbasis.
 
På lægesiden er afdelingen aktuelt bemandet med en ledende overlæge, otte overlæger, ni afdelingslæger, 14 læger i klinisk basisuddannelse og tre læger i hoveduddannelse til almen medicin. Hertil kommer én overlæge med ansvar for undervisning og udvikling af simulationstræning samt en professor i akutmedicin.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Overenskomstansat overlæge med reference til afdelingsledelsen og faglig reference til den ledende overlæge i Fælles Akut Afdeling. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Hovedarbejdstiden er fordelt på alle ugens dage i tidsrummet mellem kl. 8 og 18, primært hverdage. Der må derudover påregnes aften- og nattevagter (2-3 pr. måned).
Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt en tilfredsstillende børneattest. Det er et krav, at du har haft minimum  5 års ansættelse som speciallæge, jf. retningslinjer fra Region Midtjylland, for at kunne komme i betragtning til ansættelse som overlæge.
 
Vil du høre mere om stillingen
Kontakt specialkonsulent Jeannie Rumph på 7846 4532 eller mail jearum@rm.dk for stillingens funktionsbeskrivelse eller kontakt ledende overlæge Ole Mølgaard, mail olemoe@rm.dk for yderligere information.
 
Elektronisk ansøgning skal være os i hænde senest 26. februar 2018 med dokumentation for speciallægeuddannelse, CV samt udfyldt skema til bedømmelse af dine lægefaglige kompetencer. Ansøgningen stiles til Ole Mølgaard.

Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag den 21. marts 2018 efter kl. 16.00.
 


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Overlæge ved Medicinsk Hepato-Gastroenterologisk Afdeling V, Aarhus Universitetshospital med særlig funktion indenfor hepatologi

Medicinsk Hepato-Gastroenterologisk Afdeling V

Aarhus
Stillingen er knyttet til et samtidigt opslået klinisk professorat i Intern Medicin og Hepatologi Ved Medicinsk Hepato-Gastroenterologisk Afdeling V, Aarhus Universitetshospital er en stilling som overlæge med særlig funktion indenfor hepatologi led...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Overlæge ved Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri

AUH Afd Q - Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri

Aarhus
Overlæge ved Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri, Afdelingen for Depression og Angst, Århus Universitetshospital, Risskov Vil du være med til at udvikle en højt specialiseret klinik i samarbejde med et erfarent og kompetent personale? Målgrup...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Overlæge Øre-, Næse- og Halskirurgi

Øre-Næse-Halsafdeling H

Aarhus
En stilling som overlæge ved Øre-, Næse- og Halskirurgi, Aarhus Universitetshospital med hovedtjeneste på Regionshospitalet i Randers er ledig til besættelse med tiltrædelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Øre- Næse- Halsafdelingen er en unive...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sektionsleder, overlæge søges til Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Nord i Randers

Tilsyn og Rådgivning Nord

Favrskov
Har du lyst til faglig udvikling, brænder du for patienternes tryghed og har du idéer til, hvordan vi sammen kan gøre sundhedsvæsenet mere sikkert? Har du lyst til at præge udviklingen af det risikobaserede tilsyn? Så har vi brug for dig! Styrelsen ...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Stilling som Introduktionslæge på Nuklearmedicin Afdeling & PET, Aarhus Universitetshospital

Nuklearmedicin og PET

Aarhus
STILLING SOM INTRODUKTIONSL GE PÅ NUKLEARMEDICINSK AFDELING PET, Aarhus UniversitetshospitalVed Nuklearmedicinsk Afdeling PET, Aarhus Universitetshospital er en t-årig stilling som introduktionslæge (6620-34-61-i-01) ledig pr. 1. juni 2018 eller eft...