Overlæge og daglig leder af Center for Komplekse Symptomer

Overlæge og daglig leder af nyt Center for Komplekse Symptomer 
 
En nyoprettet stilling som afsnitsansvarlig overlæge for nyoprettet Center for Komplekse Symptomer, ønskes besat af overlæge med lyst til og erfaring i at opbygge en ny funktion. Centeret er en del af Socialmedicinsk Center, der er beliggende på Frederiksberg Hospital. 
 
 
Kvalifikationer 
Bred klinisk erfaring indenfor flere sygdomsområder. Ansøger skal være i stand til at vurdere et bredt spektrum af såvel somatiske som psykiatriske lidelser.  
Erfaring fra tværfagligt samarbejde såvel med andre faggrupper som med andre regionale hospitalsspecialer. 
Erfaring fra at indgå i, samt lede tværfaglige behandlingsteams. 
Erfaring med såvel drifts- som personaleledelse. 
Der lægges vægt på gode evner til samarbejde og kommunikation samt evne til at bevare et professionelt overblik, også i komplicerede sager.  
Endvidere lægges vægt på initiativ og engagement samt positiv indstilling til samarbejde eksternt i forhold til bl.a. praktiserende læger, kommuner og borgere og der vil blive lagt vel på såvel stærke faglige som kommunikative kompetencer.  
 
Centrets opgaver 
Center for Komplekse Symptomer skal udrede og behandle voksne patienter med vedholdende fysiske symptomer, der ikke er bedre forklaret ved anden påviselig fysisk eller psykisk sygdom, og som påvirker funktionsevne og livskvalitet i væsentlig grad. Centerets funktioner vil især være følgende: 
 
Ambulant udredning 
Ambulante behandlingsforløb 
Undervisning og formidling af nyeste viden på området 
Forskning og udvikling 
 
Centeret vil lægge vægt på en bio-psyko-social og individuel tilrettelagt udredning og behandling med inddragelse af nyeste viden såvel biologisk som psykologisk og socialt.  Behandlingsteamet vil bestå af læger, psykologer, fysioterapeuter, socialfaglige konsulenter samt sygeplejerske. Centeret vil lægge vægt på en anerkendende tilgang med afdækning af den enkelte patients ønsker og behov. 
Centeret vil skulle etablere og udvikle samarbejde med patienter og relevante patient- og borgerorganisationer, de praktiserende læger, kommuner samt relevante afdelinger i Region Hovedstaden.  
Centeret vil få et budget på 8,5 mill. til 10 – 12 medarbejdere.  
 
Vi kan tilbyde dig 
Et fagligt stærkt, ligefremt og innovativt arbejdsmiljø i et Center under opbygning og udvikling. 
Spændende og afvekslende opgaver med stor tværinstitutionel kontaktflade både internt og eksternt. 
Kommunikative udfordringer 
Tværfagligt samarbejde herunder også stærk sparring såvel fagligt som ledelsesmæssigt fra et veletableret Socialmedicinsk Center. 
Dygtige og engagerede kolleger. 
Stillingen er vagtfri. 
 
Den faglige bedømmelse af ansøgningen vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de 7 kompetenceområder, der svarer til de 7 roller i den nye speciallægeordning, jf. ’Vejledning for bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden’. 
 
Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med gældende overenskomst.  
 
Ansøgnings frist mandag d. 19.03.18 kl. 12.00 og der vil blive afholdt samtaler torsdag d. 22.03.18. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen, herunder stillingsbeskrivelse, kan rekvireres ved henvendelse til ledende overlæge Sven Viskum, tlf. nr. 3864 9802, mobil 5171 1909. 
 
Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved at rette henvendelse til afdelingsledelsessekretær Rikke Rønn-Jensen, rikke.strandvold.roenn-jensen.03@regionh.dk. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Speciallæge i psykiatri til Psykiatrisk ambulatorium Nørrebro, Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København

FACT Huset for Psykisk Sundhed Nørrebro Ambulant psykiatri Recovery Er du vores nye kollega? 1-2 stillinger som overlæge eller afdelingslæge, alt efter ønsker og kvalifikationer, er ledig pr. 1. juni 2018 eller snarest herefter. Psykiatrisk ambulato...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

overlæge til Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

Øre-Næse-Hals

En stilling som overlæge indenfor otorhinolaryngologi i 37 timers stilling på Rigshospitalet (med primær funktion på øre-næse-halsklinikkens afsnit på Gentofte Hospital og på Foniatrisk Klinik på Bispebjerg Hospital) er ledig til besættelse den 1. a...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Interesseret i opsøgende, intensivt ambulant arbejde?

Psykiatrisk Center Amager

Så har Psykiatrisk Center Amager en overlægestilling i OP-team fra 1 5-2018 eller efter aftale. OP-team er hjemmehørende på Psykiatrisk Ambulatorium, Gammel Kongevej på Vesterbro, og dækker området SV og Vesterbro. I OP-team består vi ud over en tea...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Overlæge til Klinisk Biokemisk Afdeling ifm. professorat - clinical professor of clinical biochemistry with special focus on cardiovascular disease and dementia

Klinisk Biokemisk Afdeling

København
A position as consultant at the Department of Clinical Biochemistry, Diagnostic Center, Rigshospitalet, is open for appointment. The position is combined with a 5-year position as clinical professor of Clinical Biochemistry with special focus on Car...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Overlæge til Obstetrisk Klinik

Obstetrisk klinik

København
Juliane Marie Centret En stilling som overlæge i Obstetrisk Klinik er ledige til besættelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Overlægen vil have et klinisk arbejdsområde, der forventes at ligge indenfor kontrol og behand...