Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge med funktionsansvar, Anæstesiologisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Anæstesiologisk Afdeling har brug for at konsolidere sit intensiv terapiafsnit og søger derfor funktionsbærende overlæge med funktionsansvar for dialysebehandling - kunne det være dig?

Anæstesiologisk Afdeling består af overordnet to velfungerende afsnit med operationsgangen (for ambulante og indlagte forløb) og ITA har 12 pladser (intensiv terapiafsnit- intermediet afsnit; konceptet er under udvikling og et perioperativ afsnit). ITA modtager også perioperative patienter, præ- som postoperativt i vagten.

Anæstesiafdelingen består, ud over ITA med 7 pladser. Der arbejdes med IMA konceptet, som en del af ITA, men konceptet er ikke færdig udviklet endnu. Derudover rummer ITA perioperativ pladser i vagten, når det ordinære Perioperativ afsnit lukker (kl. 19.00). Anæstesiafdelingen yder anæstesi og andre anæstesiologiske ydelser til den centrale operationsgang og ambulant kirurgi indenfor specialerne ortopædkirurgi, abdominal kirurgi samt gynækologi.

Der foregår ligeledes anæstesi på eksterne lejer med MR- og CT-scanning til både børn og voksne, botoxinjektioner til børn, DC konverteringer samt permanente katetre til dialysepatienter.

Som bro mellem dagtjenesten og aftennattevagten har vi en 8-20 overlægestilling, som tager sig af afvikling af de lange lejer og af de sidste præsamtaler inden ITA vagten overtager det fulde ansvar for operationsgang og ITA i vagten mellem kl. 20 og 8. Kl. 8-20 vagten er speciallæge eller HU-4 læge og refererer til bagvagten.

Der er en stor undervisningsforpligtelse i afdelingen, hvor vi underviser yngre læger, medicinske studenter samt sygeplejersker under uddannelse og under specialuddannelse.

Vi har yngre læger i I-forløb, i u-klassificerede reservelægeforløb (hvor vi bidrager til at øge deres kompetenceniveau, for at kunne søge hoveduddannelsesforløb), svenske akutlæger, der er i 6 måneders kompetenceudviklingsforløb, læger i evalueringsansættelser samt i Hu-4 forløb.

Det er op til dig om du vil være vejleder for de yngre læger. Vejlederfunktionen udløser et vejledertillæg og vi sørger for at tilmelde dig vejlederuddannelsen.

I løbet af de sidste år har afdelingen opbygget en kultur, hvor alle yngre læger i afdelingen har selvstændige forskningsprojekter med 6 ugers løn målrettet dette. Vi har for et år siden ansat en forskningslektor med forskningsområdet "Safe Brain Initiative" og ligeledes en forskningssygeplejerske og forskningssekretær indenfor samme område. Der pågår arbejde med at sætte ph.d. forløb op inden for disse emner.

SBI er et koncept, hvor smertebehandling har en central plads og passer godt ind i afdelingens strategi med fokus på regional anæstesi og anæstesi med brug af perifer nerveblokade. Overlæger associeret til ITA såvel til operationsgangen har højt fokus på forebyggelse af delir og det kunne være givtigt om du har interesse for dette felt?

Aktuelt har Anæstesiafdelingen 5 besatte introduktionsstillinger, samt 1. reservelægestillinger. Derudover har vi 2 læger i evalueringsansættelsen, en svensk læge i akutmedicinsk hoveduddannelse, samt 2 intro-plus læger.

Nykøbing F. Sygehus har gennem de sidste år fået udvidet optageområdet, og tilbyder sygehus- pleje og behandling til ca. 150.000 borgere fra Lolland, Falster og Sydsjælland. Vi modtager kirurgiske- og ortopædkirurgiske patienter fra SUH Køge til elektiv kirurgi udover, hvad vores eget optageområde giver. Vi overtager løbende operationer og operatører fra de andre sygehuse i regionen, hvorved vores operationsgangsproduktion er vokset betydeligt de sidste 2 år. Med deltagelse i det nationale lærings- og kvalitetsteam samarbejde, har vi nu fået en behandling af hoftefraktur patienter, der er den bedste øst for Storebælt.

Samlet er der ca. 8000 anæstesier pr. år, og ca. 1000 fødende pr. år.

Har du interesse inden for

  • Uddannelse
  • Dialyse behandling i ITA regi
  • Stabil drift af ITA afdelingen

Vi forventer, at du

  • Har fokus på høj faglighed, og sætter patientens behov i centrum
  • Vil være med til fagligt at styrke afdelingen inden for bl.a. dialysebehandling
  • Vil være med til at benytte og udvikle SBI enten driftsmæssigt eller forskningsmæssigt i ITA regi
  • Vil bidrage til at skabe et godt uddannelses- og forskningsmiljø med fokus på læring af både technical og non-technical skills
  • Vil være med til at udvikle en stærk Anæstesiologisk Afdeling på i Region Sjælland

Vi tilbyder dig

  • Overlægeansættelse med funktionsansvar
  • Stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, så dit arbejdsliv og privatliv bedst muligt kan fungere under hensyntagen til drift og dine kollegers ønsker
  • Hjælpsomme og fleksible kolleger
  • Vi giver dig mulighed for at påbegynde eller færdiggøre en master-, diplom-, EDIC- eller SSAI-uddannelse, hvis den ikke allerede er erhvervet. Vi har flere speciallæger i afdelingen, der er i gang med disse forløb, og vi har en god kultur med at benytte alle disse kompetencer i det daglige arbejde
  • Vi tilbyder stor indflydelse på afdelingens virke. Afdelingen er i en rivende, positiv, faglig og organisatorisk udvikling, og dit bidrag er derfor vigtigt for os
  • Ved særlig interesse tilbydes forskningsprojekter indenfor det anæstesiologiske speciale

Ansættelsesvilkår er gældende overenskomst med FAS. Vi giver mulighed for tillæg for funktionsansvar. Funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos ledelseskonsulent Susanne Boding, sbod@regionsjaelland.dk

Bliv klogere på sygehuset og alle de muligheder vi stiller til rådighedse her.

Vi afholder gerne vores ansættelsessamtale med dig virtuelt.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.