Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge, Øre-Næse-Hals kirurgisk afdeling, Regionshospitalet Holstebro, Hospitalsenheden Vest

En stilling som overlæge på Øre-Næse-Hals kirurgisk afdeling, regionshospitalet Holstebro, ønskes besat pr. 01.02.21 eller efter aftale.

Stillingen tilknyttes Flavour-klinikken, som hører under det næsekirurgiske team. Udover almene øre-, næse-, hals- kirurgiske kompetencer forventes indgående kendskab til lugte- og smagssanserne. Som klinikansvarlig overlæge vil du i samarbejde med afdelingsledelsen få ansvar for den daglige drift og udvikling i Flavour klinikken, og du vil referere til den ledende overlæge.

Afdelingen er ligeledes universitetsklinik og har således et rigt forskningsmiljø, som det forventes, at du deltager aktivt i. Dokumenteret forskning eller interesse herfor vægtes derfor højt. Du vil desuden skulle deltage i undervisning og kompetenceudvikling af læger og sygeplejersker inden for lugte- og smagssanstestning samt varetage implementeringen af nye test- og behandlingsmetoder. Endelig forventes samarbejde/vidensdeling med internationale Flavour klinikker mhp. at sikre dynamisk udvikling og opdatering af Flavour klinikken i Holstebro.

Øre-, næse-, halskirurgisk afdeling, Regionshospitalet Holstebro, er en af to øre-, næse-, halsafdelinger i Region Midtjylland, og har således et optageområde på knap 550.000 indbyggere.

Afdelingen har eget sengeafsnit med 11 stationære og 9 dagkirurgiske sengepladser. Der er ligeledes 4 operationsstuer tilknyttet med ca. 4000 operationer pr. år. Derudover er der en ambulant funktion med knap 13.000 patienter pr. år., hvoraf der ses en stigende andel af patienter med udfordringer relateret til lugte- og/eller smagssans.

Der er i øjeblikket ansat 1 professor, 6 overlæger, 5 afdelingslæger samt 10 uddannelsessøgende læger.

Afdelingen varetager cancerudredning og halskirurgi på benigne diagnoser, herunder thyroideakirurgi. Derudover spytkirtelkirurgi incl. sialoendoskopi. Ørekirurgisk varetales også al benign kirurgi incl. stapeskirurgi, og al benign næsekirurgi inkl. FESS og ballon-sinoplastik- og endoskopisk tårevejskirurgi.

I audiologisk regi er der både i Holstebro samt i Viborg tilknyttet en høreklinik med ca. 5500 patienter pr år. På høreklinikken på Regionshospitalet Viborg er der ansat en speciallæge samt en uddannelsessøgende læge.

Vagt
I stillingen indgår rådighedsvagter fra bolig med 30 minutters tilkald. Vagten er 10-skiftet.
Stillings- og funktionsbeskrivelse

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er omfattet af bestemmelserne om lokal løndannelse.
Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på "send ansøgning". Vedhæft ditn ansøgning og dit CV.
Ansøgningsfristen er den 15.1.2021

Flere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til ledende overlæge Anne Louise Christensen; anebch@rm.dk; tlf: 29932046

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/jobDa Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.